Sayfa 217 / 367 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Böyle harika bir oyuncunun yaşının ilerlemekte olması korkunç birşey...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lippi çok mantıklı konuşmuş Del Piero aklında her zaman olacaktır zaten

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yine Del Piero'nun eline düşerler

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

del piero yıllanmış şarap gibi çok güzel.bu yaşta özveriyle ve çok güzel oynuyo.milli takıma alınmaması talihsizlik olarak görüyorum

Sheriff Misafir

Geçtiğimiz hafta attığı frikik golü süperdi, ben olsam sırf o gol için bile alırdım milli takıma

hazırlık kadrosunda yok turnuvalarda mutlaka kadroda olacak.

oldukça güzel bi proje otoparkları falan çok iyi düşünmüşler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Taddei: “Rehavete kapılmayalım”

Roma’nın orta saha oyuncusu Rodrigo Taddei Chelsea karşısında alınan 3 – 1 galibiyetin önemli olduğunu belirtirken, takımın rehavete kapılmaması gerektiğini belirtti.

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Roma’da yaşana kriz Chelsea’ye karşı alınan galibiyetle bitmiş gibi görünüyor. Galibiyetin önemini bildiklerini belirten kat etmeleri gereken çok yol olduğunu ifade etti.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Taddei “Dün akşam alınan galibiyet bizim için çok önemliydi. Moralimiz yükselten bir galibiyet aldık ama krizin bittiğini söylemek için henüz erken.” dedi.

Maçın başında Chelsea daha iyi görünse de, Roma maçın ilerleyen bölümlerinde maçın tek hakimi Roma’ydı. Panucci’nin golünden sonra açılan Roma peş peşe gelen gollerle Chelsea’yi mağlup etmesini bildi. İyi performansı devam ettirmeleri gerektiğini belirten Taddei “İyi oynayıp iyi bir sonuç aldık. Bu maçtan sonra çıkışımızı sürdürmeliyiz.” diye konuştu.

Teknik direktör Spalletti’nin uyguladığı yeni sistemin Taddei’nin performansını olumlu etkilediği görüldü. Sistem değişikliği hakkında konuşan Taddei “Sistem belirlemek hocamızın işi. Bizim işimiz hocamızın verdiği taktikleri sahada uygulamaktır.” dedi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Del Piero_10 Misafir

Albinoleffe 1-2 Mantova
    Ancona 0-1 Avellino
    Brescia 0-1 Piacenza
    Frosinone 0-1 Empoli
    Grosseto 2-1 Modena
    Pisa 1-1 Ascoli
    Rimini 0-2 Triestina
    Sassuolo 3-1 Cittadella
    Treviso 2-2 Salernitana
    Vicenza 0-1 Livorno

Del Piero_10 Misafir

Roma ligde tatsız

Mücadelesi bol pozisyonu az olan maçta, Totti attığı klas golle takımını 1-0 öne geçirmesine rağmen Bologna, son dakikada attığı golle beraberliği kurtardı.

Ligde oldukça kötü günler geçiren Bologna kendisi gibi ligin alt sıralarında yer alan Roma’dan puan veya puanlar alarak bir çıkış yakalamak istiyordu.

Bu sezon çok kötü günler geçiren Roma ise hafta arasında Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi yenerek moral toplamıştı. Bu moralini lige de yansıtmak isteyen başkent ekibi Bologna maçından mutlak üç puan istiyordu.

Maçın ilk yarısında iki takımda kontrollü oynadı. Roma biraz daha atak görünse de Chelsea maçındaki takımdan sahada eser yoktu. Bunda Bologna’nın sıkı defans yapmasıda tabiî ki etkiliydi. İlk yarının beklide en net pozisyonunu 34’te Vucinic ile Roma yakaladı. Ancak Vucinic bu pozisyonda kaleciyi geçemeyince ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarıda aslında ilk yarıdan farksız başlamadı. Ancak 68’de Roma’nın yıldızı Totti ceza sahasında topla buluştu. Çok zor bir açısı olmasına rağmen güzel bir vuruş yaparak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golü yedikten sonra oyuna asılmaya başlayan Bologna 90’da kazandığı korner atışında Roma’lı oyuncu Cicinho’nun kendi kalesine attığı golle skora eşitliği getirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca iki tarafta bir puan alarak sahadan ayrıldı.

