Yeni maç ekranı demek, binlerce yeni bug demek..
Yeni maç ekranı demek, binlerce yeni bug demek..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
şu bug olayını çözemiyorum.hadi bikaç tane tamam da çok olması tamamen yapımcıların gerekli özeni göstermemesinden.
bu oyun aylarca testten geçiyor.test aşamasında binlerce kişi tarafından oynanıyor.hataların bu aşamada tespit edilip giderilmesi,minimuma indirilmesi gerekir.eğer bi oyun, piyasaya çıktığının daha ikinci gününde neredeyse kullanıcıların yarısına aynı sorunu veriyorsa bu işini iyi yapmamaktan başka bişey değildir.
fm 2008de avrupa şampiyonasına gruplarda sonuncu olan takımların gitmesi gibi.bunun oyunun orjinal olup olmamasıyla alakası yoktu.orjinal oyunlarda da aynı hatayı verdiğini biliyorum.bu gözden kaçması imkansız ve affedilemez bi hata.
sonra maç motorundaki hatalar.. 8.0 sürümünde kaleyi bulan 20 şutun girmemesi,kornerlerin %80 inde faul çalınması örneğin.bu nasıl gözden kaçmış olabilir.
sonra çıkıp bas bas bağrıyorlar orjinal oyun alın diye.aldığım orjinal oyun saçma sapan hatalar verdiğinde de çıkıp konuşsalar ya bu kadar.kusura bakmayın eşeklik ettik,oyunu adam gibi test etmeden piyasaya verdik deseler ya.
sonra yama çıkarmaya başlıyolar.yok şu yanlış şunun yaması,bu yanlış bunun yaması.ben 6 ay oyunun adam gibi bi hale gelmesini beklemek zorunda mıyım o kadar para verip.aldığım gün %100 verim almak isterim.