Evet arkadaşlar sizlerden özür diliyorum BU sezon çok hızlı geçti ama diğer sezon daha yavaş her maçı ekliyeceğim bu sezonun kalan maçları ve puan tABLOSU
Yeni sezonda transferler az sonra!!!!
Evet arkadaşlar sizlerden özür diliyorum BU sezon çok hızlı geçti ama diğer sezon daha yavaş her maçı ekliyeceğim bu sezonun kalan maçları ve puan tABLOSU
Yeni sezonda transferler az sonra!!!!
bekliyoruz.. İyi transferler olsun
Sentugo.
oLsun 2. Sezon Cıkarsın![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Hadi Ali 50 kariyer açtın birinde başarılı ol be kardeşim bu kadroyla buraarda bitirilir mi lig ya :S
Sakaryaspor 2008-2009 Transferleri.
Aydın Barış
Serdar Deniz
Evet Ali Transferleri yaptık bu sezon Süper lige çıkman lazım artık
Evet Başkanım transferler için çok teşekkür ederim çok iyi bir kadro kurduk bu kadroya yakışan Süper Lig
Uyum sorunu dikkat et ama
Tamam Başkanım siz merak etmeyin bu sene uçacağız
İyi Hadi bakalım...
Sakaryaspor 2008-2009 Kadrosu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Galatasaray'dan Anıl Karaeri kiraladık.
Sakaryaspor Sezon Açılış Maçı
Sakaryaspor:4-4:Beşiktaş
Bir değerlendirme yaparsak çok iyi transferler yaptık İyi bir hucüm hatıına sahibiz.Beşiktaş karşılaşmasındada iyi futbol beni memnun etti.Bu sene çok iddalıyız.Süper Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız.İlk hafta Diyarbakırsporla kendi sahamızda lige başlayacağız 3 puanla başlamak istiyoruz.Umarım öyle de olur.
Last edited by sakary Ali : 29.Ağustos.2008 at 13:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
takip ediorum ilk sene çıkamamışsn ama bu sene çıkar gbi
ama başkanın güvenine dikkat et sağı solu belli olmaz![]()
Bank Asya 1.Lig 1.Hafta.
Sakaryaspor:5-0:Diyarbakırspor
bizim için süper başlangıçtı BJk maçından belli etmiştik böyle sonuç alınacağını ilk hafta 5 gol süper oyuncuların uyumu süper taktik süper bu sene çok farklı Sakaryaspor izleyeceksiniz!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:@ gitti oyun save ederken PC dondu ve reset atmak zorunda kaldım ve atıncada oluşan tablo
büyük ihtimalle bu başlık altından başka bir kariyere devam edeceğim..
Last edited by sakary Ali : 29.Ağustos.2008 at 18:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Save nin içinde backuplusu yok mu?
evet varmış oyun gitti diye çok sinir olmuştum ve devam ettim
Bank Asya 1.Lig 1.Hafta
Sakaryaspor:3-0iyarbakırspor
Bank Asya 1.Lig 2.Hafta
Sakaryaspor:1-1:İstanbulspor
Fortis Türkiye Kupası 1.Tur Maçı
Sakaryaspor:3-0:Eskişehirspor
Bank Asya 1.Lig 3.Hafta
Hacettepe:0-0:Sakaryaspor
guzel transferler yapmıssın ligede iyi baslamıssın eminim bu sene cıkarsın TSL'ye
Bu sefer çık bari![]()
inşallah çıkarız
çıkacağız abi bu sene merak etme
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1.Lig 4.Hafta
Orduspor : 2 - 1 : Sakaryaspor
iyi oynadık daha üstündük maçın başında yediğimiz gollerle yenildik çevirmeye çaloştık ama olmadı.
