Tabi tabi sen bekle...
O durum şöyle oluşmuş;
Ben excelde formüllerle tahmin tablosunu oluşturdum, puan tablosuna da sonuçları girerken bir karışıklık olmasın diye alfabetik sıraya göre diziyorum yarışmacıları.
Alfabetik sıraya dizilmiş halde bu hafta tahmin kullanmanyanların zeminini siyah yaptığım için ve sonra da dizilişi toplam puana döndürdüğümde o siyah kutucuklar yer değiştirmemiş ve puanlar da siyah yazıldığı için arkadaşlar puan almasına rağmen 2 siyah üst üste geldiği için gözükmemiş. Şimdi düzeltip yenisini koyuyorum.
İlk haftalarda böyle hatalar olması doğal, çünkü hem zaman kazanmak açısından hem de daha çok kullanıcının olması açısından karışık bir excel tablosu oluşturdum. Eğer online isem son maç tamamlandıktan 5 dakika sonra bile sonuçları verebilirim, o derece işimi kolaylaştırıyor yani.
Formüllerle, sonuçların aktarılmasıyla daha çok uğraştığım için böyle ufak hatalar gözden kaçıyor. Sizlerin de puanlarınızı hesaplayabilmeniz için de zaten hangi maçın ne kadar doğru tahmin edildiğini ve kaç puan verildiğini de yazıyorum. Sizler de kensi puanlarınızı şüphe duyuyorsanız kontrol ederseniz sevinirim, bu 5 dakikanızı almaz. Hata olursa düzeltiriz.
İlk haftalarda meydana gelen hataları anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim.![]()