Sayfa 221 / 367 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
6,601 ile 6,630 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Thiago Neves ile birlikte önerildiklerini okumuştum ama o zamanlar da alamazdık iş bonservis ile bitmiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yok yok, biz daha iyi biliyoruz futbolu Milan'dan
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sinan Engin zaten Modric 10 milyon dolarsa , Delgado 100 milyon dolar diyen adam ,konusmaya gerek yok bence.Gayet normal keşke gelseydi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya milli takımında oynuyorsa, hakikaten iş bonservisle bitmiyor demektir. Hangi takımdan gelmiş milana?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Thiago Neves ile birlikte önerildiklerini okumuştum ama o zamanlar da alamazdık iş bonservis ile bitmiyor..
    Bonservisi elindeymiş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bonservisi elindeymiş
    Yani iş bonservisle bitmiyor demesi de ondan dolayı. Bonservisi elinde olsa bile, adamla anlaşamadıktan sonra..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Yani iş bonservisle bitmiyor demesi de ondan dolayı. Bonservisi elinde olsa bile, adamla anlaşamadıktan sonra..
    Haberde, Beşiktaş istemediği yazıyor, oyuncunun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Haberde, Beşiktaş istemediği yazıyor, oyuncunun değil.
    O halde şöyle düşününelim, iş bonserviste bitmiyor. Önce bizim yöneticilerde biraz kafa olması lazım. Tamam mıdır?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hem beleş bir adam neden beşiktaşa gelmek istemesin

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gazeteciler feci sallıyor. İnanmadım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yalan haberdir.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Adriano hemen evlensin...

Katılıyorum... Yazık ya 2-3 sene önce Dünyanın en iyi forveti olarak gösterdiğim adam ... Ne oldum değil ne olacağım demeliyiz ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kedidir kedi

Kolpa değilse de Sinan Engin artık Giresunspor'un başında 2 tane Gana'lı ile anlaşmış Giresun için de artık onları kaçırmayız

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alıştık çok yıldızları elimizden kaybettigimiz oldu
    Last edited by I3esiktas : 17.Aralık.2008 at 22:52

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Thiago Silva bilinen bir oyuncuydu.

Pato da bilinen ve ciddi ciddi o seviyede oynayan bir oyuncuydu, Galliani bas bas bağırdı transferin hemen ardından çok büyük oyuncu aldık diye.Çok az izlemiştim Brezilya u17de.

Henrique'yi de Barca istiyor.

Bu haberin gerçek olma ihtimali bile yok, Fanatik haberlerine rağbet etmeyin.
    Last edited by Cengo : 17.Aralık.2008 at 22:55
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aslen forvet arkası ama sol kanat oynuyor, çok teknik.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu stoper olan Thiago Silva değil mi Cengiz abi?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aslen forvet arkası ama sol kanat oynuyor, çok teknik.
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    İtalyan ekibi 24 yaşındaki yetenekli defans oyuncusunu rakiplerinden kaptı ve kadrosuna kattı.

Defans'ta Oynuyor Desene

Nesil
    2006

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70540 Sanki bun linkteki haber ile bu haber aynı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bu stoper olan Thiago Silva değil mi Cengiz abi?
    haklısın, ikisi de thiago olunca karıştı

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Thiago Silva bilinen bir oyuncuydu.

Pato da bilinen ve ciddi ciddi o seviyede oynayan bir oyuncuydu, Galliani bas bas bağırdı transferin hemen ardından çok büyük oyuncu aldık diye.Çok az izlemiştim Brezilya u17de.

Henrique'yi de Barca istiyor.

Bu haberin gerçek olma ihtimali bile yok, Fanatik haberlerine rağbet etmeyin.
    barcelona henriqeyi aldı bu sezon başında leverkusene kiraladı seneye kadar orada.

bakalım thiago silva tecrübeli milan defansında kendini nasıl kanıtlayabilecek.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

E tamam Beşiktaş oyuncuyu istemiyor ama oyuncuda her isteyen takıma gitmezki belki Avrupa'dan da teklif vardır , belki şehre , kültüre alışamayacakdır Ayrıca haberde oyuncununda gelmek istediği yönünde bir cümle yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Brezikya'da böylesine genç oyuncular bedavaya gitmez hiçbir yere Beşiktaş olayı yalandır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence yalandır da hani doğru olsa ne olacak ki ? Sanki Besiktasa önerildikten sonra Milan'a gidildi de mi aldı Milan? Hayır. Adam kendini ıspatladı, iyi bir yere geldi. Milan'da bastı parayı aldı. Bence bu tür konuları cok abartıyor bizim basınımız. Bi kere bakış açısı yanlış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Thumbs down Mirko Vucinic'e Suç Duyurusu!

Serie A'da hafta sonu oynadıkları Cagliari maçında attığı golden sonra sevincini formasını ve şortunu çıkararak gösteren Roma'lı Mirko Vucinic hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Vucinic'in gol sevinci için formasını ve şortunu çıkarması nedeniyle federasyon tarafından ceza almamasını eleştiren eski hakem Flavio Tucci, Roma Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Serie A gibi dünyanın en çok izlenen liglerinden birisinde bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu iddia eden Tucci, "İtalyan medyasının, futbol kulüplerinin, siyasilerin, bu uygunsuz şort çıkartma olayına tepkisiz kalmalarına çok şaşırdım. Attığı golün sevincini bu şekilde şov yaparak göstermemesi gerekirdi. Maç sonrası kulübünün ve federasyonun Vucinic'e ceza vermemesi nedeniyle bu şikayette bulundu. Ancak Vucinic özür dilerse bu şikayetten vazgeçerim" dedi.

goal

Del Piero_10 Misafir

Default Amauri Brezilya’ya karşı oynamak istiyor

Juventus’un golcü oyuncusu Amauri, İtalya’nın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçında İtalya formasıyla sahada olmak istediğini ifade etti.

