Bir taraf cok ciddi rotasyon yapiyor, diger taraf rotasyon yapmiyor. Bir tarafta istikrar sorunu yasayan oyuncular var, diger tarafta hemen hemen her mac aynisini veren oyuncular var. Bir tarafta surekli sakatlanan oyuncular var, diger tarafta 13-14 oyuncunun 40 mac cikarttigi bir durum var.
Denge veya dengesizlikten bahsederken kimse bunlari goz onuna almiyor, alamiyor. Bakin gecen sezon Galatasaray'da kim kac gol atmis.
Benim belki de en sert davrandigim takim Galatasaray cunku "sef Galatasarayli hep Galtasaray'i abartiyor" gibi bir lafin edilmesinden hic hoslanmam. Ayrica tabii Galatasaray'i cok izledigim icin zaaflarini birer birer yansitabiliyorum.
Mesela Holosko'nun ayni bitiriclik ile Baros'dn daha fazla gol atmasinin nedeni... ta ta ta ta... yok bitiriciligi degil.. Dengesi. Buyuk takimda oynayan oyuncu surekli markaj altinda olur, dengesini iyi koruyan adam, rakibin yaptigi mudahalelere karsi kolay kolay devrilmez. Dengesi dusuk olan adam da ayaginda zar zor top tutar.
Ama tutturmus birisi Holosko'nun bitiriciligi nasil Baros ile ayni seviyede olur diye sorar.
HoLosko ve Bobo icin birşey diyemem. Benim bekLediğim seviyede. DeLgado ise tartışıLmaya değmeyecek bir profiLi var. Yani biraz dahaLarı var ama onLarın oLmaması da önemLi değiL.
Serdar'in haline ne sorun var? Hizini mi begenmediniz? Eh o zaman bence biraz daha hizli olmaliydi cunku x, y, z yazmakta bu kadar zorlanmanin alemi ne?Ama SerdarLarın haLi ve Aydının haLi hiçte iyi değiL. Zapo zaten kötü durumda ama onda bizim sucumuz yok. Ve sanırım biraz da düzeLtiLmiş, düzeLtiLmese hiç çekiLmezmiş yani.
Aydin'in profilinde eksik ne? Rakamlarin bazilari dusuk diye mi uzuluyorsunuz?
Ligdeki en iyi 7. sol acik. Onunde olanlar Arda, Kewell, Mehmet Eren, Ekrem, Kemal Yildirim ve Erman Kilic. Tabii eger orta sollari da eklersek Tello ve Ugur Boral'in da arkasinda. Aydin'dan tam olarak ne bekliyordunuz acaba?
Hala yuvarlak cevaplar veriliyor.
Peki ben de yuvarlak cevap veriyorum... Bu resimlere bakarak Galatasaray zayif olmus. Buyuk oranda yukseltilmesi lazim..
Isin komigi, Sivok takimdaki en iyi oyuncu degil, gobekte oynayan defans oyunculari arasinda en dusuk CA'ya sahip oyuncu. Hadi bakalim.. gel de cik isin icinden...Sivok takımda ki en iyi oyuncu.
Ozellik olarak en yuksek olmasi ise.. evet tek ayakli olmasi.. Sivok tek ayakli bir oyuncu mu?