yahu benım sakatlıkları gectım her mac adamların bır yada en az ıkı tanesının sakatlanmasından gına geldı bu ne ya her mac kesın bırı gıdıyor. artık asıstan manager yada coach deıl psycho doldurcam takımı![]()
yahu benım sakatlıkları gectım her mac adamların bır yada en az ıkı tanesının sakatlanmasından gına geldı bu ne ya her mac kesın bırı gıdıyor. artık asıstan manager yada coach deıl psycho doldurcam takımı![]()
arkadaşlar ilk 20 gün civarı "high" seviyede hatta intensive e yakın seviyede "sadece" fitness antremanları yaptırın. daha sonra medium olsun antreman düzeyleri genelde. strenght'i medium'un en başına kadar çekin.
her maçtan sonra 1 gün dinlensin takım.
ben bu şekilde yaptım ve 7 hazırlık maçında sadece 2 sakatım oldu onlarda iyileşti.
Oyunda cok eksikler var. 9.02 güncellemesi de fazla gecikmez diye tahmin ediyorum yoksa böyle devam etmez. Sakatlanma sorunu da herkes gibi bende de var.
gecen yıl bi arkadas 08 için düzenlenmiş oldukca iyi bir antrenman programı koymustu onu 09 da import ettim ve aynen uyguladm oyun kabul etti ve su anda sakatım yok ki uygulamadan 1 ay önce 9 sakatım vardı isterseniz paylaşabilirim programı??
buyurun arkadaslar 08 de uyguladığım program.
yalnız sakatlıkların düzelmesi için yaklasık 1 2 ay arası beklemek gerekiyor benim takımım bu sürede kondusyon kazandı ve sakatlıklar düzeldi umarım yardımcı olur..
http://rapidshare.com/files/16465547...ng209.rar.html
kardes ,
pinturicchio68 hakli.rapid bendede hata veriyor.baska bir yerden koyabilirmisin bizde faydalansak? bu arada bunu nasil kuruyoruz?
arkadaslar linki tazeliyorum
birkac dakika sonra gelio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar Netload linki koydum buyrun.
http://netload.in/dateiNzgzMTg4Mj/Emurafu.rar.htm
Düzenleme ile ilgili olarak :
uygulayacak arkadaslar training bölümüne girdikten sonra
import schedule adlı sekmeye tıklayıp programı cıkan pencerede bulup tamam diyecekler.
bunu yaptıktan sonra bütün oyuncuların training programını "general" deil de yeni programdan mevkisine göre sececekler.
Bu programda her mevki için farklı secenekler bulundugundan dogru oyuncuları dogru mevki ye yerleştirmek cok önemli -KALECİLER DE DAHİL-
umarım işinize yarar
Fm dolu hayatlar
Last edited by volks209 : 26.Kasım.2008 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi yine siznki macta sakatlanıyor benmkiler durduk yere sakatlanıyor interi aldm su anda 7-8 oyuncu sakat olmaz bole oyun.
senin verdiğin sadece bir antrenman programı ve bunları piyasada bulmak kolay, şahsen ben kendi yaptığımı kullanıyorum sezon yarısına gelmek üzereyim toplam 2 sakat verdim. Biri Kewell 2 ay öldüDiğeri de Buonanotte 2 hafta
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
eh be kardeşim;
1- ben "bu bir sakatlık çözücü süpersonik yazılım" demedim. Training programı oldugunu söledim zaten onu biliyoruz rahat ol
2- ben bu programlardan piyasada bulunmadıgını yada bu programın bana ait oldugunu söylemedim. bende aynen sizin gibi zamanında fm08 için bulmuştum 09 da denedim ve işe yaradı o yüzden diğer arkadaşlara önerdim
3-kendi programın işe yaradıysa onu da paylaşabilirsin
lütfen yazdıgımız cevapların içeriğine dikkat edelim zira istemeden de olsa laf yanlış yerlere gidiyor bazen !
Hiç Antremanı ayarlamadım.Fenerbahçe ile oynuyorum.Oyunun başında Deivid,Tümer,Wederson Sakat.Onun dışında sakatım yok.Demoda çok oluyordu ama 9.0.1'de olmadı pek bana.![]()
ne antreman programı ne başka bişey.bu düpedüz oyunun hatası.hemen 2 maç oynayıp antreman programı diyosunuz yaa.2006 dan beri oynuyorum oyunu ilk defa bu kadar çok sakatlık problemi yaşıyorum.2.sezondayım.ligin ortası ve takımımda 6 tane 15-16 yaşında paftan oyuncu var...
bende nedense fazla sakatlık olmadı.ben de emurafu nun antrenman programını kullanıyorum,gerçekten güzel bir antrenman programı.bir de oyunda physio lar çok etkili.1 aylık sakatlığı 2 haftaya, 3 aylık sakatlığı 1 aya indirebiliyorlar.paranıza kıyın iyi bir physio alın derim ben.oyunun başında gary lewin gibi iyi physiolar var.