Counter Strike![]()
Counter Strike mi![]()
Osmanlıcada sov yaptım
75 dkda 2 paragraf yazabildim yazık hoca zırt pırt yanıma geldi cok umutluydu benden
herkese iyi aksamlar
selamlar abilerim kardeşlerim keyifler nasıl ?![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Moralim 0 ın altında -100000000000000000 lanet olsun![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
2-3 gündür giremiyorum internete. Taylan son durum nedir eve döndünmü ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hıh tamam buldum mesajı taylan. Geçmiş olsun o zaman![]()
Last edited by Nedvedmania : 05.Ocak.2009 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu sefer yine tartıştık bu sefer o attı ben terketmedim evidışarıdayım ve yarın 2 tane sınavım var napcam bilmiom
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
taylan sen iyi misin yahu? Kafan mı güzel diyeceğim ama bu yaşta![]()
Sonunda ölüp gideceksin ..
Bankamatik'ler güzel oluyo yaUludağ'a gitmek için Teleferiğin oraya gitmiştik, ilk teleferik 8deymiş, biz 4.30 da gidince Hemen önündeki bankamatiğe sığınmıştık.
Taylan bence sıkıyor.
SeLamLar..
A.s ler
Canım sıkılıyor ya. Yarın dil ve anlatım ve edebiyattan sınav var ve çalışmadım![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizimda var dil ve anlatımdan. İlk 2 sınavdan 95-90 aldım bundan en dusuk 70 almam lazımki 5 düşsün hadi hayırlısı.
Hadi görüşürüz ben yattım![]()
iyi geceler bende Yemekteyiz var onu izliyim![]()
Açıl ssssssssssssssssssssssss
Eralp açtı,bizde selam verelim
Nasılsınız beyler keyifler nasıl gece gece![]()
iyi geceler gençler kim var kim yok bu gece ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Bu gece ben de varım, yarın sabah hiç kalkasım ve derse gidesim yok. Hem de ödevi de yapmadım. Devamsızlık hakkım da doldu. Acaba ne yapmalıyım?![]()
"YÜCE ATATÜRK"