Sayfa 209 / 367 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
6,241 ile 6,270 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dünyanın en büyük golcülerinden birinin düştüğü hallere bak be üzülüyorum gerçekten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bizde mahalledeki büfenin önünde gördün sanmıştık
    Soru zaten o biçimde sorulmuş bende o yüzden cevap verdim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Nerde gördün ?
    Televizyonda gördüm. Brezilyada arabadan iniyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ronaldinho'da böyle olacak bakın görün..

Del Piero_10 Misafir

Default İtalya Milli takımı

İtalya milli takımının Dünya Kupası Elemeleri boyunca oynadığı maçları ve aldığı sonuçları burada değerlendiriyoruz.

Del Piero_10 Misafir

Default İtalya son dakikada

8. grupta Gök Maviler, Güney Kıbrıs'ı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Maça hızlı başlayan İtalya, 8. dakikada Di Natale ile öne geçti.

Fakat bu skoru uzun süre muhafaza edemeyen Azzurriler, 29. dakikada Aloneftis'in golüne engel olamadı ve skor 1-1 beraberliğe taşındı.

Son dünya şampiyonu, son dakikada Di Natale ile bir gol daha bularak maçı zor da olsa 2-1 kazandı ve elemelere galibiyetle başladı.

South Cyprus: Gheorgollidis; Nikolau, Charalambous, Christou, Garposiz, Makridis, Charalambides, Michail (Yiasouni 72), Aloneftis, Okkas (Pavlou 73), M Kostantinou (Christofi 63)

Italy: Buffon; Zambrotta, Gamberini (Barzagli 4), Cannavaro, Grosso (Cassetti 18); Camoranesi, Pirlo, De Rossi, Di Natale; Toni (Gattuso 46), Gilardino

Ref: Vink (Hol)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İtalya'nın G.Kıbrıs'ı son dakikada geçmesi aslında beklenmedik bir skor ama daha sezon başı olduğunu göz önünde bulundurursak pekte kolay bir maç olmasa gerek.Zaten amaç 3 puan almak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

SöyLeyiş tarzın bizim bakkaLın önünde indi gibi geLdide.

Del Piero_10 Misafir

Default Secco’nun Agüero aşkı

Juventus spor direktörü Alessio Secco Atletico Madrid’in golcü ismi Sergio Agüero’yu takımında görmek istediğini itiraf etti.

Secco yaptığı açıklamada, Juventus’un transfer çalışmalarının gelecek hedefi olarak Atleticolu Agüero’yu gösterdi.

Sebastian Giovinco’nun kendilerinde kalmasının önemli olduğunu belirten Secco, İnter’in Quaresma transferinden etkilendiğini söyledi.

“Agüero’yu almak hayalim ama problem onun del Piero’nun pozisyonunda oynaması” diyen Secco, “Nedved’in yerini Giovinco ile güvenceye aldık ama İnter’de Quaresma’yı alarak iyi iş çıkardı, onu gerçekten beğeniyorum.” diye ekledi.

“Ocak ayında aldığımız Sissoko hakkında da çok mutluyum. Sahaya her çıkışında beni memnun ediyor.”

Del Piero_10 Misafir

Default Berlusconi: "Chelsea’ye Kaka sözü vermedim"

Milan başkanı Silvio Berlusconi, Sheva transferi dahilinde Chelsea’ye gelecek sezon için Kaka sözü vermediğini açıkladı.

Transfer sezonun bitimine az bir süre kala Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko San Siro’ya geri dönmüş ancak transfer kafalarda soru işareti bırakmıştı.

İtalyan basınına göre Milan başkanı Berlusconi, Roman Abramoviç ile gizli bir anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre bu sezon sonunda Kaka, Chelsea’ye transfer olacaktı.

Telelombardia’ya konuşan ve iddiaları yalanlayan Berlusconi, Brezilyalı yıldızını ne Chelsea’ye ne de başka bir takıma satmak için söz vermediğini açıkladı.

“Chelsea’ye Kaka için söz vermedim.”

“Milan her zaman için taraftarlarını memnun etmeyi başarmıştır. Sheva’nın geri dönüşü de onları çok sevindirdi.”

“Ronaldinho kulüp açısından çok önemli bir hamleydi ve taraftarlarımız bu transfere de çok mutlu oldular.”

Yaz boyunca Chelsea-Kaka haberleri basında yer alıyordu ancak yıldız oyuncunun bu transfere sıcak bakmadığı söyleniyordu.

Oyuncuya yakın kaynaklara göre Kaka, Milan’da mutlu olduğunu ve takımdaki geleceğinin garanti olduğunu düşünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bence Agüero'yu alamıcaz...Ama alırsak ta muhteşem bi transfer olur bizim için...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aguero'yu Barca alacak Juve boşuna heveslenmesin :P

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aguero İspanya dışına zor çıkar bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juve zor alır Kun'u. Zaten aklı varsa italya'ya falan da gitmez. İspanya'da krallar gibi oyna..

Del Piero_10 Misafir

Default Lazio'nun yeni stat planı

Lazio başkanı Claudio Lotito, yakında kulüp için yeni bir stadyum yapma planları olduğunu açıkladı.

Mavi beyazlılar, uzun süredir başkentin diğer temsilcisi Roma ile Olimpico Stadı'nı paylaşıyordu. Fakat artık iki takımın da farklı planlarıyla, bu birliktelik sona erecek gibi duruyor.