Fortis Türkiye Kupası 2.Tur
Kartalspor : 0 - 2 : Sakaryaspor
kartalspor karşısnda rahat oynadık goller son dakikalarda gelsede futboldan memnunum
Fortis Türkiye Kupasında Gruplar Belli Oldu
Güzel bir grup oldu 3 tane Süper Lig 2 tane Bank Asya'dan takım var ilk 2ye girmeye çalışacağız
Bank Asya 1.Lig 5.Hafta
Sakaryaspor : 3 - 0 : Malatyaspor
çok rahat bir karşılaşma oldu bizim için kazandık rahat kazandık mutluyuz
Bank Asya 1.Lig 6.Hafta
Karşıyaka : 2 - 0 : Sakaryaspor
çok iyi oynadığımız karşılaşmaydı ilk yarı dengede gidiyordu 2.yarı ilk dakikalarda ard arda goller yedik sonra yüklendik ama gol bulamadık deplasmandan 0 puanla döndük
Bank Asya 1.Lig 7.Hafta
Sakaryaspor : 1 - 1 : Kasımpaşa
lig lideri Kasımpaşa karşısında da iyi futbol oynuyorduk ilk yarıyıda önde kapattık ama yediğimiz şanssız bir golle 2 puan kaybettik kendi sahamızda kimseye puan vermemiz lazım
Bank Asya 1.Lig 8.Hafta
Türk Telekom : 2 - 3 : Sakaryaspor
ligin yeni ekiplerinden Telekom karşısında ilk yarıyı şanssız 1 golle 1-0 geride kapattık ama 2.yarıda ard arda gelen 3 golle maçı kazanmayı bildik.
arkadaşlar ama hiç yorum yazmıyormusun
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1.Lig 9.Hafta
Sakaryaspor : 2 - 2 : Samsunspor
maçın başında yediğimiz berbat bir gol yüzünden puan kaybettik diyebilirim 1-0 geriye düştükten sonra baskıyı kurduk 1-1 yaptık ama ilk yarı biterken durum 2-1 oldu son dakikalarda gelen golle 1 puanı kurtardık
Fortis Türkiye Kupası D Grubu Karşılaşması
Sakaryaspor : 4 - 0 : Antalyaspor
mükemmel bir karşılaşma oldu sadece bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve farklı bir skorla kazandık bu bizim için çok iyi oldu grupta iddalıyız
Bank Asya 1.Lig 10.Hafta
Sakaryaspor : 1 - 1 : Dardanelspor
kendi sahamızda sürekli geriye düşüyoruz buna bir çare bulmamız lazım yenilmiyoruz ancak yenemiyoruzda bu maçta ne yaptırsak 2.golü bulamadık yediğimiz golde savunmanın altıpasta kaptırdığı toptan olması beni delirtti.
Bank Asya 1.Lig 11.Hafta
Kayseri Erciyes : 1 - 1 : Sakaryaspor
erciyes karşısında iyi oynadık yine ilk golü yedik cevabıda verdik ama yine her zamanki gibi 2.golü atamadık maç bizim hakkımızdı olmadı ne yapalım en azından yenilmiyoruz oda başarı
Bank Asya 1.Lig 12.Hafta
G.Antep Bld : 0 - 3 : Sakaryaspor
oh beee sonunda rahat bir maçtı kazandık bu sefer ilk golü biz attık hemde erken geldi gol 2.yarı daha rahat oldu ve farklı kazandık bu galibiyetle artık seri yakalamak istiyoruz
Bank Asya 1.Lig Puan Durumu
kendi sahamızda beraberlik yerine kazansaydık şuan durumumuz çok daha iyi olacaktı hedefimiz ilk 2 bunun için çalışacağız
ali fazzlla iiyi gitmemişin
En Kötu Playoff'la cıkarsın Kardesım ıyı gıdıyorsun
son maçlarda iyi performans göstermeye başladık
inşallah
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1.Lig 13.Hafta
Boluspor : 1 - 2 : Sakaryaspor
iyi oynadığımız bir maçta 3 puanı son dakikalarda penaltıdan bulduğumuz golle kazandık çıkışımız sürüyor
