Bakın ne demekmiş ecen![]()
![]()
İşte budur![]()
Evet, ecen = ecel olabilir Emre abi. Yanlış yazmışsın.
(/s)
Ben hala anlamadım eceni![]()
iyi gecceler millet bir abimin doğum günündeydik. yedik içtik biraz. yeni geldim. şimdi bişeyler atıştırıp ders çalışayım. yeni hikayeleri anlatırız. gecenin ilerleyen vakitlerinde![]()
Fikirlerim burada
Merhaba ...
Dünkü hikaye de güzelmiş 1 dakika farkla kaçırdımBu gecekini merakla bekliyoruz
Merhaba herkese
iyi Geceler Arkadaşlar![]()
Sana da iyi geceler Anıl naber nasıl gidiyor hayat ?
Saol İyi Gidiyor ya da Gitmeye ÇalışıyorSenin Nasıl Gidiyor Nabıyorsun?
Durun size önce küçük bir hikaye anlatayım sonra sabaha karşı girersem yazarım bir tane daha. bu gece kıyak yapalım![]()
şimdi bizim şu sağ bek emre varya. işte o emre dün akşamki hikayenin kahramanı emre...
bütlere gelme mevzuu varya hani o çocuk o çocuk işte![]()
Bu herif 1. sınıfta kaldı. ve bir daha üniye eskişehire gitmedi. zaten açık öğretim okuyoruz ya... 2. yıl evde kalcam dedi. sanai'de işe girdi. adam o ortamdan sanaiye döndü yaw![]()
Bir de diyorum ki emre sanai nasıl oo çok rahat hiç sınav stresi yok diyor euehuhe
Neyse bu herif öyle şanslı adam ki bunun amcası buna italyadan iş ayarlıyor. her bi işini hallettiriyor ve italyaya gitmesi kesinleşiyor. 1-2 ay içinde de gidiyor UDİNE 'ye (Udine bildğimiz Udinese'nin şehridir)
neyse ama bu okuluda bırakmıyor. askere almasınlar onu diye. sınav yeride eskişehir olarak kalıyor. diyorki vizelere geleyim hem arkadaşlarımı göreyim hemde bakarsın bişey yaparız (yapamadı ilk yıl 7 dersin 6 sından ikinci yıl 6 dersin 5 inden kaldı her yıl bir ders veriyor)
bende ikinci yıl çanakkaleye gittim. kız arkadaşım orayı kazandı. kız arkadaşımla kalıyorum.
diğer iki arkadaşta eskişehirde... ama benim sıvav yeride eskişehir(hem kumtorbası hem dumpbell gibi eşyalar var sınavlardan dönerken ıonlarıda getiriyorum ve arkadaşları göreyim diyorum)
Neyse 2008 in nisanında vizeler için birlikte olduk. emre benden iki üç gün önce gitmiş eskişehire. 2 günde bende gelene kadar içmiş 24 tane bira![]()
Neyse ben gelmeden Tuna ve Özgür'e demişki.
-Beyler ben Udine'ye gidiyorum (sarhoş sarhoş)
Tuna da diyorki
-Udine'ye gideceğine Medine'ye gitte imana gel ulan![]()
ehuehueh
Fikirlerim burada
Valla benimkide aynı senin gibi daha çok gitmeye çalışıyor gibi benimki
Hikayede her zamanki gibi süpermiş abiteşekkürler.
Merhabalar.
Sinan abi bugünün hikayesi ney bakalım.
Edit:Sen zaten yazmışın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konuşun yahu.Millet sustu?![]()
Last edited by Bekq : 29.Ağustos.2008 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Heyy orada kimse var mıNeredesiniz beyler kaç saattir bir Allah'ın kulu uğramadı buraya
Var kimse var, hikayeyi okudum şu emre acunun bi gösterisi vardı gittiniz mi bilmem orda anlattığı bi arkadaşı var aynı o![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
emre müthiş adamdır yaaww. yanlız bu gece pek kalabalık değiliz. diğer hikaye yarına kalsın![]()
Fikirlerim burada
Anlat abi anlat. Çok güldüm Udine - Medine olayına![]()
(/s)
heuheu anlatayım küçük bir tane daha...
bunu emre mi uydurdu yoksa başka birisinden mi öğrendi bilmiyorum.
Yine bundan 2 sene evvel Eskişehirde toplandık 4 ümüz napalım napalım. Emre dedi sapıklık yapalım...
haydaaaa
olum bizim sapıklıkta bile farkımız olur , *****ın birini arayıp küfür edeceğimiz yok bizim. kalitemize yakışır sapık olacağız dedi![]()
dedim o nasıl şey öyle yaa
bekle dedi. sadece dediklerimi yapın...
üniden bir kızın telefon numarasını öğrenmiş (kız müthiş bişeydi. bu kızlar bizim bir önde otururdu genelde. bi keresinde kız tualetemi ne gitmiş buda kızın teli alıp kendine çağrı atmış. sonrada aranan numaralardan kendini silmiş.)
neyse kızın bizden haberi yok tabi.
emre dediki Özgür ara şu numarayı sor bakalım. Kırbaş abi bugun maça gelcekmiymiş.
Özgür aradı. -- alo kırbaşş olum gelüyün mü maça![]()
kız : eee yanlış numarayı çevirdiniz herhalde vs vs vs
yarım saat sonra ben aradım (emrenin talimatlarıyla)
Ben: Alo Kırbaş abimmm nassın yawww geliyon mu maça![]()
Kız: yanlış numara beyefendi vs vs vs
1 saat sonra tuna aradı.
Tuna: Kırbaşş nerdesin lan sen 1 saattir seni bekliyoruz. sattın bizi
KIZ: kardeşim yok kırbaş falan burda![]()
5-10 dk sonra Emre aradı.
Emre: Alo
Kız: Alo
Emre:eeee ben Kırbaş beni arayan oldumu acaba![]()
ehueheu
Sonra bu emre bu kızı bağlamıştı. Kızı en son gördüğümde emrenin yatakta yatıyorlardı (masumca)
Emre'yi en son gördüğümde Bükreş maçında küfür ediyordu benimle birlikte...
diyorum ya emre o ortamı bırakıp sanaide çalışmış adam yaa
Fikirlerim burada
Valla olayların hepsi fıkra gibi abi teşekkürler
Ayrıca 1 haftalık kola yeminimi buradan da duyurmak istiyorum
Hepinize iyi sabahlar diler ve yatağıma çekilirim![]()
Ne Emreymiş yahu![]()
(/s)
Hepinize iyi sabahlar arkadaşlar;
Bu arada, hikayeler gerçekten çok güzeldi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Herkese iyi sabaha karşılarVar mı ayakta kalan ?
Ben hala ayaktayımHiç uyumadan diğer güne geçiş yapmak istiyorum sizce olur mu
![]()
Olur tabi, ben yapmıştım geçenlerde.
(/s)
Olur olmasına da sabah 7 de babam iş için kalktığında ne olur onu bilemem işte![]()