Sen İlk Önce Arsenali Şampiyon Yap Sonra Sigames'e transfer ol
Liverpool vs Arsenal![]()
Barca vs. Madrid ve önümüzdeki sene Inter - Milan
Torres'le 60 tane atmıştımPatoyla 90'ı bulucaz inşallah
![]()
![]()
Güldürme beni..torres /2 = değildir pato /3
benim nikim nerden geliyor yahu..![]()
konuyu değiştirmiş gibi olacam amaoğuz ben kimyadan 9 aldım
finalden 100 alsamda geçemiyorum.onun için derslere girmenin bir anlamı yok.devamsızlıkla kalma ile normal kalma arasında bir fark yok dimi
Var devamsızlıktan kalma normal kal devamsızlıktan kalırsan gelecek sene de derslere girmek zorunda kalma bu arada vizenin kaçta kaçı finalin kaçta kaçı alınıyor ve geçme notu kaç?
Aykut senin nick için ajan tuttuk çözmeye başladılar..![]()
vizenin %40 ı alınıyor geçme notu 70 ve benim aldığım 9 çan eğrisi yapılmış hali![]()
Off kötü olmuş en yüksek alan kaç aldı ki?![]()
kimya bölümünü bırakıp gelmiş olan bir kız 96 almış![]()
a s kardeş
İyi geceler selamlar gençlik keyifler nasıl ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Last edited by Oghuse : 20.Aralık.2008 at 01:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi geceler
biz bugün olduk müh. mat. 10 dakika sonra çıktım sınavdan.ondanda kaldım sanırım![]()
nasıl yani doğan sizin ilk sene değil mi nasıl müh mat veriyorlar..
valla bilmiyom ama görüyoruz haftalık ders programımız bu http://www.mmf.cu.edu.tr/tmb/haftalik.asp ikinci öğretim sayfanın alt kısmında
en sevdiğim ögrenci tipi Doğan gibi olanlarzaten bende öyleydim en baba sınav 15 dk sürer
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Haydi Gençler İyi Geceler..
Sana ayrıyetten iyi geceler Oğuz Abi..![]()
TM 103 Müh. Matematiği I (3+0)
sizin ders içeriği doğan genel matematik aslı..Originally Posted by çukurova üniversitesi
biz geçen sene fizik sınavına girmeden önce geyik yapıyoruz beyler saatlerinizi ayarlayın 15 dakika sonra burda buluşuruz dedik ve imzaları atıp ilk biz çıktık..![]()
Not muhabbeti dönüyor![]()
Allah hepinizin yardımcısı olsun ne diyim.
Herkese iyi geceler...
Last edited by Oghuse : 20.Aralık.2008 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)