Bank Asya 1.Lig 14.Hafta
Sakaryaspor : 4 - 0 : Kartalspor
bizim için çok rahat bir karşılaşma oldu bu maçta kendi sahamızdaki kolay maçlarda kullanacağımız yeni taktikle çıktık ve rahat bir şekilde 3 puanı aldık son haftalarda mükemmel gidiyoruz
Bank Asya 1.Lig 15.Hafta
Sakaryaspor : 2 - 2 : İstanbul Büyükşehir Belediyespor
maça çok iyi başladık 2-0 öne geçtik ilk yarı da öyle tamamlandı.2.yarı İst.Bld baskını iyicene artırdı penaltıdan farkı 1'e indir son dakikada yediğimiz golle 3 puanı kaçırdık
Bank Asya 1.Lig 16.Hafta
Eskişehirspor : 0 - 2 : Sakaryaspor
kötü oynadığımız bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldık rakibimiz Eskişehir'i yenmek mükemmel
Bank Asya 1.Lig 17.Hafta
Altay : 1 - 1 : Sakaryaspor
iyi oynadık ancak 1 puan la ayrıldık olsun yenilmedik yeter
Bank Asya 1.Lig Puan Tablosu
ligete iyi yerdeyiz son dönemde mükemmel bir form yakaladık eğer o formu devam ettirirsek Süper Lige merhaba deriz
Bank Asya 1.Lig Oyuncu İstatistikleri
Arkadaşlar kariyeri ilgi çok azzSorun benden mi kaynaklıyor güzel anlatmıyormuyum ne yapıyorum
Başarılar...![]()
ali ilk yarıyı iyi yerde tamalamışsın devamını beklıyoruz senı süper lgde görmek istyoruzzz
saoll
inaşllah abi
Fortis Türkiye Kupası D Grubu 2.Maç
Bursaspor : 2 - 1 : Sakaryaspor
ilk yarı dengede gidiyordu 2.yarının başında öne geçtik ama üstünlüğümüzü koruyamadık 1 puan çok önemliydi son dakikalarda yediğimiz golle oda gitti.
Fortis Türkiye Kupası D Grubu 3.Maç
Sakaryaspor : 1 - 1 : İstanbul Büyükşehir
1-0 önde gidiyorduk iyi oynuyorduk ama yine Bursa maçındaki gibi son dakika golüyle beraberliğe engel olamadık çoook önemli 2 puan gitti golü yediğimizde dakika 94.dakika saniyede 55 ti
Fortis Türkiye Kupası D Grubu 4.Maç
G.Birliği : 2 - 1 : Sakaryaspor
benim cezalı olduğum bir karşılaşma idi yine öne geçtik ama yine 2-1 maçtan yenik ayrıldık biraz tecrübemiz olsa gruplardan ilerliyeceğiz ama tecrübesizliğin kurbanı olduk
D Grubu Puan Durumu
Luis Martinez Manisa'da
Sattın Bizi Musa
Martinezin yerine Akın Dağdelen
Ali ilk 11'ini koyar mısın ?
tabikide
Bank Asya 1.Lig 17.Hafta
İstanbulspor : 3 - 3 : Sakaryaspor
bizim için çok yazık oldu 3-1 öne geçtik İstanbulspor gibi bir takım karşısında üstünlüğümüzü koruyamadık sağlık olsun
Bank Asya 1.Lig 18.Hafta
Sakaryaspor : 3 - 2 : Hacettepe
kendi sahamızda zorlanıyoruz yine iyi oynamadık kendi sahamızda tabi rakipte güçlü son dakikada gelen golle önemli bir 3 puan aldık
Bank Asya 1.Lig 19.Hafta
Diyarbakırspor : 1 - 4 : Sakaryaspor
deplasmanda gelen mükemmel sonuç Ademin 2 kafa golü ve Gökhan'ın 2 golüyle 3 puanı 4 golle aldık süper sonuç oldu hala yenilmiyoruz!!
Bank Asya 1.Lih 20.Hafta
Sakaryaspor : 2 - 1 : Orduspor
Kendi sahamızda yine hüsrana uğruyorduk çok kötü oynadık 1-0 geriye düştük 2.yarıda attığımız goller 3 puanı kurtardık
Kaliteli kadron var sana şunu söyliyim ister elinde kim olursa olsun Abdülvahit'i Musa'nın yerine koy Süper Lig'de bile yıldız oluyor Abdülvahit.....
