1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Sigames Para Politikası !

Hybrid View

bu tavırların aynısını ea sports fifa da yapmıştı kendini tekel gördü geçilemez sandı kadroları yenileyip yeni oyun çıkardı. artık konami'nin çıkışından sonra biraz zor toparlanır. ancak bu olay oyuncuya yaradı daha yüksek kaliteye kavuştuk... umarım aynısı menejerlik oyunu içinde geçerli olur rekabet olmadan kalite yükselmez fiyat yükselir sadece...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    bu tavırların aynısını ea sports fifa da yapmıştı kendini tekel gördü geçilemez sandı kadroları yenileyip yeni oyun çıkardı. artık konami'nin çıkışından sonra biraz zor toparlanır. ancak bu olay oyuncuya yaradı daha yüksek kaliteye kavuştuk... umarım aynısı menejerlik oyunu içinde geçerli olur rekabet olmadan kalite yükselmez fiyat yükselir sadece...
    çok haklısın..

Ayrıca , bi arkadaşım Arsenal'in özel siparişi olarak değerlendirmiş durumu ,
    Sen önce teknik desteğini vereceksin , hatasız oyun yap , sonra ne halt yersen ye
    istersen fenerbahçe için çıkar , benim umrumda değil..
    Ben verdiğim paranın karşılığında hizmet almak istiyorum.
    Müşteri memnuniyeti "0" !
    Dikkat ederseniz , oyun çıkmadan her soruya yanıt veriyordu yetkililer , artık pek sesleri çıkmıyor..Herif yama ne zaman çıkar diye konu açıyor , konu kilitleniyor..

Mesaj Yetkileri