--Huuuu Huuuuu (Erotik bir ses)
-- Şşt bırak bilgisayarımı rezil etcen beni cocuklara (xxx_ Theoden)
--Ay tamam yemedik, Haaaydaaaaaaar ! ! ! (Hırçın Bir ses)
-- Dan dun patır kütür (Kırık bir kol, patlak bir kaş ile dolaptan dışarı çekilen King_Theoden)
-- Bu dolap temiz hanımefendi hiç fare yok![]()
İyi günler,kafe.
Deniz Oğuz abiyle bir tek nickin farklı kalmış.Taklitçi olma kendin ol biraz![]()
Bende iyiyim.
Serkan abi imzan güzelmiş..Ve seninde avatarın Kaan abi..![]()
So what?
Saike
Devrimciler uyanın bakın biri ,ismi lazım değil, çalışanını işten çıkarmış sizinde artık kafeyi ele gecirme vaktiniz geldi.Böyle çalışkan,böyle hamarat bir çocuk hiç kovulur mu?
Kankacım hayırdır anılara başladın gene.Dur bir yere not edeyim.Print screen nerdeydi?
Sağolasın Şemsicim.![]()
[QUOTE=Baba Hamdi;1351519]Devrimciler uyanın bakın biri ,ismi lazım değil, çalışanını işten çıkarmış sizinde artık kafeyi ele gecirme vaktiniz geldi.Böyle çalışkan,böyle hamarat bir çocuk hiç kovulur mu?[QUOTE]
Aslında işi ben bıraktım![]()
![]()
Karıştırma oraları Bezgin Bekir turksportal şubesi seni![]()
Çelişkili açıklamalarda bulunuyorsun Aygün..
Evet Deniz.İmzada sanırım Burak abiye aitti.Biraz özgün ol.Öyle çok daha güzel olursun..Çok uyuyorum diye kovuldum işten( Diyene bak
)
Şarkısı bile var;
Başkası olma,kendin ol
Böyle çok daha güzelsin..
![]()
So what?
Saike
Saolasın canım benimAslında daha iyi imzalarda düşündüm ama ayıp olur
Kankacım o bir kısa skeç babında yazıldı benle alakası yok(Yedin inşallah) Devrimciler devrim karşıtları için eylem yapmaz
Aslında işi ben bıraktım![]()
![]()
Kendin buldun belanı işte nerde çok sevdiğin patronun![]()
Yahu şimdi Denizcimin sınav zamanları.Bizde eskiden öyleydik sınav zamanı ne görsen kopyadır,antreman yapmak lazım
Bu yazı gençlere kötü örnek olduğundan sadece +24'e gözükmektedir. RTÜK
Emre abi bunları görmesin derim ben..![]()
So what?
Saike
Yahu kankacım ben kimseden kopya çekmezdim![]()
![]()
Hep kitap açardım sonuçta sınıftakiler sanki kitap yazandan iyi mi bilecek gençlere tavsiyem bu olabilir anca
![]()
Kitaba ne gerek var kankacım.Sınav konusunun bulunduğu bölümü 1/8 1/16 olarak küçük fotokopi kağıdına çek rahat rahat yap.Kitaplar bazen kalın oluyor.Gerçi ben hiç bilmem bu konuları
Bence Oğuzcum Perşembe günü yatma en azından sonra Cuma sınav günüde yatışşş olur abisi![]()
Dediklerinizi göz önünde bulunduracağım![]()
Valla en iyi metod kopyayı kendin yazmak normal yazıyı küçülttüğün zaman ve sınavdan öne ona hiç göz gezimediğin zaman ve sınavda ne olduğunu çıkartamadığın zaman ve hoca senin yanına geldiğinde belli bir noktaya yumulduğunu gördüğü zaman,
kötü şeyler olabilir..![]()
![]()
Gözümü kararttım diyorsun yani..Neyse bende kaçıyorum.Birazdan zil çalacak..![]()
So what?
Saike
Selamlar kafe ahalisi. Nasılsınız?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Merhaba Tosunun sen nerlerdesin abisi. Seferoğulları mı kaçırdı seni? yoksa Leyla ile Yeşil Vadiye mi kaçtın![]()
İyiyiz Alican,sen nasılsın?
SeLamLar..
Vay Tosunumu da gördüm bugüm işim ters gitmez artık.
Denizcim sende bukalemun gibi oldun abisi
ohoy Tosunpaşa avatara 10 üzeriden 100Kojiro hyuga hastasıyız
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?