Açıl bakalım Guşluk Efendi
Açıl bakalım Guşluk Efendi
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Facebook gülü mü
Selamlar..
Bookun gülü![]()
merhabaLar seLamLar nasıLsınız
Dersane beni bekler![]()
Merrhaba ...
Herkese Selamlar
Selam BlacKSpiriT
Merhaba arkadaşlar..
Selamun aleyküm.Bjk Tv ve Gs Tv'yi izleyemeyen arkadaşların dikkatine kanallar eski frekansına dönmüş:11804 V 24444
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Arkadaşlar birşey kafama takıldı, burayı uygun gördüm. Avatar koymak için, veya bu adınızın altında yazan "Vedad İbisevic", "Al Pacino", ibareleri koymak için özel bir yetkimiz olması mı gerekiyor? Ben yapamadım da. Yardımcı olur musunuz?
Kulüp üyesi olman gerekiyor Raşit.
http://kulup.turksportal.net/
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Kalın yazılmışsa kullanıcı adları bu Kulüp Üyesi demek, tüm üyelerin yazılı olduğu sıralı bir liste yok sanırım üyelerin görebileceği.
"YÜCE ATATÜRK"
iyi akşamlar arkadaşlar bildiğiniz iyi bir para kazandıran site var mı?süperteklif dışında
selamun aleyküm..
hayırlı akşamlar
Sağol,Aleyküm Selam.
Emre abinin eski avatarına benzer bir avatar koydum kızmassın umarım Emre abi..![]()
Berbat Bir Gündü Sonunda Sonuna Geldik Selamlar..
Yahu Derste Sakız Çiğnedim Diye Hoca Beni Müdüre Yolladı Birde neden sakız çiğnediğime dair ifade yazdımsonra matematik sınavı olduk 100 üzerinden en fazla 20 alırım
![]()
olur böyle şeyler![]()
Yahu Birde Kantinde Sakız Satmıyorlarmı Tam Dayaklık Şu Okul![]()
Selamlar..
Selam Aygün.![]()
a.s aygün
yarın bizimde kimya sınavı var napacam bilmiyorum.hiçbirşey bilmiyorum.inşallah sınavda bir ortam olurda birilerinden otlanabiliriz
200 Kelimelik Kompozisyon Ezberlemem Lazım Ezberleyemezsem 25 puan uçucak yarınki italyanca sınavındaama ezberlemekle uraşamam valla sınavda kopya çekeceğim kağıttan ama çekemezsem battım
![]()
herkes kopyaya güveniyor![]()
Ben hiç bir zaman kopyaya güvenmem beceremem çünkü çekmeyi.Elim ayağım birbirine dolaşır.Coğrafya sınavı için gene bana çalışma masası yolu gözüktü.![]()