Ve biraz da hızlı olursan süper olur ...
Mükemmel gidiyorsun Ali artık süper lige çıkarsın
Ali öncelikle seni tebrik ediyorum. Çünkü hilesiz hurdasız bir kariyerin var ve her kariyerininde böyle olduğuna eminim. Ben de hilesiz kariyer yaparım normalde onun için pek başarılı olmam. Bence asıl başarı turnuvalardaki başarıdır.Çok adam gördüm kariyerinde en küçük takımla bile şamp. olupta on. maçta birşey bilmeyenBu sene çıkarsın inşallah.
Yok ya Musa değişilmez..
İnşallah.
yorumun için teşekkür ederim inşallah bu sene süper ligteyiz
Bank Asya 1.Lig 22.Hafta
Malatyaspor : 5 - 2 : Sakaryaspor
diyecek birşey yok Malatya bizden daha iyi oynadı 3 puanı haketti
16 Maç Sonra...
Bank Asya 1.lig 23.Hafta
Sakaryaspor : 3 - 0 : Karşıyaka
Gökhan Güleç'in mükkeml formu sayesinde kazandık.Gökhan gerçekten mükemmel bir transfer oldu bu sene daha ondan çok faydalanacağız
Gökhan Ödülü Kaptı
Sözünü Yerinde Tut Başkan!!
Bank Asya 1.Lig 24.Hafta
Kasımpaşa : 1 - 2 : Sakaryaspor
lider kasımpaşı yenerek çok önemli bir 3 puana imza attık böylece lidere 3 puan yaklaştık Gökhan yyine kurtardı bizi Helal Olsun Gökhann
Bank Asya 1.Lig Puan Durumu
Ligte iyi yerdeyiz Hedef ilk 2 çok iyi durumdayız takım olarak bence bu sene Süper Ligi hak ettik
Play-offlara kalacak takım herhalde.Bence boşuna uğraşma zaten sezon sonu şutlanacanAyrıca çok iyi bir performans tebrik ediyorum.
Yönetimle konuştuk anlaştık ve 2 yıllık sözleşmeye imzamı attım.Hayırlı olsun
Evet arkadaşlar ben kariyerde sezon sonuna geldim Play-off lara kaldık inşallah oradan Süper Lige yükseleceğiz
Oynanan Maçlar
Puan Durumu
Play-Off Yarı Final Eşleşmeleri
Hacettepe - Sakaryaspor
İst.Büyükşehir Bld - Boluspor
bizim için erken final oldu diyebiliriz Mutlaka kazanmlıyız başka çare yok bence hacettepeyi yenersek diğer maçı kazanananıda yeneriz diyorum maçlar yarın sizinle olur
Yorumlarınızı esirgemeyin
Hacettepe'yi yenersin.Başarılar..
Bank Asya 1.Lig Play-Off Yarı Final Maçı
Bank Asya 1.Lig Play-Off Final Maçı
Ali Göçmen'den Açıklama
Evet sayın basın mensupları öncelikle hoş geldiniz.Biliyorsunuzki Sakaryaspor'la 2 yılımı geçirdim.Bu günlerde güzel günler oldu kötü günler oldu.Bu 2 yıl sonunda geldiğimiz nokta başladığımız yer.Takımıma hiç bir şekilde katkı yapamadım.İlk sezon çok kötü sezon geçirdik.İkinci sezon iyi transferlerle toparlandık ancak yinede Süper Ligi kıl payı kaçırdık.Dün Yönetim ile bir toplantı yaptık.Ve ben yönetime istifamı verdim.Onlarda kabul etti.Sakarya camiasına ve tarafatarına çok teşekkür ederim.Gönlüm hep sizle olacak.Sakaryamıza gelecek yıllarda başarılar dilerim.
Bu açıklamlardan sonra Ali Göçmen Sakaryaspordan istifa ettiğini söyledi.Şunalık hangi takımı çalıştıracağı belli değil ama iler ki günlerde bu netlik kazanacaktır.