Diamanti´nin attigi golle deplasmanda cok önemli bir 3 puan aldik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Benim takımım da Empoli'ydi.Frosinone deplasmanda yenerek son haftalardaki kötü gidişe son verdik...
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Livorno'nun ilerleyen haftalarda dahada iyi oalcağını düşünüyorum .. Zaten zor yeniliyoruz birde seri galibiyetlere devam edersek bu iş olur ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Inter yine uzatmada

Serie A'da 2. Udinese ile takipçisi Inter'i karşı karşıya getiren mücadelede 90 dakikada iki ekip de gol kaydedemedi. Ancak geçen hafta Reggina'yı uzatmalarda attığı golle geçen Inter, yine 90+2'de bir gol buldu ve rakibini mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Cordoba'nın uzatmalarda attığı golle Reggina'yı 3-2 mağlup eden Inter sahasındaki Udinese mücadelesinde beklenen etkinlinte değildi. 88. dakikada Zanetti'nin bir topu direkten dönerken, 90+2'de Handanovic'in hatası sonucunda Cruz sahneye çıktı ve Inter'e 1-0'lık galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Inter puanını 24'e yükselterek Milan'la yarışına devam etti. Udinese ise son iki hafta 5. puanını kaybetti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e attığı nefis iki golle takımına galibiyeti getiren Juventus'un kaptanı Del Piero aynı performansına Serie A'da da devam ediyor. Siyah beyazlıların Chievo'ya konuk olduğu maçta açılış golünü atan yıldız, galibiyetin baş mimarı oldu.

Son haftalarda inanılmaz bir performans ortaya koyan Del Piero, Chievo karşısında 40. dakikada Del Piero'nun golüyle 1-0 öne geçti. bu gol tecrübeli yıldızın son üç maçtaki 4. golü oldu. Del Piero, Roma'ya 1, Real'e 2 gol atmıştı. İlk yarıyı bu golle önde kapatan Juve, 54. dakikada I**uinta'nın golüyle farkı ikiye çıkardı ve mücadeleyi 2-0 önde tamamladı. Juventus böylece puanını 21'e yükselterek çıkışını sürdürdü.
    Last edited by BaFraLı : 09.Kasım.2008 at 19:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Az daha yakıyodun beni İnter

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mor Menekşeler kısa kesti

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen sahadan beraberlikle ayrılan Fiorentina, Serie A'ya iyi bir dönüş yaptı. Atalanta'yı konuk eden mor Menekşeler, 3 dakikada bulduğu iki golle üç puana uzandı.

Artemio Franchi'deki mücadelede ilk gol bu sezon başında Almeria'dan transfer edilen Melo'dan geldi. Bu golün 3 dakika sonrasında 7 golle krallığın zirvesinde bulunan Gilardino farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda konuk ekip Floccari ile bir penaltı golü buldu ve mücadele 2-1 Fioreintina'nın üstünlüğüyle sona erdi. Gilardino attığı golle 8 gole ulaştı ama Reggina'ya 3 gol atan Milito'nun 1 gol gerisinde ikinci sırada yer aldı. Mor Menekşeler böylece puanını 20'ye yükseltti. Günün diğer maçlarında şu sonuçlar alındı:
    Catania 2 - 1 Cagliari
    Genoa 4 - 0 Reggina
    Lazio 3 - 0 Siena
    Napoli 2 - 0 Sampdoria

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Mourinho'nun Kara Listesi

Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre, Inter menajeri Jose Mourinho, istemediği oyunculardan oluşan bir liste yaptı ve Julio Cruz, inanılmaz bir şekilde bu listenin içinde yer almadı.

Inter, Serie A'nın tepesinde bulunuyor. Fakat buna rağmen, son Reggina ve Udinese maçlarını çok zor kazandılar ve işler hiç de tıkırında değil.
    Mourinho'nun medyayla olan kan davası devam ediyor. Adriano'nun disiplinsizliği bir kez daha sorun yarattı ve birçok başka oyuncu da, Portekizli hocanın döneminde mutsuz hale geldi. Bu oyuncuların bazıları, ocak ayında Inter'den ayrılmak istiyor.

Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre, Mourinho, bu sabah yönetime bavullarını toplaması gereken futbolcuların listesini verdi: Hernan Crespo, Luis Jimenez, Olivier Dacourt ve tabi ki Adriano...
    Arjantinli santrafor Cruz, geçen ay Mourinho ile yaşadıkları tartışmaya rağmen, listenin dışarısında kalmayı başardı.
    Genoa maçından sonra kadro dışı bırakılan Cruz, daha sonradan muhteşem bir şekilde geri dönmüş ve Anorthosis ile Udinese maçlarını kurtaran adam olmuştu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyla görüşmelere henüz başlanmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence gidecek isimler çok doğru

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Jimenez'i neden istemiyor var mı bilen?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Jimenez geLdiğinden beri İnter`e hiç birşey vermedi. Geçen sezon sadece bir kaç maçta çok üstün performans gösterdi onun dışında da birşey yapmadı. Gitmesi çok doğru. AbartıLdığı kadar da iyi bir adam değiL zaten Jimenez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Mourinho: “İngiliz medyasını özledim”

Mourinho: “İngiliz medyasını özledim”

Inter’in teknik direktörü Jose Mourinho, kendisini bunaltan İtalyan basınına gönderme yaparak, İngiliz basını özlediğini ifade etti.

Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, İtalya’ya geldiği günden beri İtalyan basınıyla sorunlar yaşıyor. Son iki haftadır Inter’in eski teknik direktörü Roberto Mancini ile karşılaştırılmasına sinirlenen Mourinho, “İtalyan medyası ile İngiliz medyasını karşılaştırmak mümkün değil. İtalyan basınını belki İspanyol ya da Portekiz medyasıyla karşılaştırabilirsiniz ama İngilizlerle değil.” dedi.

Ada basınıyla diğer Avrupa basının karşılaştıran Mourinho, “İngiltere’de futbol gazetesi diye bir şey yok. Her gazete belli miktarda spora yer veriyor. Portekiz de İtalya gibi. Sadece futbol haberi yapan birçok gazete var. İngiltere’de maç sonrası yorumlarınız aktarılır ve geçilir. Buradaki gibi günlerce konuşulmaz. İngiliz basını harikadır.” dedi.

İnter kendi evinde bir gol attığı zaman taraftarlara dönüp eliyle sus işareti yapıyor. Sadece basınla değil taraftarla da sorunlar yaşayan Mourinho, “İngiltere’de çalıştım ama İngiliz değilim. Portekiz’de de evinde maç kaybetmek gibi bir şansın olmaz. İngiltere’de çalıştıktan sonra başka bir yerde çalışmak çok zor. Oradaki insanların futbola bakışı çok farklı.”

goal.com

Del Piero_10 Misafir

Default Lavezzi'yi Chelsea ilgilendirmiyor

Napoli'nin yıldızı Ezequiel Lavezzi Chelsea'nin kendisiyle ilgilendiğini, ancak kendisinin Stamford Bridge'de futbol oynamak gibi bir niyetinin olmadığını açıkladı.

23 yaşındaki Arjantinli geçtiğimiz yıl Serie A'ya geldiğinden beri sürekli artan bir performans gösteriyor. Bu da Genç yıldızın bir çok önemli takımın transfer listesine girmesine sebep oldu.

Bütün bu tekliflere rağmen Lavezzi, Napoli'de mutlu olduğunu ve kulübün büyümesine yardım etmek istediğini açıkladı.

Gazzetta dello Sport'a konuşan futbolcu, "Kalmak istiyorum. Biliyorum Chelsea beni almak istiyor. Fakat bu işlerle menajerim ve kulübüm ilgileniyor" dedi.

"Beni göndermek istediklerini düşünmüyorum ve Napoli'de kalmak beni mutlu ediyor"

Lavezzi ikinci kez milli takıma çağırıldı. Yeni teknik direktörü Maradona İskoçya ile Çarşamba günü yapacakları hazırlık maçının 23 kişilik kadrosuna genç forvetide çağırdı.

"Kulübümde iyi oynuyorum ve milli takıma çağırılıyorum. Hedefim çok yetenkli isimler olmasına rağmen milli takımın düzenli bir futbolcusu haline gelebilmek"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Lavezzi Chelsea'de oynayacak kapasiteye sahip degil. Orada ancak yedek kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sende Chelsea'yi ilgilendirmiyorsundur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben senın gıbı dusunmuyorum acıkcası.. lavezzi muthıs bır yetenege sahıp bır nevı aguero ustelık 23 yasında belkı sımdı olmaz ama ılerde bole buyuk bır kulüpte cok rahat 11 oynayacak ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Napoli'de efsane olmadan gitmesin bir yere

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Büyük Takas

BOMBA! BOMBA!

İtalyan medyasında yer alan haberlde, Chelsea'de sıkıntılı günler yaşayan ve seyircilere para fırlatarak gündeme gelen Didier Drogba'nın, İnter'in mutsuz Brezilyalısı Adriano'yla takas edilebileceği iddia edildi.

Avrupa futbolunun skandallarla gündemde düşmeyen iki önemli forveti Didier Drogba ve Adriano'nun Ocak ayı ara transfer döneminde takas edilecekleri iddia ediliyor.

İtalya'da yayın bazı gazeteler, Inter'de mutsuz olan Brezilyalı Adriano'yla, Chelsea'de topun ağzındaki isim olan Fildişi Sahilli Drogba'nın da bu transfere itiraz etmeyecekleri savunuluyor.

Adriano, Inter'de sürekli alkol ve gece hayatıyla sık sık gündeme gelirken, Drogba ise son dönemde yaşadığı sakatlıkların ardından geçtiğimiz hafta bir maçta rakip takım seyircilerine yaptığı bir hareket ve seyircilere bozuk para fırlatmasıyla gündemde yer almıştı.

18.11.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea böyle bir takası düşünmez bile ...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Didier i o kadar ucuza bırakacaklarını zannetmem.

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Didier i o kadar ucuza bırakacaklarını zannetmem.
    Aynen senin gibi düşünüyorum

Mesaj Yetkileri