Laziosiamonoi.it internet sitesine konuşan Lotito, şunları söyledi:

"Roma belediye başkanı, hem Lazio'nun hem de Roma'nın yeni stat yapma planlarına, masrafların uçuk olmaması koşuluyla sıcak bakıyor"

"Şu an teknik konuları hesaplamakla meşgulüz. Stat yapmaya elverişli birkaç yer tespit ettik bile"

"Yeni stadyumdan herkesin kolektif olarak kar edeceğini ve sadece TV gelirlerine muhtaç olmayacağımızı umut ediyorum"

"1908'de Roma'da kurulduk ve şehrin dışında bir yere taşınmaktansa burada kalmayı istiyoruz"

Lazio yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı ve önlerindeki Sampdoria maçında da bu formlarını korumak istiyorlar.

Statların ayrılmasının, İtalya'da yükselmekte olan futbol şiddetini de dizginleyeceği tahmin ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yeni stat büyük yapılmak yerine 35-40 bin arası yapılıp ses düzenine önem verilirse çok iyi olur.Lazio zaten Tv gelirlerinden para kazanabiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Gelirse çok iyi olur. İtalyan futbolunu küçümsemeyin ama bende geleceğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Agüero futbol hayatını Atletico'da bitirir. Herhangi bir takıma gideceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Agüreo Atleticoda çok mutlu snaırım kolay kolay bırakmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Agüreo Atleticoda çok mutlu snaırım kolay kolay bırakmaz
    Hadi Sana Kısmet Çıkmış Deniz Abi Valla Agüero'yu Anca city veya chelsea alır

Del Piero_10 Misafir

Default Serie B maçı bomba yüzünden ertelendi

İtalya'da bu hafta Salernitana ve Frosinone arasında oynanacak olan Serie B maçı, II. Dünya Savaşı'ndan kalma patlatılmamış bir bomba bulunduğu için ertelendi.

Salerno'da, Stadio Arechi'de oynanması gereken maç, güvenli olmadığı gerekçesiyle ertelendi.

Bombanın tarihi 60 seneden eski bir zamana, 2. Dünya Savaşı yıllarına dayanıyor. Bölgedeki 5000 kişi tehlike geçene kadar tahliye edilirken, imha uzmanları bombayı etkisiz hale getirmeye çalışıyor.

Yerel idareden yapılan açıklamada, "Gerekli güvenlik seviyesi sağlanamayacak" dendi.

"Durumu Futbol Federasyonu ile de görüştük ve maçın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik"

Del Piero_10 Misafir

Default İtalya'da stad hapishaneleri gündemde

İtalya'da tribün şiddetinin önüne geçmek için bir birinden uçuk fikirler ortaya atılmaya devam ediyor.

İtalya'da taraftarların olay çıkarmaya devam etmesi halinde yeni bir metod uygulanmaya başlanacak: 'Stad Hapishaneleri'

İtalya Lig Başkanı Antonio Matarrese bugün yaptığı açıklamada "Eğer gerekirse, stadlara hapishaneler inşa edebiliriz. Böylece bir suç işlendiği anda cezası kesilmiş olur" diye konuştu.

İtalya'da bu gibi çılgınca fikirler, Napoli taraftarlarının Roma deplasmanına giderken trende çıkardığı taşkınlıklardan dolayı ortaya atılmaya başlandı.

İtalya İçişleri Bakanlığı ise bugünden itibaren televizyonlarda ve stadlarda şiddetin önüne geçmek için yeni bir reklam fimi yayınlamaya başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Şimdimi ortaya çıkmış bu bomba???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

60 yıl bi iş olmamış zaten neyini erteletiyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

e yuh be abi 60 senedir farketmediniz geLdiniz şimdi mi farkediyorsunuz ayıptır reziLLik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Skandal harbiden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğitim şart Caydırıcı olacağını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Del Piero: “Kariyerimi İtalya dışında bitirebilirim”

Alessandro Del Piero, İtalya'da Juventus dışında bir takımda oynamaycağını, fakat kariyerini yurt dışında bitirebileceğini açıkladı.

Del Piero, Juventus tarihinin en çok forma giyen ve en çok gol atan oyuncusu olarak kulüp tarihinin bir parçası olmayı şimdiden başarmış bir futbolcu.

Del Piero'nun geçen sene kontratını yenilerken kulüpten ayrılması gündeme gelmişti.

Sportif direktör Alessio Secco, efsanevi oyuncuya istediği teklifte bulunmamış ve Del Piero istediği miktardan daha düşük bir kontrata imza atmıştı.

Sportsweek'e konuşan Dep Piero, “Eğer sadece parayı düşünüyor olsaydım, kontrat yenilemeyi kabul etmezdim” dedi.

“Bir kaç kez Juve'den ayrılmayı düşündüm, fakat bunu yapamadım. Juve en azından İtalya'da ki son takımım olacak”

Del Piero 1998 yılında geçirdiği sakatlığa kadar, Ronaldo ile dünyanın en iyi genç oyuncusu olarak gösteriliyordu.

Ne yazık ki Udinese maçında yaşanan sakatlık, futbolcunun kariyerini bitme noktasına getirmişti.

“Kariyerimin en kötü anı 1998 yılında Udinese maçında geçirdiğim sakatlıktı”

“Fakat babamın hastalığıına karşı mücadelesi ve ölümü bana futboldakinden daha kötü durumlar olabildiğini hatırlattı”

Del Piero bu hafta içi milli takımla sakatlık geçirdiği Udine Stadı'nda forma giyen Del Piero, pazar akşamı Serie A maçında takımıyla Udinese'yi konuk edecek.

Del Piero_10 Misafir

Palermo maç başında yaşadığı bocalamanın ardından Roma'yı mükemmel bir oyunla 3-1 yendi.

Goller

Baptista(Roma) - Miccoli,Miccoli,Cavani(Palermo)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Cavani 2 yıl demez, çılgın atacak bak görürsünüz.

Mesaj Yetkileri