1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: İşlemciyi %99 kullanıyor

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim FM OrjinaL. Bende de aynı sorun var. Pc ye daha iki üç gün önce format attım. Virüs vs benzeri şeyLerin oLma ihtimaLi de yok. Ama bende de işLemci Fm nin çaLıştığı sırada %80-90 Lara kadar çıkıyor. Bende de çift çekirdek işLemci var.

Ekran kartı diyeceğim ama ben 3D oynamıyorum ki normaL 2D de ve gün atLarken de aynı sorun mevcut. Ama yavaş mı derseniz, FM 08 iLe aynı gibi pek bir ağırLık göremiyorum sadece Fm oynarken başka işLem yapmaya çaLıştığımda sıkıntı yaşıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim FM OrjinaL. Bende de aynı sorun var. Pc ye daha iki üç gün önce format attım. Virüs vs benzeri şeyLerin oLma ihtimaLi de yok. Ama bende de işLemci Fm nin çaLıştığı sırada %80-90 Lara kadar çıkıyor. Bende de çift çekirdek işLemci var.

Ekran kartı diyeceğim ama ben 3D oynamıyorum ki normaL 2D de ve gün atLarken de aynı sorun mevcut. Ama yavaş mı derseniz, FM 08 iLe aynı gibi pek bir ağırLık göremiyorum sadece Fm oynarken başka işLem yapmaya çaLıştığımda sıkıntı yaşıyorum.
    Birebir aynılarını yaşıyorum bende, Yeni format atılmış makinaya ilk önce FM 2009 kurdum ancak oyunu oynarken başka işlem yapamıyorum neredeyse; inanılmaz kasıyor bilgisayarımı.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Tamamen aynı durum bende de var. Bilgisayar özelliklerim de istenenin iki katı kadar iyi durumda ancak cpu kullanımı %90lara çıkıyor ve eski fm'lere göre oldukça kasıyor.
    Bende dayanamayıp geçen gün kasayı açıp baktım ve fanlardan birinin çalışmadığını gördüm. Bu yüzden işlemci ısınıyor ve zarar görmemesi için kendiliğinden performansını düşürüyor. Fm ve diğer oyunlarda da bu yüzden istenen verim alınamıyor. 1-2 gün içinde fan alıp sorunun çözülmesini umuyorum.
    Herkese öneririm kasayı açıp kontrol edin. Ayrıca çok toz olması da performansı etkiler. Buna da dikkat etmelisiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile CEVAp

Laptopla oynıyanlar her sistem fm 09 u kaldırmaz kalite bir laptop lazım . Min : 2 gb ( önerim ) birde işlemci amd x2 Intel Core 2 Duo yeni Nesil Intel Montevina gibi bir işlemci ...

Sağlam bir laptopum var ve yine aynı sorunu yaşıyorum diyorsan . Laptop altına takılan 15 - 100 ytl arasında değişen soğutucu al
    Örneğin :

GİBİ

Mesaj Yetkileri