Ben burda olmazmıyım yahu ben hep buradayımda mesaj yazmıyordum herşeyi gördüm herşeyi biliyorum...![]()
Ben burda olmazmıyım yahu ben hep buradayımda mesaj yazmıyordum herşeyi gördüm herşeyi biliyorum...![]()
Tekrardan selamlar...
I'm back...
Selam bizden efenim.
Nasılsınız efendim? İyisinizdir inşallah.![]()
I'm back...
Bir şey soracağım ben 12.5(kasımda 13 olacak inşallah) yaşındayım; lise hazırlık'a(NÖTR dame de sion)'a gidiyorum. Sınıfımdakilerin çoğu 14-15 yaşında sizce küçük olmam daha mi iyi?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha iyi Taylan. Galiba çok zekisin? Sınıfmı atlattılar sana?
I'm back...
iyiyiz hamdolsun siz nasılsınız?
küçük olmak herzaman dezavantajdır bence![]()
İyi be nasıl olalım abi? Okul-ev takılıyoruz.Ortam kuruyoruz.
![]()
![]()
I'm back...
Aygün sende çalış seninde olur
Kur kur nasıl gidiyor peki.![]()
Süper abi. Ortam insanı oldum.İngilizce görüyoruz yahu. İlk ders klasik
-What is your name?
-My name is Mustafa.![]()
I'm back...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
My name isde Emre
Ben 5 yaşında altımı ıslatıyordum![]()
Futbolcu Bilgileri
Aygün ben senden 10 yaş büyüğüm. Eee ne yapacağız![]()
Düşünemediğin şeyleri yapıyorlarDalga geçiyorlar, git yaşıtlarınla takıl diyolar sonra sana 7.sınıftan kız ayarlayalım mı diyolar ondan sonra Taylan Reis diyorlar vsvs
![]()
Futbolcu Bilgileri
18.sınıf insan muamelesi görüyoruz abi resmen.
Aynı ben gibisin desene Taylan. Fransızca kötüdür yahu.![]()
I'm back...
Vay Taylan reis
neden 18.
Fransızcanın neresi kötü yahu. Biraz zor ama güzel dildir hele birde Fransız Öpücüğü vardırki....
Dil dile deymeden dil öğrenilmez atasözünü dogrular nitelikte.![]()
Atasözüne bayıldım![]()
Futbolcu Bilgileri
Öf öf Öf.Gittim Zehra'ya dedimki lütfen msn'de yazan Platonik kim söyle diye.
Hatta şöyle dedim.Ellerinden tuttum.Gözlerine baktım.Platonik kim Jojou,Hadi söyle dedim.
Söylemiyor ya.
Ayrıca Mustafa abinin(Vieri) dediğini yaptım.Dedim bir kızdan hoşlandım nasıl açılsam vs. vs.Zehra dediki ben sana ayarlarım.:S
Hönk.:SBir anda benim suratım düştü.Anlıcağınız kız o gözle bakmıyor.
![]()
Havada bulut sen Zehra'yı unut![]()
ibob benim hayallerim senin gibi yıkıldı kız beni dostu olarak görüyormuş![]()
Futbolcu Bilgileri