Bayram geLiri ne kadar ?
Ben FM 09 Biriktiriyorum ama hasıLat 35 YTL daha.![]()
Bayram geLiri ne kadar ?
Ben FM 09 Biriktiriyorum ama hasıLat 35 YTL daha.![]()
-20 lirabana kimse vermediği gibi birde benden gidiyor para
20YTL dahaFlash bellek alcam 2gb
103,5 ytl![]()
Harclik falan gecti bizden,ufaklara verdik harclik.![]()
Harçlık olayının bitmesine az kaldı bana buna rağmen 2.gün ortası 200 ytl ..![]()
Banada veren olmuyor artık büyüdük![]()
Birtek Aile İçi Topluyoruz Artık, Misafirlerden ve Gezdiğim Yerden Sadece El Öperek AyrılıyoruzŞuanda 120 Ytl'm var
yaş geldi 20ye kımse harclık vermıo artık
- 45 olduk![]()
Az gitmiş....
50 ytl ..Onuda Babam Verdii ..![]()
benm de 20YTL yi annem verdi![]()
20 yas ama 50 lira topladım![]()
Para falan veren yok yaa anlamadım...Önceden hasılat sağlam olurdu ama henüz tık yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Babam ameliyat olduğu için hiç bi yere çıkamadık ondan sadece bize gelenlerden para kopardık o da 45 ytl. Bi de telefon var ama o ödünç olarak. Benimki suya düştüde.![]()
tek umudum babam'dan: 20 lira![]()
Bizde genelde verilir3 kişi verdi . Babam, Amcam, Amcamınoğlu.. 150 TL
![]()
ne giriş var ne çıkış![]()
aH aH Nerde o eski Bayramlar...Bayram Gelir Diye sevinirdik...Paraları Biriktirir Torpilimizi Alırdık Kuru Sıkı Tabancalarımızı Belimize Takardık....Manitaları Tavlardık...Ziyaretlere Giderdik....Şimdi Hiç biri yok ....
Rakamla "0",yazıyla "sıfır"..![]()
O da güzel.
600 YTL topladım 1.5 günde
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Banada para veren var ama az veriyorlar 5 ytl 5 ytl![]()
50 YTL + Cep Telefonu![]()
Last edited by ahmet0393 : 01.Ekim.2008 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şuana kadar 200 ytl topladım![]()