Mr. Cool'un puanını eklemeyi unutmuşum, bu ay 23 puan almıştır, tabloyu en kısa sürede düzeltip ekleyeceğim.![]()
Mr. Cool'un puanını eklemeyi unutmuşum, bu ay 23 puan almıştır, tabloyu en kısa sürede düzeltip ekleyeceğim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu haftanin lideri olmusum,hedefim istikrari saglamak (=
Artık diyecek söz kalmadı sizlere...
2 puan alıp rezil oldum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Buradan tahminleri tabloya geçirirken Mr. Cool'u unutmuşum ve tahmin yapmadı diye 0 puan almış oldu. Şimdi tahminlerini tabloya ekledim sorun çözüldü.
sakaryaligocmen için de benzer sorun söz konusu. Onun tahminleri de tabloya işlenmemiş, şimdi düzelttim.
Biz de insanız hata yapabiliriz, siz hatayı belirtin, düzeltelim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
18 puan almışım ama lider farkı açtı![]()
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 9. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Hacettepe - Konyaspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 7
İstanbul BŞB - Trabsonspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 30 Verilen Puan: 3
Eskişehirspor - Fenerbahçe ==> 0 =>Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 7
Sivasspor - Denizlispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 48 Verilen Puan: 1
Gençlerbirliği - Antalyaspor==> 2 => Doğru Tahmin: 4 Verilen Puan: 9
Bursaspor - Ankaraspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 8 Verilen Puan: 8
Kocaelispor - Ankaragücü ==> 0 => Doğru Tahmin: 18 Verilen Puan: 5
Kayserispor - Beşiktaş ==> 1 => Doğru Tahmin: 21 Verilen Puan: 4
Galatasaray - Gaziantepspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 33 Verilen Puan: 2
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Fernando Gago 2 defa tahmin yapmış, bu durumlarda son yapılan tahmin geçerli oluyor, puanlama ona göre yapılmıştır.
Dokuzuncu haftanın lideri 7 maçı doğru tahmin ederek 36 puan toplayan ibig61 oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Liderimiz ise yine değişmedi, Mehmet Topcu; ama farkı yavaş yavaş eritiyoruz.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Last edited by Sekopej : 04.Kasım.2008 at 22:10
"YÜCE ATATÜRK"
24 puan ıyı
15 puan idare eder
3 puan yaklaştım lidere ama arkadan sağlam bir ordu geliyo
6 puan yeter.![]()
Şampiyon belli 2. kim![]()
Haftaya 90 küsür puan almam lazım..Artık sallamasyonun zamanı geldi sanırım.Tahminin bir hayrını göremedik bu sene.
![]()
So what?
Saike
18 puan çıkarmışım.çok iyi olmamakla beraber çokta kötü durmuyor.Neyse bu ilk haftamdı gelcek haftalarda tırmanışa geçeriz inşallah![]()
gün geçtikçe azalıyor puanımız:S
Son üç haftada 9,1 ve 8 puan almışım.Süperim canım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
18 puan eh işteLiderle aramızda 50 puan fark var
![]()
Galatasaray - Gaziantepspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 33 Verilen Puan: 7
7 puanmı verıldı ?
Hayır, 2 puan olacaktı, neden 7 yazmışım anlamadım. Puanlamada bir sorun yok, buraya yazarken 7 olmuş, düzelttim.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu hafta da 7 puan almışım bi 29um var gerisi hep tek haneliBen de artık biraz sallamasyon yapacam
![]()
Vaybe 36 puan toplamisimyukarki siralara tirmanmak istiyoruz hedefim herzaman $ampiyonluk, gec katildik ama
Kaba taslak baktımda galiba haftanın birincisi Maksic olacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş - Kocaelispor 1
Ankaragücü - Bursaspor 0
Trabzonspor - Hacettepe 1
Antalyaspor - Sivasspor 1
Konyaspor - Gençlerbirliği 0
Gaziantepspor - İstanbul BŞB 1
Ankaraspor - Eskişehirspor 1
Denizlispor - Kayserispor 0
Fenerbahçe - Galatasaray 0
Fb-Gs maçıda 0 biterse süper bir hafta geçirmiş oalcagım ..![]()
Kaba taslak olmaz o işler.Yarın fırsatım olamayabilir en geç salı günü açıklanır sonuçlar.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aceleye gerek yok Serkan Abi yavaş yavaş.Önümüz 5 gün daha...
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 10. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Beşiktaş - Kocaelispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 46 Verilen Puan: 2
Ankaragücü - Bursaspor==> 0 => Doğru Tahmin: 25 Verilen Puan: 4
Trabzonspor - Hacettepe==> 1 =>Doğru Tahmin: 50 Verilen Puan: 1
Antalyaspor - Sivasspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 6 Verilen Puan: 8
Konyaspor - Gençlerbirliği==> 0 => Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 6
Gaziantepspor - İstanbul BŞB ==> 2 => Doğru Tahmin: 6 Verilen Puan: 8
Ankaraspor - Eskişehirspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 29 Verilen Puan: 3
Denizlispor - Kayserispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 5 Verilen Puan: 9
Fenerbahçe - Galatasaray ==> 1 => Doğru Tahmin: 20 Verilen Puan: 5
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Dokuzuncu haftanın lideri 5 maçı doğru tahmin ederek 36 puan toplayan TR.CaPTaiN oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Liderimiz ise hala değişmedi, Mehmet Topcu; artık iyice yaklaştık, tahtından inmesine az kaldı.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
13 puan kötü.
Kaptan şaha kalkmış![]()
10 puan kötü olmuş.
Average bir performans sergiliyoruz.![]()