1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Abdullah ta Eren de henüz -7 olmalıydı beyler.

-8 lik eren in 150 üstü pa alabilme ihtimali vardır ki. İddaa ediyorum bu ülkede yetişmiş hiç bir stoper bu güne kadar 150 ca yı geçmedi. Biraz da zor geçer.

Alt ligleri izliyorum ben Beylerbeyi, Çanakale, Pendik vs
    Gençleştirmeye gidiyorlar bol bol. Stoperlerde de genç tükler oynuyor.

Topu taça atmazlar, dönen top gol olur.
    Topu kazanırlar dan dun ileri şişirirler. Dönen top hep rakipte kalır.
    Oyun kuramazlar, baskı yerler
    Savruk oynarlar, pozisyon alamazlar.
    Tek bildikleri fiziklerini kullanmaları gerektiğidir.

Şimdi beyler Eren'in İbrahim Toraman'ın gençliğinden hiç bir farkı yok, Emre Güngör'den Bülent Korkmaz'dan bir farkı yok. Hepsi aynı hepsi.

Bakın en fazla olabilecekleri isim Bülent Korkmaz olur. Daha ileri gidemezler. İşte fedekarca oynarlar, çok mücadele ederler, kene gibi yapışırlar, kolları çıkarsa sardırırlar... Ama yanlarında bir Popescu olmazsa da.... İşte o zaman hiç bir şey olamazlar
    Sanirim Semih Kaya, Emrah Yollu, Sertac Eren, Murat Akca, ve Anil Karaer gibi teknik kapasitesi yuksek, pas atmasini bilen, oyun kurabulen genc defansi oyuncularini pek dikkatli izlemediniz. Peki bu oyunculari neye gore kime gore kiyaslicaz cunku bu ulkemizde pek gorulmus bi olay degil ozellikle Semih Kaya (aralarinda hic supesiz her yonu ile acik ara en iyisi), Emrah Yollu, ve Eren Sertac orta saha oyuncusu kadar teknikler ve pas dagitabiliyorlar ayni zamanda Murat Akca o kadar teknik omasa da bu defans oynucus icin hele ki Turk defans oyuncusu icin oldukca teknigi yuksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Sanirim Semih Kaya, Emrah Yollu, Sertac Eren, Murat Akca, ve Anil Karaer gibi teknik kapasitesi yuksek, pas atmasini bilen, oyun kurabulen genc defansi oyuncularini pek dikkatli izlemediniz. Peki bu oyunculari neye gore kime gore kiyaslicaz cunku bu ulkemizde pek gorulmus bi olay degil ozellikle Semih Kaya (aralarinda hic supesiz her yonu ile acik ara en iyisi), Emrah Yollu, ve Eren Sertac orta saha oyuncusu kadar teknikler ve pas dagitabiliyorlar ayni zamanda Murat Akca o kadar teknik omasa da bu defans oynucus icin hele ki Turk defans oyuncusu icin oldukca teknigi yuksek.
    Evet paf takım maçlarını izlemiyorum. Bahsettiğiniz isimleri izlemedim. Onlarıda Meira'ya göre kıyaslamak gerekir eğer gerçekten dediğiniz gibiyse.

Ama şu ülkenin profesyonal liglerinde maç izlemekten yorulan bir kişi olarak söyleyebilirim ki. Bu ülkenin stoperleri 140 lı ca ları biraz zor geçerler.

Aradan seneler geçer ve ancak o zaman Emre Aşık gibi Mehmet Polat gibi yaş geçtikten sonra öğrenirler bazı şeyleri. Bülent Korkmaz gibi 29 yaşından sonra futbolcu olurlar.
    Toramanlar Önderler neler geldi neler geçti. Geçmeye de devam eder.
    Ha ne zaman gelir bu ülkede Popescu genç anternörü olur bir takıma. Yada Meira futbolu bırakır bu topraklarda kalır. O zaman belki bişeyler değişir derim.

Ama şu mantaliteyle Eren'in 140 ı geçemeyeceğini adımı bildiğim gibi biliyorum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Paf Ligi çok zayıf bir lig, yanıltması çok kolay olabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri