Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Benim FM OrjinaL. Bende de aynı sorun var. Pc ye daha iki üç gün önce format attım. Virüs vs benzeri şeyLerin oLma ihtimaLi de yok. Ama bende de işLemci Fm nin çaLıştığı sırada %80-90 Lara kadar çıkıyor. Bende de çift çekirdek işLemci var.

Ekran kartı diyeceğim ama ben 3D oynamıyorum ki normaL 2D de ve gün atLarken de aynı sorun mevcut. Ama yavaş mı derseniz, FM 08 iLe aynı gibi pek bir ağırLık göremiyorum sadece Fm oynarken başka işLem yapmaya çaLıştığımda sıkıntı yaşıyorum.
Tamamen aynı durum bende de var. Bilgisayar özelliklerim de istenenin iki katı kadar iyi durumda ancak cpu kullanımı %90lara çıkıyor ve eski fm'lere göre oldukça kasıyor.
Bende dayanamayıp geçen gün kasayı açıp baktım ve fanlardan birinin çalışmadığını gördüm. Bu yüzden işlemci ısınıyor ve zarar görmemesi için kendiliğinden performansını düşürüyor. Fm ve diğer oyunlarda da bu yüzden istenen verim alınamıyor. 1-2 gün içinde fan alıp sorunun çözülmesini umuyorum.
Herkese öneririm kasayı açıp kontrol edin. Ayrıca çok toz olması da performansı etkiler. Buna da dikkat etmelisiniz.