burda şu anda okundu,Köpekler ulumaya başladı ezanı duyunca,garibime gidiyor :S
edik:Ezan okundu demek istedim başka şeylere yormayın :|![]()
burda şu anda okundu,Köpekler ulumaya başladı ezanı duyunca,garibime gidiyor :S
edik:Ezan okundu demek istedim başka şeylere yormayın :|![]()
Evet İstanbul ahalisi.. İmsak vakti diyo benim tv sizin için
Nerelerde ozaman yahu, bukadar ne dalgınlaştırır bi insanı, kos koca süper kupa finalinde 3.lük 4.lük maçı yapın nası der bir insan başka türlü
Ha bide FM aşkı var tabi kafan FM2009 görüntülerindemi yoksa![]()
Şef senin tv çok yönlü de istanbulun doğusuyla batısı arasında değişiyo yahu
bu arada hangi kanalda diyo açayım bakayım![]()
Yöneticim ne yaptın sen![]()
(/s)
AsLında TurksportaL TV diye bir kanaL kursak,MseLa şuanda canLı yayında 2009 resimLerini bekLerdik.ÜyeLer yorum yapardı feLan.![]()
Biliosunuz ailemden evimden uzakta üç yıldır bulunmaktayım (eğitim dolayısıyla) , tek kalmamın getirmiş olduğu dezavantajla bana ilk bilgisayarımız olan pentium 2, 350 mhz pc kullanayım diye aile bireyleri (babam ve abim) tarafından verildi dolayısıyla da bennnnn google a zor giriyorum
zaten foruma az giriş nedenim de o, msni bi açıyorum hem şarkı hem konuşma aynı anda olmuo, grup konuşması yapamıyorum ki cd roomu da bozuk falan da filan
Burada ise 2 tane cillop gibi bilgisayar varfm 08 cdsini bulamıyorum abimin arkadaşı orjin diye kapmış götürmüş ben de bi yönetici olarak korsanını yüklemeyi kendime yakıştıramadım
09 u alıp buraya geldiğim süre zarfında oynamak istiyorum
![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Tsitvd
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Umut tüm ahali anladı bi sen anlamadınYanlız bu tüm türkiyenin yaptığı genel bi espridir,tek bir kişiye yormayınız
Edik:ben bunu yazdığımda son yazı 10672196[yanlış mı yazdım yoksa] nin yazısı en baştaydı.ben mi çok yavaşım acaba :[
Tsi Tv yi kurduk,sırf futbol haberleri yetmez,tsi modayı,magazini de kapsar,ondan kim sorumlu olacak? hem bi büro lazım önce,onu toplayana kadar ohooo :|
hiç iyi görmüyorum seni eren![]()
Tamam hadi kabul ettikAma 2009'da turnuva heyecanında senide bekliyoruz, 98-99 dan filan beri oynuyorsan senide ustalar arasında gösterebiliriz sanırım, gerçi hiç görmedik oynayışını ama olsun
Kos koca chat odası yapıldı ne zaman girsem bir tek ben oluyordum, TV olsa onunda farkı olmazAsLında TurksportaL TV diye bir kanaL kursak,MseLa şuanda canLı yayında 2009 resimLerini bekLerdik.ÜyeLer yorum yapardı feLan.![]()
Sİ yi bekle bekle nereye kadaryattım gitti
hepinize hayırlı akşamlar
Abiyi hitap şekli olarak kullanmıştır orda@10672196:Haklısın,doğru da genelleme yaparsak türk insanının aklı kayar o tarafa hafif Bu arada abi dedin garibime gitti,sen benden büyük değil misin yahu?[18 yaşındayım ben.]Ama sen diğer türlü anlamak istersen oda ayrı kos koca adama abi çektirdim filan
![]()
98 de premierliegiu die bir oyun vardı onunla başladım bir iki sene onu oynadım, çok da beğeniyordum maçları canlı izliyordun acayip komedi goller vardıı top adamların içinden geçerek gol oluyordusonra abim sayesinde cm ile tanıştım hiç unutmam hep bakircioğlunu alırdı o
![]()
Yahu ben 18 yaşındayımKasım 28'i bekliyorum
![]()
(/s)
yokmuş resim falan
siteye bende direk giriyor
Ne resimi ne girmesi![]()
Akşam 6'da verilecekmiş arada 2 saat var sanırım?
ewet 1-2 sayfa okuduktan sonra. Diyorum ki
1- Gökçe normal değil
2- Gökçe normal diyen normal değil
3- Gökçe yazık sana
4- Ulannnn bu fm yenilikleri ne zaman açıklanacak illa si binasını mı basalım yani?
İlla zorlamı açıklattıralım size?
onu mu istiyorsunuz ulan![]()
Fikirlerim burada
ancak okudum be hepsini ohoo çekme![]()