1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Futbolcular 5 Milyar (Milyon Değil) Doları Kabul Etmiyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Arkadaşım bir kulüp parayı her zaman başarıyla mı kazanır? Diyelim ki arkadaşın yönettiği Stoke City'yi gerçekte Bill Gates satın aldı ve bu kadar parayı vakfetti. Olmuyor mu sanki gerçekte, oluyor. Paranın Ronaldo'yu, Messi'yi satın alamadığı da yanlış çünkü o esnada telaffuz edilen rakamlar milyon eurolarla, arkadaşımız milyar dolardan bahsediyor burada. Değil Ronaldo'yu, dünyayı satın alır o parayla.
    iyi de hocam ben de onu diyorum işte..yani bi klüp (yada sahibi) çok zengin olsa bile o parayı vermez bi futbolcuya.gerçek de olmaz böyle birşey..anca amerika da enflasyon tırmanıp dolar değerini yitirirse o zaman

ayrıca büyük iş adamları genel de 1. ligdeki en azından biraz taraftarı ve potansiyeli olan takımları alıyor hatırladığım kadarıyla..çünkü her ne kadar onlar için para eğlence olsada, sonunda her konuya iş olarak yaklaşırlar ve klüp üstünden de biraz para kazanmak isterler.bu yüzden nispeten biraz da olsa ünlü klüpler tercih edilir sanıyorum.

her zaman parayla saadet olmaz arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vincent71 View Post
    iyi de hocam ben de onu diyorum işte..yani bi klüp (yada sahibi) çok zengin olsa bile o parayı vermez bi futbolcuya.gerçek de olmaz böyle birşey..anca amerika da enflasyon tırmanıp dolar değerini yitirirse o zaman

ayrıca büyük iş adamları genel de 1. ligdeki en azından biraz taraftarı ve potansiyeli olan takımları alıyor hatırladığım kadarıyla..çünkü her ne kadar onlar için para eğlence olsada, sonunda her konuya iş olarak yaklaşırlar ve klüp üstünden de biraz para kazanmak isterler.bu yüzden nispeten biraz da olsa ünlü klüpler tercih edilir sanıyorum.

her zaman parayla saadet olmaz arkadaşlar
    Arkadaşım milyar doları geçelim fakat yıllık bir 50 milyon dolara kimse hayır demez. Bunun maç başı primi falan da var. Böyle bir maaşı kimse veremez mi, o tartışılır fakat en azından oyuna bu yansıtılmalı.

Mesaj Yetkileri