Herkese iyi geceler...
Geçmiş olsun Oğuz
Bende geçen sene sınav zamanı başlamıştım. ilk sınav gümbürtüye gitmişti. Sınava çalışmak yerine prison izlemiştim
Pufff
Lineer sınavı var yarın. Konuların yarısını biliyorum. diğer yarısını napcaksam.
Herkese iyi geceler...
Geçmiş olsun Oğuz
Bende geçen sene sınav zamanı başlamıştım. ilk sınav gümbürtüye gitmişti. Sınava çalışmak yerine prison izlemiştim
Pufff
Lineer sınavı var yarın. Konuların yarısını biliyorum. diğer yarısını napcaksam.
Kyle beni çok sardı..İlk Sezon Bitme Üzere.2 Sezonda Yarına Kısmet Artık..![]()
sağol...8. bölüme geldim lanet şey bir bölüm bitiripte kalmıyor ki insan merak ediyor..![]()
Lineer kolay ders ama hoca zorlaştırıyor daha dün girdim sınavına ama hiçte içaçıcı değil ama kolay..![]()
Adam derste işlediği gibi sorsa tamam ama derste işlediği gibi olmayınca kalıyoruz..Sana başarılar..
Lineer kolay gibi evet. Geçen senenin dersiydi aslında ben geçen sene almamıştım. Bu sene mecbur alıyoz artık.
Ben 1 haftada bitirmiştim 2 sezonu.
neyse bu günlük çok çalıştım kaçayım artık.
herkese iyi geceler. Kalan var ise, kalanlara hoş sohbetler.![]()
Sana cramer gauß ve gaoß-jordan'la başarılar ve iyi geceler..![]()
![]()
İyi geceler ben yatıyorum..
Okuldan hepinize merhabalar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Merhaba ...
Selamlar..
Çalışmayacağını bildiğim halde PES 09'u yüklemeyi deneyeceğim şimdi
Kuzenden aldım dvd'yi.Bakalım bi umutgerçi 08'i de açmamıştı ama olsun
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
selamlar......
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
Benim laptop külüstür olmasına rağmen pes09'u açtı
Artık bekleyin beni![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geçmiş olsun İsmail abi.
SeLamLar..
Tekrar Merhaba..![]()
Ben Geldim Selamlar![]()
HooşgeLdiniz yaa![]()
Pesten yamaları taytopcuoglu'ndan isteyeceksin murat abicim![]()
hoşbulduk berkay ve ismail abi
![]()
Bende hoşgeldin demiştim
MaykokuL nasıL gidiyor
![]()
Ben oyuna.Become a Legend.Ve içim rahat etmedi General Settingsten artık oyunu Top Player ayarladım.![]()
Artist Gördüm Seni BerkayTop Player Yakışır Abimize
![]()