TURCOLARIN VİYANA'YI FETHETTİĞİ MAÇLAR İÇİN.
TIKLA:http://rapidshare.com/files/148216440/EURO2008.rar.html
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kupayı aldık![]()
TURCOLARIN VİYANA'YI FETHETTİĞİ MAÇLAR İÇİN.
TIKLA:http://rapidshare.com/files/148216440/EURO2008.rar.html
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kupayı aldık![]()
Last edited by uAsamet1905 : 25.Eylül.2008 at 12:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ligte 2. olsanda Euro '08 de şampiyon olman harika olmuş artık Arda'ya tekliflerin ardı arkası kesilmez..Genç takımınla gelecek senenin de şampiyonu olursun..
evet usamet1905 ben sana en az ceyrek final dediğimde kardes okumadın galiba ispanya ve hollandayı yenmeliyiz demişitin ama ben biliyordum basaracagını kimz öyle bir taktiktir ki ölüyü diriltir adamlar robot gibi işler tam bir makina olursun tebrik ederim ayrıca milli takımın basarılı olmasıyla degişik duygulara kapıldım sanal da olsa..
TariboWest
kardeş bende kimzin nasıl bir taktik olduğunu biliyorum ama sonuçta ben türkiyeyim ve karşımda ispanya var yani kolay değil ispanya yı yenmek hangi taktikle olursa olsun hem sadece bu taktiği uygularsan fark bile yersin bu taktiğin defansif yönüde çok kötüdür ben bunu kastetmiştim
Çok akıllıca bir iş yapmışsın yabancıları satarak
Yerine uzun vaadede çok iyi işler yapabilecek oyuncular almışşsın seni tebrik ediyorum.
süpper olmş euro 2008 brawo kardeşim bu sene kazanırsın süperligi de
Last edited by uAsamet1905 : 25.Eylül.2008 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Luis Jimenez'i alman iyi olmuş süper bir oyuncu o adam ŞL grubun bence kolay 1.olarak çıkarsın
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bencede şl grubun zor deil şanslı kura çekmişsin biraz kasarsan 1. çıkarsın başarlar...
Feneri yenmen iyi olmş bnce sevillayla beraber cıkarsınız artık ya sen birinci o ikinci yada o birinci sen ikincişampiyonlar liginde ve ligde başarılar
Stad resimleri mükemmelde yeni stadına kavustu dedin maçları ordamı oynucan anlamadımda tam
cok iyi gidiyorsun realmadrid kötü olmuş ama geçebilme şansın var
Şu genç yabancı adamların profilini koyarmısın çok merak ettim![]()
Last edited by uAsamet1905 : 27.Eylül.2008 at 15:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
valla bütün kulvarlarda süper gidiyorsun tebrikler![]()
TariboWest
bencede son bulacak![]()
helal olsun ne diyeyim.kısa sürede bu başarı her baba yiğidin yapacağı iş değil.
bu ne yaw hiç yorum yok mu??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kariyeri burda bitiiriyorum zaten şampiyonlar lgini alınca zevki kalmıyor takip eden arkadaşlara teşekkür edeim![]()
Last edited by uAsamet1905 : 28.Eylül.2008 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kariyerini upload edip bizimle paylaşırmısn
kardesim bırakma diyemeyicem kendimden biliyorum güzel işler yaptın helal olsun
TariboWest