1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: oyunun yavaş olması

Hybrid View

görmemişin oğlu olmuş tutmuş...

bu oyunu yapan dangalaklar demek biraz daha fazla grafik gerekse herkese nsa nın bilgisayarlarından aldıracak

çok büyük boyutlu, yüksek sistem isteyen oyunlar oynadım bugüne kadar, hiçbiri ağır çalışmadı.

birtek fm09 ağır, onunda ömrü birkaç saat sürdü, düzenleme yapılmazsa birdaha oynayacağımı sanmıyorum

Quote Originally Posted by salihsacma View Post
    görmemişin oğlu olmuş tutmuş...

bu oyunu yapan dangalaklar demek biraz daha fazla grafik gerekse herkese nsa nın bilgisayarlarından aldıracak

çok büyük boyutlu, yüksek sistem isteyen oyunlar oynadım bugüne kadar, hiçbiri ağır çalışmadı.

birtek fm09 ağır, onunda ömrü birkaç saat sürdü, düzenleme yapılmazsa birdaha oynayacağımı sanmıyorum
    yavaş olmasının sebebi çok fazla ihtimal hesaplaması. Yanlış hatırmalıosam maç esnasında 1saniyede yaklaşık 8hamle hesaplayıp birde onun etkilerini hesaplıyo. buda işlemcisi 3ghznin altında olan bi bilgisayar için gerçekten kastırıcı bir durum ve bu bilgisayarlar işlemcisinin %100 ünü fm ye harcamadığı için(aynı anda çalışan sistem dosyaları,grafikler,msn,müzik,internet...vs.vs) oyunda doğal olarak yavaşlıo.bunun başka açıklaması yok.

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    yavaş olmasının sebebi çok fazla ihtimal hesaplaması. Yanlış hatırmalıosam maç esnasında 1saniyede yaklaşık 8hamle hesaplayıp birde onun etkilerini hesaplıyo. buda işlemcisi 3ghznin altında olan bi bilgisayar için gerçekten kastırıcı bir durum ve bu bilgisayarlar işlemcisinin %100 ünü fm ye harcamadığı için(aynı anda çalışan sistem dosyaları,grafikler,msn,müzik,internet...vs.vs) oyunda doğal olarak yavaşlıo.bunun başka açıklaması yok.
    güzel arkadaşım,

sebep bu olsa fm2008 dede aynısı olurdu ki fm2008 taktik altyapısı açısından çok daha kaliteli 2009 a göre ve jet gibi çalışıyor.

alıntı yaptığın mesajımdada yazdığım gibi çok daha yoğun yapay zeka kullanan ve grafik motoru çalıştıran oyunlardan kat kat yavaş çalışıyor fm2009.

bu olabildiğine özensiz ve ciddiyetsiz hazırlanışından kaynaklanıyor.

türkçe istendiğinde maliyetten falan bahsediyorlar ya aslında alakası yok. oyunun temeli bile en uyduruk şekilde hazırlanmış, grafiklerinin süpermario düzeyinde olması zaten işin vahametini fazlasıyla gösteriyor.

buda adamların kullanıcıyı çokta umursamadığının bariz bir göstergesi ne yazıkki

Quote Originally Posted by salihsacma View Post
    güzel arkadaşım,

sebep bu olsa fm2008 dede aynısı olurdu ki fm2008 taktik altyapısı açısından çok daha kaliteli 2009 a göre ve jet gibi çalışıyor.

alıntı yaptığın mesajımdada yazdığım gibi çok daha yoğun yapay zeka kullanan ve grafik motoru çalıştıran oyunlardan kat kat yavaş çalışıyor fm2009.

bu olabildiğine özensiz ve ciddiyetsiz hazırlanışından kaynaklanıyor.

türkçe istendiğinde maliyetten falan bahsediyorlar ya aslında alakası yok. oyunun temeli bile en uyduruk şekilde hazırlanmış, grafiklerinin süpermario düzeyinde olması zaten işin vahametini fazlasıyla gösteriyor.

buda adamların kullanıcıyı çokta umursamadığının bariz bir göstergesi ne yazıkki

evet grafikler konusunda sana katılıyorum fakat bu oyun sonuçta bi simulasyon grafiklerin bi pes yada fifa gibi olmasını bekleyemeyiz.

ama şunu bekleriz: bukadar görsellikten arınmış sadece yazılar üstüne ve komutlar üstüne çalışan bi oyunun hızlı olması.
    fakat sistem var sistem var..kimi bilgisayarlarda oyun gayet hızlı şekilde ilerliyo.ben 15saniyede large database 10 ükeden lig açan (altlar dahil)bilgisayarda gördüm...

dediğin oyunlarda yapay zeka kendi taktiğini oluşturmuyo,transfer yapmıo antremanla oyuncu geliştirmio yada elindeki oyuncuların morallerini yüksek tutmuo..ayrıca her oyuncunun yaklaşık 30dan fazla özelliği mevcut ve datada binlerce oyuncu var...bilmem anlatabildimmi..maçlarda nekadar fazla ihtimaller döndüğünü anltmama gerek yok sanırım.sana oyunu savunmuorm ama bu böyle...birçoğumuzn sistemi eskidi artık.

Mesaj Yetkileri