Beşiktaş'ım oleyyyyy...
Selamlar![]()
Beşiktaş'ım oleyyyyy...
Selamlar![]()
Yılbaşı kızılaydamısın yoksam..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben kaçar arkadaşlara gidiyorum gelince görüşürz..
Last edited by Oghuse : 21.Aralık.2008 at 22:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arjantin Caddesindeki çoğu yer kapandı. Eskiden olsa oraya git derdim.
Arjantinden yukarı çıkınca Filistin Caddesi var ordaki The House güzel yer.
Bestekar sokakta iyidir. Corvus'a falan git.
lemanyak mı ne vardı bitane![]()
Leman Kızılayda orasıda güzel
Alışveriş merkezleri çoğalalı Caddeler pek rağbet görmüyor zaten. Koca Arjantin caddesi kepenk indirdi yahu. Ordaki kafeler bile alışveriş merkezlerine taşınıyorPanora'ya falan git İsmail. Orada da güzel yerler var.
50 Cent'e Ankara Misket oynatıyorlar![]()
Yarın okulda benim adıma hiçte iyi bir gün olmayacak.Pufff...
So what?
Saike
Benim adımada hiç iyi bir gün olmayacak. 3'teki sınava sabah çalışmaya başlayacağım sanırım.
Hakan Şükür beni kanser edecek.![]()
Ne diyor Emre abi? Baya zıvanadan çıkarmış seni.![]()
So what?
Saike
Unutmaya çalışıyorum hatırlamak istemiyoru Şemsi ama tahmin edilebilir.![]()
Selam arkadaslar kolay gelsin herkese.
Benim için yarın kötü birgün olmayacak aksine iyi bir gün olacak.Okulun basket maçına neredeyse bütün okul kaçıyoruz.Yani yarın okul yok diyebiliriz.![]()
Last edited by Nedvedmania : 22.Aralık.2008 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
açtım !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
haydi rastgele![]()
İyi geceler gençler...
"YÜCE ATATÜRK"
Haydin ben kaçtım yarın sabah iş var erken kalkmak lazım.
İyi geceler.
Yarın asıl bizim işimiz var, sunum yapacağız ve hala sunumu hazırlamadık. Hocayı geçen hafta çok sinirlendirdik, yarın sunumu da yapmayacak gibiyiz, bu kadın bizi bu derslerden geçirmez bu okul da bitmez.
İyi geceler Emre...
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler ben yatıyorum..
Last edited by RaSenGan : 22.Aralık.2008 at 02:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben geldim kim var acep..
Açıl kafe açıl... Okuldan selamlar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
edit.
selamlar.. (:
Görev yöneticisine gir oradanda işlemlere sonra fm.exe varsa sonlandır onu. olur böyle![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
selamlar herkese
sonradan aklıma geldi kardeşim bende başka bir sorun zannetim meğersem açılmayan varmış.. (:
yinede sağol teşekkür ederim.
Aleykü Selam hemşerim (:
hoşgeldin.