Ya İskan siyaseti neydi bi türLü buLamadım![]()
Ya İskan siyaseti neydi bi türLü buLamadım![]()
müslümanları balkanlara yerleştirmek olması lazım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
TayLan () bi daha bu ifadeyi yaparsan konuşmayacagım senLe
![]()
Osmalıya ısındırma politikası güdülmüştür.Bölgeye Türk-İslam kimliği kazandırılmak istenmişti.![]()
TeşekkürLer İsmaiL abi .
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
olsun benimki daha güzel![]()
Futbolcu Bilgileri
Sen biLirsin![]()
![]()
Bonjour Taylan daha yenimi buldun o ifadeyi![]()
Selam veriyor ve uzuyorum.
ArtizHoşgeLdin
Emre abi seLam verip kaçmak oLmaz geL bi otur çay ısmarLayamam para yok![]()
Hoşbulduk Tarihçi![]()
İngilizceden anLayan birisi var mı bi yzı göndercem ona kısaca açıkLayabiLir mi bana Issa Khalamdan geLiyor degişik bi adam yahu bi tercüme edecek ?
Ben varım buyur yolla![]()
Msn i insancıL bi şekiLde açarsan yoLLicam![]()
Bana da yollayabilirsin![]()
Futbolcu Bilgileri
Ben çoktan çevirdim bebeğim hatta cevap bile yazdık![]()
hadi be kaçırmışım![]()
Futbolcu Bilgileri
Dur cevap yazacak şimdi onuda sana yoLLıcam![]()
Bir gün daha bitiyor..
Kapan Kafe.
bende kuş oldum![]()
Selam guşluk.
Selam olsun...
Yarın sınavsız bir gün ama Perşembe ve Cuma sınav olması nedeniyle karışık bi gün olucak.
Zaten kafası çok karışık olan birisi için bakalım ne olcak
Hikaye gibi oldu bee.
Halen uyuyabilmiş değilim. Dün saat 15:30 dan beri uyanıkım. Yaklaşık 30 saati geçtim.
Fikirlerim burada