Sonuçta süper ligi kılpayı kaçırdın.Senin yerinde olsam devam ederdim ama sen bilirsin.İnşallah bir takım bulabilirsin.
Sonuçta süper ligi kılpayı kaçırdın.Senin yerinde olsam devam ederdim ama sen bilirsin.İnşallah bir takım bulabilirsin.
Kıl payı kaçırmışsın.Takım bulursun inşl.
Yeni Takım Burgos
Sakaryaspor'dan ayrılan Ali Göçmen soluğu İspanyada aldı.İspanya Liga BBVA ligine yeni yükselen Burgos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Burgos takımı bu sene çıktığı BBVA da kesin düşecek diye tahmin ediliyor.Burgos taraftarı Ali Göçmen'in takımın başına geçmesinden dolayı umutlular.Burgos takımı yükseldiğinde hiçbir oyuncusu yoktu.Ali Göçmen gelmeden bazı transferler yapıldı.İşte o transferler...
Ali Göçmen geldikten sonra hemen transfer çalışmalarına başladı.Kimlerin geleceği merak konusu ama Burogs takımının transfer bütçesi olmaması Ali Göçmen'i bir hayli düşündürüyor.
Burgos Bilgileri
evet yeni takımım hayırlı olsunumarım burda başarılı olacağız.
Yeni takımın hayırlı olsun Ali..Başarılar
Ooo harika bi takım 3 sene içinde ŞL bekliyoruz.![]()
aslında ben ilk senemde alırımda ayıp olmasın diye almıyorum Zaten takım daha 14 yaşında
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liga BBVA 1.Hafta
Sevilla Atletico : 0 - 2 : Burgos
Ligin açılış maçında süper sonuç aldık 90 dakika savunma yaptık ilk yarının sonu ve ikinci yarının başında goller bulduk ve 2-0 kazandık adeta süper başladık hadi hayırlısı
Liga BBVA 2.Hafta
Burgos : 0 - 1 : Cadiz
geçen maç gibi hep savunmayı düşünüdük golü penaltıdan yedik penaltıdan yemesek gol yemezdik ama penaltıdan attılar böyle giderse bize zor gol atarlar tabi taktik 5li defans olunca
Liga BBVA 3.Hafta
Cordoba : 2 - 0 : Burgos
ilk golümüzü bu maçta yedik diyebilirim yine çok savunmaya çekildik rakip yüklendi iyicene bastırdı ve kendi kalemize gol atarak avantajımızı kaybettik 2.yarı biraz risk aldık ama golü bulamadık 85 te artık full hücüma döndük 90da fark 2 ye çıktı ve kaybettik
Ooo bnm lige dönmüşünBaşarı bekliyorum senden.Çok güçlü takımlar var.Orta sıralarda bir yer alırsan başarı diye düşünüyorum.
ŞL Hedefinden biraz uzak kalmışsın.Ronaldinho ve Messi'yi takıma dahil edebilirsen hücümda çok etkili olursun. Burgos'a La Liga yakışır. İsmide biraz garip böyle Burgaz Rakı gibi ama hoşuma gitti yani.Başarılar.
Başarılar ali..
Kolay gelsin.. Burgosla zorlu maçlara çıkacaksın.
ya Ronaldinho istedi ama oyun tarzıma uymadığı için vazgeçtim
saol
yorumun için saol zor maçlara çıkacağımızın farkındayız ama farkında olmamız pek bişey değiştirmiyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liga BBVA 4.Hafta
Burgos : 2 - 1 :Sporting
sporting karşısında 3 puan aldık.ilk yarı yine penaltıdan geriye düştük ilk yarı sonucunda Sporting in kalemize sadece 1 şut çekmesi bizi cesaretlendirdi ve 2.yarı hucüma geçtik gol bulamıyorduk ama sonrada giren Fransizco nun golleriyle 3 puan aldık bizim için süper maç oldu
Liga BBVA 5.Hafta
Alcayano : 2 - 1 : Burgos
bizim gibi sonrada yükselen Alcayano deplasmanından puansız döndük maçın daha başında Abraham'ın 30-35 metreden attığı 2 gol ile yenildik.Şanssız bir mağlubiyet oldu en azından 1 puan almalıydık.
Liga BBVA Puan Durumu
puan durumunda iyi yerdeyiz.önemli galibiyetler aldık kaybettiğimiz maçlarda berabere kalsak çok daha iyi olacaktı ama bunada şükür
Last edited by sakary Ali : 09.Eylül.2008 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok ta kötü bir durumda değilsin ya.Burgos için oralar bile başarıdır da düzgün bir takım yok mu seni isteyen![]()
![]()
başarılar![]()
ispanya ligi gayet zevkli bir lig böyle bir ligte düşük seviyedeki takımla oynamak dahada zevk katıyor oyuna
benim tahminim ligi orta sıralarda bitirirsin
yerinde transferler yapabilirsen eğer![]()
Last edited by sakary Ali : 10.Eylül.2008 at 17:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ve İşte Gelenler...
Liga BBVA 6.Hafta
Burgos : 3 - 1 : Huesca
maçta çok iyi oynadık rakibimiz güçsüzdü 3 puanı aldık çok iyi gidiyoruz bu takıma göre bakalım neler olacak
Liga BBVA 7.Hafta
Numancia : 5 - 2 : Burgos
2 kere öne geçtik ama üstünlüğümüzü koruyamadık risk aldık fark oldu
Liga BBVA 8.Hafta
Burgos : 1 - 1 : Las Palmas
rakibimiz karşısında zor olsa 1 puanı kurtardık ligteki ilk beraberliğimiz oldu
İyi gitmiyorsun ama normal bu takımla .![]()
Ortalık Karıştı Ben Birşey Demiyorum SS ler anlatır olayı...Hiç gelmez olaymışım
Yeni Takım Tunus
Tunusla COSAFA Cup 2010 da mücadele edeceğiz.İşte gruplar...
Öff bew gruba bakOlum seni harcarlar o grupta
![]()
Tunus ha zor oLacak![]()
o ne ya2dk kovulmussun.Grupdan cık ümre , derece al Hacca göndercek Federasyon ...
![]()
arkadaşlar okullar açıldı biliyorsunuz dersler de başladı yogunum biraz onun için biraz geç ekliyorum kusura bakmayın yeni ss ler gelecek en yakın zamanda