Hopp diyorum ve selam ediyorum![]()
Merhabalar.
Bizim sınıfta Takdir veya Teşekkür almayan tek kişi benim.
10 Fen-A![]()
Selamlar..
herkese selam
Merhaba ..
Eminim bildiğine.
Vallahi yok öyle fotolarım ama bana imzalı bir Beşiktaş forması hediye ederseniz niye olmasın
Benim takımım belli
Yok Cihanlar bunlar orjinal
Ben de seni seviyorum Eren abi
İnsan çekirgesini engeller mi
Baktım ki dün bayağı hakkımda muhabbet dönmüşÖncelikle hakkımda böyle spekülasyonlar çıkması doğaldır,sporun kardeşliğini gösteren bir barış simgesi olduğum için önüme gelen formayı giyerim,bunlar da soruna yol açabiliyor
İlerleyen saatlerde gerçek takımımı açıklayacağım,tahminleri bekliyorum![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Kıvırmaya Gerek Var mı Emre ?
Emre Fenerli diye biliyorum ben
Emre'nin takımı hakkındaki spekülasyonlar devam ederken sürpriz bir gelişme oldu Bate Brisov takımı Emre'yi fahri taraftar temsilcisi ilan etti.
Emre'nin bu habere vereceği cevapları merakla bekliyoruz. Öte yandan Mohun Bagan kulübü de Emre'nin adını yeni stadyumlarının girişine bir plaketle birlikte koydu.
Vaduz kulübününde Emre için bir planı olduğu ortaya çıktı. Bakalım Emre hakkında neler dönüyor.
Şuan, alınan bir bilgiye göre ünlü hollanda takımı TOP Oss'ın da devrede olduğu bildirildi.
Bu konuda en ciddi olan takım ise ismi sır gibi saklanan bir takım, ama biz habercilik başarısı göstererek Fransa'nın güzide kulübü FC Sète 34 olduğunu öğrendik.
Bir de Red Star 93 takımının atakta olduğu düşünüyoruz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=66709
Ankete bekleriz![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Emre takım tutmaz gider milli takımı tutuyorum der şimdi
Açıl bakalım kuşluk...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Arkadaşlar 2008-2009 sezonunda Zeytinburnuspor maçları için organizasyon düzenleyelim. Başka şehirlerden otobüs kaldırarak Çılgın Sedat abimizi destekleyelim. O her gol attıktan sonra onun gibi roman dansı yapalım![]()
![]()
Herkese iyi geceler.
Sayın, Emre (yüzelliikibinbeş) bey, özledim yahu sizi sahurda burdasınızdır umarım![]()
Last edited by nerazzuri : 09.Eylül.2008 at 03:20
çaktırma olumeditle meşaşı
![]()
Hayır Bu Anı Ölene Kadar Kara bir leke olarak üstünde kalacak nihahaha![]()
Nnaayııııırr...![]()
Noluyor yahu![]()
(/s)
Cümleten comesta birds![]()
İyi sahurlamalar herkese
Umut hala düzeni kuramamışsın galiba güneşi görmeye devam ediyorsun.![]()
Ee ne yapıyorsunuz bakalım![]()
(/s)
Güneşi görücem yine...![]()
Selamlar Herkese..