1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    puanlari bir kenara birakarak performanslarina bakarak konusuyorum.

ligde 15. haftayi geride biraktim avrupada 5-6 mac oynadim hazirlik maclari dahil 25 mac boyunca besiktasin basinda maca ciktim oyunda.

1. si bobonun gercekten gecen seneye gore dusurulmesi bana ters geldi. bobo gercek oyunundan ozelliklerinden uzak oynuyor.gol yuzdesi dusuk gol kaciran topu alip gidemeyen bir ozelligi var. ozellikle oynamadigi halde son maclarinda gorebilirizki (orn. eskisehir maci) topu aldiginda o agir ve genis goruntusune ragmen cok cevik hizli ve gucuyle topu goturebilen bir adam ozellikle top surerken topu ayagindan acmadan kontrollu goturuyor.(orn. amokachi) amokachi kadar guclu olmayan ve teknigi ve bitirici vuruslari ondan iyi bir oyuncu dusunun. bobo budur.

2. holosko oynattigim maclarin yuzde 40 inda konsantrasyon ve guven eksikligi yasiyor. ozelliklerini hic tartismiyorum zaten bir cok oyuncu hakkinda bir cok sey yazdim bunlara cevap gelmedi. ama holosko gibi bir oyuncunun oynadigi maclarin yuzde 40 45 inde besiktas motivation inda without confidence yazmasini anlayamadim. tam tersine kendine guvenen soguk kanli diger bir deyisle tam bir soguk ulkelerin oyuncusu. kendisini dis etkenlerden rahat koruyan ve kafasina bir sey takmayan bir profosyonel o genc yasina ragmen.

3. serdar ozkan ve serdar kurtulus konusunda ozelliklerinin yukseltilmesi konusundaki talebimi geri cekiyorum. oyunu oynadigimda daha iyi anladimki tam da ayarinda yapilmis. sadece serdar kurtulusun biraz fiziginin daha yuksek oldugunu hala savunsamda basariili yapildigi konusunda sizinle hemfikir oldum.

son olarakda tello konusunda bir yukselme istemek durumundayim. gercekten bence teknigi yaraticiligi ve paslari turkiyede en iyi oyunculardan biri roberto carlosun bu kadar yuksek teknik ozelliklerinin yuksek oldugu yerde tellonun hayli hayli yuksek olmasi gerekiyordu. lutfen soyleyin tellonun maclarini takip edip tello kadar isabetli pas atan ve orta yapan oyuncu varmi turkiyede? bakin basit ve kisa pas atmaktan bahsetmiyorum.tello isterse 40 50 metreye eliyle onune koymus gibi pas atiyor. yaptigi ortalari( bunlara orta da denmez bence onun attiklari olsa olsa pastir) ne kadar isabetli istedigi yere eliyle atmis gibi yapmiyormu biraz takip edin...
    Carlos demişsiniz şimdi ama Carlos takıma kontraya çıkarken 50 metre tam ayağa paslar atıyor, Youtube'ye yüklemişler midir bilmiyorum (Digiturk sildiriyor) aslında göstermiş olsam ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Carlos demişsiniz şimdi ama Carlos takıma kontraya çıkarken 50 metre tam ayağa paslar atıyor, Youtube'ye yüklemişler midir bilmiyorum (Digiturk sildiriyor) aslında göstermiş olsam ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

ben carlos un teknik ozellikleri dusuk olsun veya kotu demedim. tellonunda en az onun kadar teknik ve isabetli uzun paslar atmasina degindim. tamam karsilastirma yapmam yanlis. ama tellonun bu olmamasi gerekirdi carlos dogru yapilmis telloda dogru yapilsin diye katkida bulunmaya calisiyorum. tamamen objektif bakmaya calisiyorum. yazdigim yazilarda gorduyseniz sadece yukseltme degil bazi ozellkiklerde bazi oyuncularin dusurulmesi gerektigini soyluyorum. tello da bu degil tello da sadece kontraya cikarken degil arkasi donuk onu donuk yani donuk ileride 5 defans oyuncusu 1 forvet oyuncusu olsa bile topu oyuncunun ayagina kafasina super toplar atiyor

Mesaj Yetkileri