Bende guşluğun adını değiştirecem de yetkim yok..![]()
Saygı yönetici bey saygı!Kaçak çalışan mAyga saygı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
nerede yanlış yazmısım
yok profiline illegal siteler yazıyorsun sonrada yazmayyım buraya diyorsunÜyelik gerektiren başka site reklamı yapmayayım şimdi burada.![]()
Ceza değil de başka şeyler verirse çok uzamadan biter bu iş![]()
Hadi beyLer iyi geceLer..
vuyrun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
"b"leri yazamayan adamları neden işe alıyorsunuz yahu.![]()
Bu başlık işi kalıcımı şakamı ? Çünkü bi ara aygün burası benim mekanım demişti bu olay baya büyütüldü ve yöneticiler yasaklamıştı bunuEğer el bartonun yeriyse biz çıkalım o zaman
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SerkancımForum Siteleri
- İçerisinde forum barındıran her türlü site forumlarımıza eklenemez, bu sitelere direkt link verilemez. Yapılan alıntılarda resimler bu sitelerin linkleri ile yayınlnamaz. Mesajınızda resim yayınlamak isterseniz bunu internetten bedava hizmet veren sunuculara yüklemek durumundasınız.![]()
![]()
Hadi millet yarın gecede bu makaradan bekliyorum.İyi geceler
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu kafede bir gariplik var? Oturmak için vize felan almak gerekiyor mu?![]()
Ooo Emrecim mekan yapmışsın
Bende geldim Emrecim açılışı yapınca etrafta binbir türlü yiyecekler ,kızlar mızlar falan olur diye düşündüm ama tam bir hayal kırıklığına uğradım ve gidiyorum![]()
![]()
Bende bıraktım abi gidiyorum....
Kalın sağlıcakla. İyi akşamlar.
Oo kızlar mı geliyor,ben gelmiyorum Serkan abi,evraklar tamam değilmiş![]()
Başlık düzeltildi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu ne yahu herkes bir anda gidiyor, daha gece yeni başlıyordu.
Gidenlere iyi geceler diliyorum...
"YÜCE ATATÜRK"