Yeni sezonda başarılar.İşnl. ŞL'ye katılırsın
Yeni sezonda başarılar.İşnl. ŞL'ye katılırsın
Zaten ilgilenen yok transferleri açıklayayım![]()
STEKELENBURG ZARAGOZA'DA
Kaleci sorununu bir türlü halledemeyen Zaragoza sonunda aradığı kaleciyi buldu. Tim Wieseden yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçen Ömer Gelebek Ajax'ın başarılı kalecisi Maarten Stekelenburg'u 16.5 MN YTLye transfer etti.
VANDEN BORRE ZARAGOZA'DA
Pignolun satılmak istemesi üzerine Pignolu takımda tutamayan Zaragoza onu8n yerine Genoanın genç ama tecrübeli defans oyuncusu vanden Borreyi transfer etti.Bonservis hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken bazı duyumlara göre 10 mn ytl olduğu söyleniyor...
FELİPE ZARAGOZA'DA
Geçen sene defansta çok sıkıntı çeken Zaragoza Ayalanın yaşlanması Pavondana da tam anlamıyla memnun olmaması sebebiyle Felipeyi 21.5 mn ytl ye transfer etti.
FAZIO ZARAGOZA'DA
Felipeyi aldıktan sonra pivot stoper isteyen Zaragoza pivot stoperin en iyisini buldu1.95 boyundaki Fazio ayrıca toplara çok iyi zıplıyor ve çok iyi kafa vuruyor. Ömer Gelebek sonunda çok istediği Fazioyu 10 mn ytl gibi düşük bir fiyata almayı başardı
EMANUELSON ZARAGOZA'DA
Paredesten memnun olmasına rağmen yedeğinin olmaması nedeniyle yeni bir DL isteyen Ömer Gelebek 15 mn ytlye Emanuelson'a imza attırmayı bildi.Ayrıca aldığımız duyumlara göre Riisenin ilk önce alınmak istendiği alınamamasının ardından Ema'nın alındığı daha sonra 25 mn ytl ye alınabilecek Riisenin ise Ema'nın alınması nedeniyle alınmadığı öğrenildi.
MIGUEL VELOSO ZARAGOZA'DA
Zapater ve Generelodan memnun olduğunu söyleyen Ömer Gelebek Velosoyu 3. alternatif olarak alındığını söyledi."2 dmcnin yedeği olmadığını söyleyen Ömer Gelebek almışken iyisini almak istedik.Veloso bize 34 mn ytl ye maloldu ama karşılığını vereceğine inanıyorum.
JULIO ALVAREZ ZARAGOZA'DA
Ofansif hattı çok güçlü olmasına rağmen alternatifleri arttırmak isteyen Zaragoza Julio Alvarez'i transfer etti.Bonservis ücreti ödenmeyen ofansif oyuncunun yılda 2.1 mn ytl aldığı belirtildi
ŞOK ŞOK ŞOK ...!!!
SAMUEL ETO'O ZARAGOZA'DA
Zaragoza sonunda bombayı patlattı...!!!Barcdlonanın yıldız forveti Samuel Eto'o yu 58 mn ytl ye transfer etmeyi başardı.Rossiyi 82 mn ytlye alan Barçada Guardiola ile yıldızı pek barışmayan Eto'o nun satılması uygun görüldü.Chelsea ve Interi reddeden Eto'o Zaragoza ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
of of of mükmmel transfer özellik Et'o hedef ilk 1 olsun bence![]()
Et'o süper transfer olmuş.Şampiyon olursun bu sene![]()
Rüya gibi bir takım olmuş .Maçları sabırsızlıkla bekliyorum.
o ne ya.Zaragoza AKBANK ı mı verdiler sana.Yalnız kalecinin havatopları zayıf.
Tamam ya La Liga şampiyonu Zaragoza![]()
LA LIGA (1. - 5. HAFTALAR ) ...
SPANISH CUP...
