iyi geceler hoşgeldin..
iyi geceler hoşgeldin..
iyi sağol, sen nasılsın?
dizi izleyerek zaman geçirmeye çalışıyorum desem daha doğru olur..![]()
iyi abi sağol..How i met your mother'ı izliyorum izlemediysen tavsiyemdir..
Vallabende korku filmlerini hiç sevmem boşuna tüm kasların kasılmasın gerek yok..Bazen gerçekçi olanları izlerim sıradışı olan filmlerden hiç haz etmem..
![]()
valla ben korku filmi anılarımı anlatsam reklam olurum forumda o yüzden bi ara özel olarak anlatırım kısaca bende pek haz etmem diyeyim![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
valla bir filmde aradığım en önemli özelliklerden biridir filmin gerçekçi olması.. (istisnai durumlar hariç mesela dalga filmleri falan)
Ben yatıyim artık dün 5 de uyudum 1 kız davasına 11 de uyandım 6 saat benim narin vücuduma azİyi geceler Turgut abi, Oğuz kardeş.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
görüşürüz iyi uykular..
İyi geceler Yaşar güzel uykular narin yapılı kardesim
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Turgut abi sen HIMYM'i izlemişmiydin?
Buralar boş kalmış açmak lazım herkese günaydın![]()
Günaydın Eralp şimdi bil dersi başlayacak) kitler billeri hoca şimdi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bende bir arkadaş ile beraber okuldan kaçtım 15.30'a kadar dolaşıyoruz işte![]()
Kilitlemişti bıraktı hocaEralp bu arada Damla arka tarafta oturuyor sesleyeyimde gelsin
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Günaydın kafe.
Günaydın adamım![]()
Futbolcu Bilgileri
NasıLsın adamım ?
İdare eder
Üye adı: taytopcuoglu-TaYLaN
Futbolcu Bilgileri
Nerden baktın Taylan o bilgilere ?
Benimkileride bulabilirmisin ?
e7obuck5
Teşekkürler,nereden bakılıyor bi bilgilendirirseniz ?![]()
Tamam sağol,anladım![]()
Gençler nasılsınız bakalım. Senenin ilk çalışma gününde iş güç içinde boğuldum![]()
Bende iş yerinde yatıyorum ama koltuk batıyor ,birilerine nispet yapıyor olmayayım da![]()
![]()
![]()
:zzzzzzz:
uyku.....
Bizde çalışıyoruz yani aaa
![]()
![]()
Çok tatlı bir sıcaklık oluyor yahu insan çok çalışınca
![]()
![]()
![]()