konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sanırım bu da bir hata. maç esnasında sürekli oyuncu sakatlanıyor. ilk maçımda 4 oyuncu birden sakatlandı. antremanda sakatlıklar olmuyor, sadece maç esnasında. saçma.
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sanırım bu da bir hata. maç esnasında sürekli oyuncu sakatlanıyor. ilk maçımda 4 oyuncu birden sakatlandı. antremanda sakatlıklar olmuyor, sadece maç esnasında. saçma.
Sabit başlıkta da yazmıştım umarım bu bir oyun hatası değildir diye çünkü cidden sakatlıklar can sıkıyor. Maç esnası olsun antrenmanlarda olsun çok fazla oyuncu sakatlanıyor.
2008'de de default db'de kornerden atılan goller faul sebebiyle sayılmıyordu sonra patchler ile düzeltmişlerdi böyle olursa 9.00'ı oynamak zulüm olacak.
Valla ya nedir bu sakatlardan çektimiz takım kuramıyorum ya. hazırlık maçlarında nerden baksan 6-7 as oyuncum sakatlandı. Lig başladı ve ortada takım yok paftan oyuncu çağırıyorum. umarım full sürümde bu düzeltilir.
fm 2007 dede sakatlıklar başa belaydı demekki 2 senelik aranın ardından tekrar başa bela olacak![]()
Ama bu öyle böyle değil 1 maçta 4 oyuncum sakatlandı olacak şey mi ya hemen bir resmi yama gerekecek SI'dan
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
normal bence çıkan hiç bir oyun hatasız cıkmıyor önemli olan bunu hızlı bir şekilde çözmek.
Evet.Maçta hafif sakatlanan bir oyuncum 2-3 ay sakatlanıyor.Arsenal 'i seçtiğimde 18 a ile çıktığım hazırlık maçı hatırlıyorum 12 sakatım vardı.
antrenman yoğunluğundan olabilir
Antreman genel arkadaşım.Maçda sakatlananlardan bahsettim.Genellikle zaten herkesinki maçta sakatlanıyor![]()
Sakatlıklara rağmen başarı elde etmek daha hoş olur, devam edin....
ewet cok sakat oluyor bu oyunda tek dılegımız bunun tam surumde olmaamıs
Şuanda Arteta ve Leon Osman sakat.Ondan önce 7-8 sakatım vardı.Paftan oyuncuLarLa oynuyordum.Umarım saveden saveye değişen bir şeydir.
İlk oyununmu senin ?
umarım full sürümde hatayı düzeltirler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bu genel bir sorun.9.01 Patch,çıkarırlarsa Full sürümden sonra,düzelir.
Hepınız sakatlıktan bıkmıssnız ancak bende hıc de oyle bır problem yok , benım uyguladıgım olay once maclar baslamadan genel bır antreman programı hazırlamanız gerek,defansa defans ortasaha ya orta saha antremanı ve maclarada basladınızmı ozellıkle ılk maclarda cıkardıgınız ılk 11 ı 2. yarıda tamamen degıstırn.Bunu ıkı mac yapın ve daha sonrakı maclarda 60-65.dk larda degıstrn boylece oyuncuları fazla zorlamadan kondusyonlarını artıracaksınız zaten antreman macları bıttıkten sonra sezona baslarken bır anda cogu %100 kondusyona sahıp oluyorlar ve bırsey daha onereyım cıkarttıgınız ılk 11 sızın as kadronuz olsun ve her zaman onları ılk cıkartn degısklıgı yedek tutmayı dusundugunuz adamlarla yapın ben bunları yapıyorum ve 4 tane hazırlık 1 samp. 2 tanede lıg macı yaptım sadece 1 kısı sakatlandı o da 3d de ızledıgım bır macta hayvanın bırı benım xavi yı bıctıondn neyse umarım sızınde ısınıze yarar
Öyle yapmazsak ölürler zaten . tabiki sade 1 yarı şans vereceksin benim herzamn 2 takımım olur hazırlık maçlarında ayarlarım bunu . ligde as takımı avrupa ve cupalarda yedekleri .Avrupada gruplardan sonra as kadroma yer veririm . Bu bendeki durum daha hazırlık maçları başlamadan oldu. Son maçta dikkat ettiysen 2 kalecimde sakat hemde 2 şer ay
bende de fazla problem yok şimdilikama ben antrenman programı ayarladım
![]()
Futbolcu Bilgileri
yaw ilk başladımda komikti bak yukarda var resmi
sigames her sene bu tür hatalarla çıkartıyor oyunu ve hemen yamayla düzeltiyor. bunun amacı azda olsa kopyanın önüne geçmek. programcılar bir yolunu buluyor fakat 10 kişi kopya oynayacağına 8 kişi oynasa sigames bunu yapmakta haklıdır.
fm2008 demo da da aynı sorunlar vardı arkadaslar..hatırlayın.oyunda olmayacagını düsünüyorum..
Ben daha Demo da hiç yarım sezon biLe oynayamadım. Zaten Demo yarım sezon ama sakatLıkLar sağoLsun kadro kurmamı engeLLediği için ne zaman PAF tan adam aLmak zorunda kaLsam oyunu kapatım yeni Oyun açmak zorunda kaLdım.
SakatLıkLarda öyLe hafif değiL. HeLe maçta sakatLanan adam en az 1 ay 2 ay sakatLanıyor. Umarım FuLL sürümde düzeLtiLmiş oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
vallahi ne dıım o zmn bızde bı problem yok veya daha karsılasmadk ıns dedınız gıbıyse oyun cıkınca hatalı fln cıkmaz
Bencede Demo hatası.Full sürümde hallolcaktır merak etmeyin.![]()
Ben şöle bişey yaptım...Liverpool'la başlamıştım.Okadar çok sakatlık olmuştuki demoyu biraz öğrenmek için bile oynamaktan vazgeçmiştim zevkim kaçmıştı...Ama İnter'le yeni oyun açıp hazırlık maçlarımı ve ligin ilk maçlarını ful yedek oyuncularla çıktım...Örneğin forvette İbrahimoviç yerine Cruz u oynattım orta sahada Cambiasso yerine Vieira defanstada Burdisso yu oynattım...Bu oyuncularım ve bir sürü ilk 11 çıkan oyuncularım sakatlandı...Ligin 5. 6. haftasında artık as takımla çıkmaya başladım sakatsız devam ediyorum...Kısacası sezona yedek takımla başladım sakatlıklar sonucu as takımımla devam ediyorum.Bilmem anlatabildim mi arkadaşlar...Oyunda bir bug gibi duruyor bu sakatlık durumu.