PUAN DURUMU
OYUNCU VERİLERİ ( ZARAGOZA )
OYUNCU VERİLERİ ( GENEL )
GENEL DEĞERLENDİRME
Takım çok iyi oynuyor.Şu anda bir tek kaleciden memnun değilim.Stekelenburg her kariyerimde ısrarla istediğim ve aldığım bir kaleciydi ama bu kariyerde çok kötü oynuyor.İlerleyen zamanlarda kaleyi Jeffersona da verebilirim.Ewerthon ve Julio Alvarezi yedek oynatırım derken olağanüstü bir performans gösteriyorlar.Yedeklerim takımın en iyi oyuncuları oldu nerdeyseValencia yenilgisi normal bence.Çünkü olağanüstü kadrosu var Valencianın.Ayrıca o maç başabaştı. 4-1 yenildiğimize bakmayın
Yorumlarınızı eksik etmeyin...
Oo ben senin kariyere hiç bakmamıştım, çünkü pek bildiğim bir lig değil..
Ama sen coşturmuşsun.. Klübünün parasının olması çok iyi bir şey tabi
Eto meto ciddi anlamda çok iyi
Kaleyi bence ver Jefferson'a.
Sentugo.
Transferler harika... Zaten sağlam bir kadron vardı. Transferlerle müthiş olmuş. Avrupa'ya gidersin, üst sıraları zorlayabilirsin bu kadroyla. Başarılar...
en az uefa bekliyorum ben senden.Ben 2-3 transferle portsmouth la aldığıma göre sen artık rahat alırsın
.
LA LIGA ( 6. - 11. HAFTALAR )...
SPANISH CUP 3. TUR
PUAN DURUMU
OYUNCU VERİLERİ
Genel olarak iyi sonuçlar aldık.Hep son dakikalarda gol yiyoruz.Tabii 2 farklı önde oluyoruz her maç bu nedenle pek bir kötü tarafı olmuyor da mesela Espanyol ve Valladolid le son dakikalarda berabere kaldık.Bu puanları çok arayacağız ama genel olarak iyiyiz.Sevilla ve Villarreal galibiyetleri çok iyi sonuçlar.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim...
İyi gidiyorsun.Üst sıraları zorliyacağın kesin
Ya bir doğru düzgün kaleci yok muTek kale oynuyom ama her atakları gol rakibin.Yeter artık oyunu bırakma aşamasına geldim yha.Son olarak Ocakta de sanctis geliyor. O da çare olmazsa kariyeri sonlandırabilirim.
Zaragoza - Racing : 2-1
Numancia - Zaragoza : 1-3
Zaragoza - Real Madrid : 3-5
Zaragoza - Getafe : 3-1
Mallorca - Zaragoza : 1-2
Gimnastic - Zaragoza : 1-3
At.Madrid - Zaragoza : 1-1
Betis - Zaragoza : 0-3
Athletic - Zaragoza : 0-2
Zaragoza - Deportivo : 4-1
İyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum.İnşallah böyle devam ederiz.Bu sene ipi göğüslemeyi istiyoruz.
SPANISH CUP
Zaragoza - Getafe : 1-2
Getafe - Zaragoza : 4-4
İspanya kupasında maalesef çok erken elendik.Ayrıca Getafe öbür turda da At. Madridi eledi
Resimler büyüktü bir anda küçüldü ama çok iyi gidiyorsun. Spanish Cup kötü olmuş ama olsun.
güzel gidiyorsun gerçekten transferlerin hakkını veriyorsun roma da kalede kim vardı unuttumo kaleciyi beğenidoum ya bana karşı hep 9 oynuyodu bir bak istersen
Yöneticilerden ben kariyerimin kapatılmasını rica ediyorum.İlk hikayem maalesef son hikayem oldu.O kadar uğraş veriyorum gerek kariyeri zevkli hale getirmek için gerekse SSler için ama maalesef karşılığını alamıyorum.Ben böyle hayal etmemiştim.TSİnin bir sürü aktif üyesi var yorumlar ardı ardına gelir diye düşünmüştüm. Yanılmışım maalesef.Eğer kimsenin ilgisini çekmiyora sürdürmenin de bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Yorum yazan yazmayan herkese teşekkür ederim...