Milan ile oynan derbi maçta harika bir performans sergileyen ve iki gol atan golcü oyuncu, İtalyan vatandaşı olup İtalya Milli Takımı'nda oynamaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadarki performansından mutlu olduğunu belirten Amauri, “Bu bir başlangıç. Daha yapacağım çok iş var. Bu noktaya gelebilmek için çok fedakârlıklar yaptım. Ama şimdiye kadar gösterdiğim performanstan genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim“ dedi.

Brezilya doğumlu golcü, İtalya formasıyla çıkacağı hazırlık maçı hakkında da açıklamalar yaparken, “Kaderin sizi nereye getireceğini bilemezsiniz. Bu tip konuları 2009 yılında konuşalım“ dedi.

Yeni yıl hediyesi olarak bir İtalyan pasaportu alacak olan golcü oyuncu, şimdilik aklında sadece Juventus’un başarısı olduğunu açıkladı.

Del Piero_10 Misafir

Default Legrottaglie: “Juve’de Gallas ve Agger’e ihtiyaç yok”

Juventus’un tecrübeli savunma oyuncusu Nicola Legrottaglie, Premier Lig’de top koşturan William Gallas ve Daniel Agger’in transferlerinin gereksiz olacağını ifade etti.

Geçen hafta sonu Milan’ı yenen Juventus, lider Inter’i takip etmeye devam ediyor. Hem İtalya’da hem de Avrupa’da başarı isteyen Juventus yetkilileri, kadroyu genişleterek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve takım içindeki rekabeti arttırmak istiyor.

Juventus’un, Arsenal’de sıkıntılı bir dönem yaşayan Fransız savunma oyuncusu William Gallas ve Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Daniel Agger’i İtalya’ya getirmek istediği iddia edildi.

"Takımın başarısı her şeyden önce gelir"

Juve’nin başarılı savunma oyuncularından Nicola Legrottaglie, bu isimlerin takımın gerçek ihtiyaçlarını gidermeyeceğini belirtirken, “Bu isimlerle ilgilenildiğini ilk defa duyuyorum. Benim için Juve’nin başarısı her şeyden önce gelir. Eğer takıma faydası olacak bir oyuncu gelecekse, buna en çok sevinenlerden biri ben olurum. Fakat yeni isimlerin hemen ilk onbirde forma giyemeye başlayacaklarına dair bir garantiyi kimse veremez” dedi.

Savunmada bir sorun yaşamadıklarını belirten Nicola Legrottaglie, “Bizim gibi tecrübeli oyuncularla forma için mücadele etmek zorundalar. Mellberg bu duruma en güzel örnektir. Serie A’daki en iyi ikinci savunma hattına sahibiz ve bu gölgeye takviye yapılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum“ dedi.

Del Piero_10 Misafir

Default Gattuso: "Juventus'u destekliyorum"

Milan'ın orta saha oyuncusu Gattuso, şampiyonluk şanslarının azaldığını, bu yüzden şampiyonluk yarışında Juventus'u destekleyeceğini açıkladı.

Sakatlanarak takımını uzun bir süre yalnız bırakacak olan Milan’ın orta sahadaki savaşçı ismi Gattuso bu sezon şampiyon olmalarının çok zor olduğunu bu yüzden Juventus’u destekleyeceklerini söyledi.

Hafta sonu alınan 4-2’lik Juventus mağlubiyeti sonrası Milan ile lider Inter arasındaki fark 9 puana çıktı.

Gattuso’ya göre de bu puan farkının kapanması imkansız bu yüzden de şampiyonluk yarışında bundan böyle Juventus’u destekleyeceğini açıkladı.

Gattuso yaptığı açıklamada: “Liderden 9 puan gerideyiz. Şampiyonluk yarışına tekrar dahil olmamız zor gözüküyor. Eğer birini desteklememiz gerekirse biz Juventus’u destekleriz. Çünkü zor günler geçirdiler ve bu şampiyonluğa ihtiyaçları var” dedi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre sakatlanan Gattuso yerine Milan yeni bir orta saha oyuncusu alacak. Ancak Gattuso buna ihtiyaç olmadığını söyledi ve: “Bence takımın yeni bir oyuncuya ihtiyacı yok, ama bende kulübün bir arayış içerisinde olduğunu biliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gattuso yerine yeni bir adam almaya ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. O kadrodan oyuncumu çıkaramayacaklar

Ana konuya dönersek. Milano'nun 2 ezeli rakibinden interi destekleyeceğine Juventusu desteklemesi normal birşey gibi ama bunu açıklamak hele hele sezon ortasında yürek ister.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok haklı orası bir futbol sahası sahada onlar binlerce taraftar vardı ayrıca televizyondan,internetten de bütün dünyada milyonlarca insan gördü bu görüntüleri suç duyurusu kesinlikle yerinde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri