Üzerine gitmek gibi olmasın ve seni kıracaksam şimdiden özür dilerim.
Ancak sayfalarca okuyup değerlendiriyoruz. Cevaplar yazıyoruz. Nasıl takan yok dersin anlamadım.
Birde nasıl takmamız gerekiyor onuda bilmiyorum.
Örneğin bakacağız senin mesajına...
Onurap kardeşimiz Yattara'ya 12 bitiricilik demiş...
Ahh tamam Onurapçiğim kusura bakma hemen düzeltelim. Kaç yapalım söyle lütfen diyemeyiz ki.
Bir kaç gündür sürekli bu tavrı görüyorum.
Hemde senin ki hiç bir şey gördüklerimin yanında.
Galatasaraylının biri çıkıyor mesela Lugano 18 markaj olur mu ulan görmüyormusunuz nasıl goller yiyorlar. Vs vs. Kaç maç izledi Lugano'yu acaba. Yedirdikleri goller markaj eksikliğinden mi acaba bilmiyor.
Mesela bir futbolcu var diyelim. Kimse tarafından sevilmiyor. Örnek Baki Mercimek olsun. Tamam Baki'nin bir dolu kötü özelliği var diyelim. Eee Baki kötü futbolcu diye. Ulan Baki'nin güç 16 olurmu Baki takozun teki mi demeli.
İşte bu kadar basit bu kadar kalitesiz yorumlar okuyorum şaşırıyorum (seninki bu katagoride değil yanlış anlama)
Ve bakıyorum ki yaşlar 21-24...
Hani düşünüyorum nasıl oluyor bu iş.
Bakıyor yine bir Beşiktaşlı... Olmamış Beşiktaş. Yoruma bakın. Nasıl olmamış... İşte Baros öylede Holosko böylede... Resmen çocuk gibi. Hani çocuğun elinden şekerini alırsınız ya. Sanarsınız öyle başlayacak ağlamaya.
Cevapları beğenmeyince de... Yaaa bize beşiktaşlı yönetici cevap versin
Beşiktaşlı yöneticiden kasıt. Bize şişirecek adam lazım demek. Herkesin kendileri gibi sanıyorlar.
Tuhaf ki ne tuhaf. Bir milyon kez yazılmıştır mesela yeni gelen oyuncuyu değiştirmiyoruz diye. Yine de adam der ama Güiza'nın 18 benim kinin niye 12.
Annesine seslenirya küçük çocuklar. Anne Hakan'da var bana da alın.
Komik gelmeye başladı bana bu iş... Eskiden sinirlenirdim böyle mesajlara. Şimdi gülüyorum okurken.
Hani diyorum neden bu fanatiklik. Bakıyorum bende 16-17-18 yaşlarında böyleydim. Ama yazanlar benden büyük ki.
Geçen gün kahvehanede maç izliyordum. Fenerbahçeli 3-4 arkadaş oturuyorlar yaşları 50-60 civarı. Eskişehirspor çivgiden İlhan Parlağın topunu çıkarıyor.
İhtiyarlardan birindeki yoruma bakın. Hakem bunuda vermedi ödeştik.
Neyi ödeşiyoruz yahu. Savaştayız takasmı yapıyoruz esirleri.
Bazen insanların küçük fikirlerinden dolayı 1-2 hafta futboldan soğuyorum.
Sonra yine dönüyorum ama çekiyor beni
Lütfen arkadaşlar daha uzun uzun yazalım. Daha mantık çerçevesinde yazalım.
Bu arada Onurap hiç bir lafım sana değildi. Senden sadece Yattara'nın bitiricilik neden 12 den fazla olmalı onun mesajını bekliyorum. Merak etme cevap alacaksın. Ve her zaman sizi sallıyoruz çünkü![]()