Sayfa 5 / 480 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Arkadaşlar çok ön yargılı davranıyorsunuz bana göre Yusuf yaşlı olabilir fakat kafa yapısı değişik bi adam istediği zaman oynuyor be kardeşim yusuf'u Beşiktaş'a alma sebebi Galatasaray maçı değil bana göre çünkü bilindiği üzere Delgoda uzun süre sakat Seric ve Cisse gitmemek için herşeyi yapıyor ondan oraya yabancı transfer gibi yapma bi olanak yoktu oraya alınıcak yıllanmıs bi adam gerekti oda bi anda gerçekleşti Trabzon'un kapısından dönen Yusuf Beşiktaş'a doğru yol aldı gerçekten çok süpriz bi transfer oldu.Beşiktaş ilk başta Seric + Aydın Karabulut + Tuna Üzümcü + 400 binTL. vericekti olusan gelişmeler üzerine şu andaki durum ortaya çıktı Aydın Karabulut + Tuna Üzümcü + 400 bin$ alarak Bursaspor iyi bir iş çıkardı bu işten . Transfer politikamız görmeyeli baya bi gelişmiş Ertugrul Sağlam gelmesi işe yarıyacak gibi ben Aydın'ı Bursadaki Çek Cumhuriyeti macında izledim çok iyi bi kanat oyuncusu iki kulüp içinde hayırlısı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yusuf transferine üzüldüm diyemem.Çünkü Delgado'nun alternatifi yok maalesef takımımızda.Delgado'dada oynamayınca çok zorlanıyoruz hücumda.Ona alternatif olarak alabileceğimiz en iyi isimlerden birisini aldık.Yaşı konusunda ise takılmıyorum.Tecrübeli olması katkısı sağlayacaktır.Zaten Delgado genç olduğu için istediğimiz katkıyı sağlayamıyor tecrübe eksikliğinden dolayı.Ona alternatif olarak yine genç bir isimin alınması ne kadar akıllıca olurdu bilemiyorum..

Bu transferde üzüldüğüm tek nokta Aydın'ın bonservisiyle gönderilmesi.Keşke Seric'i verselerdi.Gram üzülmezdim.Neyse bir süre sonra belli bir fiyata geri alabilecek olmamız bu üzüntümü azda olsa hafifletti doğrusu.Umarım Aydın Bursa'da beklenen patlamayı yapar ve tekrardan bize transfer olur..Ve umarım Yusuf beklentilerin aksine performansıyla takımımıza katkıda bulunur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tam hatırlamıyorum, ama tahminen 7-8 Ocak 2007... Denizlispor'un Antalya kampında Yusuf Şimşek ile röportaj yapıyorum... Röportajın sonlarında konuyu Fenerbahçe'ye getiriyorum ve "Çocukken de Fenerbahçeli miydin?" diye soruyorum. Yusuf da aynen şöyle diyor: "Evet evet Fenerbahçeliydim. Seviyordum Fenerbahçe'yi."

10 Ocak 2007'de Ligtv.com.tr'de yayınlanıyor röportaj, Yusuf'un güncel bir olay hakkındaki sözlerini ön plana çıkarıyoruz. "Küçükken Fenerbahçeliydim" sözüne ise röportajın içinde yer veriyor ama fazla üzerinde durmuyoruz. Çünkü o an için hiçbir önemi olmayan bir söz bu. Yusuf büyüklerden sadece Fenerbahçe'de oynamış, dolayısıyla "Küçükken Fenerbahçeliydim" demesinin, köpeğin adamı ısırması gibi, hiçbir önemi yok.

Öyle ki röportajın ses kaydını bile saklamamışım sanırım. En azından şu an için kaydı bulabilmiş değilim. Ancak bu lafı ettiğini Yusuf da ben de çok iyi biliyoruz. Yalanlamaya kalkarsa birkaç kişiyi kandırdığıyla kalır...

www.ligtv.com.tr

Ya Yusuf milleti kandirmaya calisiyor zaten.Denizlispor'da oynarken diyordu "gönlüm Fenerbahce den yana,insallah onlar sampiyon olurlar,yine Fenerbahce de oynamak istiyorum" falan.Simdi Besiktas'a geldi diye "dogustan Besiktasliyim" demesi abes kacti.Sen zaten transfer olmussun takima,bu söylemler seni yüceltmez,kücültür ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ya Yusuf milleti kandirmaya calisiyor zaten.Denizlispor'da oynarken diyordu "gönlüm Fenerbahce den yana,insallah onlar sampiyon olurlar,yine Fenerbahce de oynamak istiyorum" falan.Simdi Besiktas'a geldi diye "dogustan Besiktasliyim" demesi abes kacti.Sen zaten transfer olmussun takima,bu söylemler seni yüceltmez,kücültür ...
    Kesinlikle katılıyorum.Bunları söylemesi bence güzel olmadı.Taraftara yaranmaya çalışıyor gibi bir hava verdi herkese.Misal olarak Tümer F.Bahçe'ye transfer oldu.Ama şu ana kadar bir kez bile ben çocukken F.Bahçe'liyim gibi sözler söylemedi.Bence doğru olanı da bu.Taraftara yaranıcam diye daha önce söyledğin sözleri yalanlamak tükürdüğünü yalamak bence doğru değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yusuf çocukken Beşiktaş'lıydım diye açıklama yapmadan önce Yusuf'u tanıdığını söyleyen bir kaç kişi forza'da onun Beşiktaş'lı olduğunu söylemişlerdi.Bence bu tör söylemlere gerek yok.Küçükken kimi tutuyorsa tutsun.Benim için hiç bir önemi yok.Benim için önemli olan takıma katkısı olup olmadığı,sahada terinin son damlasına kadar mücadele edip etmediğidir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geremi Kartal'a yakın

Cisse ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki boşluğu Newcastle United’da forma giyen Geremi ile doldurmayı planlıyor. Kamerunlu futbolcuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor.

Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı.

Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor.

Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Kaynak:NTVSPOR
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Yusuf'un yerine murat ceylanı alsaydık daha iyi olmazmıydı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Yusuf'un yerine murat ceylanı alsaydık daha iyi olmazmıydı
    Stilleri aynı değil bildiğim kadarıyla.Ayrıca Murat Ceylan Yusuf kadar tecrübeli değil.Mustafa Denizli'nin tek düşüncesi bu sezon takımı şampiyon yapmak.Bu doğrultuda hamlelerini yapıyor..
    So what?
    Saike

Geremi iyi topçu, NTVspor yazmışsa üzerinde tartışılmaya değer demektir. Yalnız sağ bekte kesinlikle daha verimli olur Geremi, göbek için düşünmek biraz abes geldi bana..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Cisse'nin yerine de Udinese'li Obodo geciyordu D Spor'da bir programda.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1 programda Beşiktaşın Appiahla ilgilendiği 1-2 güne kadar sözleşme imzalayacağını söylediler. Fenerbahçe'nin parasını Beşiktaş ödeyecek böylece

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tottenham "sakatlığı tamamen geçtiği belgelendiği anda, doktorlar onayladığı anda alacağız." dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aydın'ın inadı inat!
    Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'e karşılık Bursaspor'a verdiği iki oyuncudan Tuna Üzümcü dün akşam saatlerinde Antalya'da Bursaspor kampına katılırken, diğer oyuncu Aydın Karabulut'un ise yeşil- beyazlı takıma gitmek istemediği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü, Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'in transferini para artı iki oyuncu vererek noktalarken, Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut'un yeşil- beyazlı kulübe gitmek istememeleri sıkıntı yarattı. Tuna Üzümcü, dün akşam Bursaspor'un Antalya'daki kampına katıldı ve bugün de ilk idmana katıldı. Aydın Karabulut'un ise gitmemekte ısrarlı olması üzerine Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı ve kendisine kulüpten alacaklarının da ödenmeyeceğinin iletildiği öğrenildi.
    Besiktas batırdı, sıvamaya calışıyor. Ben bundan sonra isterse 5 yıl geriye alma opsiyonu da olsa Aydını geri alabileceklerini sanmıyorum. Şu andan itibaren baska oyuncu da verse, Aydın Besiktasta kalsada hiçbir yararı olacagını düşünmüyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyunda oLabiLir. BizimkiLer kesin kurmuşLardır bunu. Zaten bizim yönetimin kafası sadece çakaLLığa çaLışır.

Aydına biLerek gitme demişLerdir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cisse ve Seric gitsin.Geremi ve Obodo & Appiah 2 lisinden birisi gelsin..Tadından yenmez valla..
    So what?
    Saike

Aydının menejerinin yaptığı açıklamada : Aydının ne Beşiktaşta ne de Bursaspor'da oynamak istediğini söylemiş. Beşiktaşa kırgın olduğu kendisine haber verilmeden transferinin gerçekleştiğini Bursaspor ile probleminin olmadığını ancak parasını alamadığı için bu iki klübe de gitmek istemediğini söylemiş. Aynı kaynaktan alınan habere göre Trabzonspor, Aydına çok büyük teklif vermiş. Menejerin yalancısıyım. Zaman ne gösterir bilinmez.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Tottenham "sakatlığı tamamen geçtiği belgelendiği anda, doktorlar onayladığı anda alacağız." dedi.
    Sakatlığı kronikleşti, hatta futbol oynaması bile mucize, ölüme götürür bu onu Allah korusun.Ayrıca ritim bozukluğu da var bildiğim kadarı ile.

Eğer tedavi süreci böyle devam ederse sanırım sezon sonu futbolu bıraktığını açıklayacak bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

valla appiah haberleri kasıtlı olarak gündem değiştirmek amacıyla cıkartıyorlar geremi haberide bence bu yana doğru adam 3 milyon eurodan 1.5 euro'ya indirmiş falandı filandı o yüzden ben bi beşiktaş taraftarı olarak bu transferlerden bi heyecan duymuyorum açıkçası rakiplerimiz daha göze hoş gelen transferler yapıyor hani demirören gökhan emreciksini alacaktı hani yıldıray hani lucescu yaaa aldılar yusufu vereceklerdi aydın gibi gencecik adamı anlamıyorum demirören ne yapıyor nasıl bir mantığı var bu işin aydına karşılık yusuf olurmu hiç olurmu hiç alsınlar o zaman paolo maldiniyi onu bile yaparız hatta futbolu bırakmış romario'yu bile futbola geri getirtiriz nesse demirören gitmedikçe bu klüpten bişey olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geremi geliyor arkadaşlar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir İranlı gündemdeymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Javad Nekounam # Osasuna.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Javad Nekounam # Osasuna.

Zamanında üç kuruşu alma fırsatı varken almayı hiç düşünmedi, elinin tersi ile itti Bjk, o da gitti İspanya'ya.

İyi bir önliberodur..

İran'ın total futboldaki çıkışı yadsınamaz..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Starda söylenen iranlıdan bahsediyorsanız Nekounam degildi o. Hossain bişeydi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Starda söylenen iranlıdan bahsediyorsanız Nekounam degildi o. Hossain bişeydi
    Star'da söyleneni bilmem ama benim deidğim Nekounam'dı, dün gibi hatırlıyorum.Geçen sene değil, bir kaç sene geçti üzerinden.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

evet Emre abi o haberdeki elemandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adam sağ kanat Beşiktaş Seric'i yollamaya çalışıyo Sol kanat bütün sezon İbrahim Üzülmezle gidecekmi ? Tello savunmaya kaydığında hem ileri çıkmalarda hemde defansta sorun yaşıyo. Ee zaten savunma hem yavaş hem çevik değil, takımlar için Beşiktaş saü kanadı koridor olur artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Adam sağ kanat Beşiktaş Seric'i yollamaya çalışıyo Sol kanat bütün sezon İbrahim Üzülmezle gidecekmi ? Tello savunmaya kaydığında hem ileri çıkmalarda hemde defansta sorun yaşıyo. Ee zaten savunma hem yavaş hem çevik değil, takımlar için Beşiktaş saü kanadı koridor olur artık
    Seric felaket bi adam bence..

Sayfa 5 / 480 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri