Valla bir an önce büyümek istiyorum ve bu olayların olmasını istiyorum![]()
osman bende dıyorum kı ünlü filozof Ferdi tayfurgibi ah bir çocuk olsaydım
![]()
Şu okul hayatının en kötü dönemi Lise Bir an önce bunuda atlatmak istiyorum. Sonra ver elini neresi gelirse![]()
Yeteri kadar aylaklık yaptım, ders çalışmaya geri döneyim en iyisi.
Size hoş sohbetler....
Abi ne güzel valla yemegini kendin yapıosun o yemegi yakıyosunValla Benim ortaokul dönemim harikaydı. Lisede hiç iyi arkadaş edinemiyorum çünkü kafa dengi adam bulamıyorum onun için Şuan enki en iyi arkadaşlarım 1. sınıfdan beri yani 11 senelik arkadaşlarım Liseden kafa dengi adam çıkmadı şuana kadar
Kolay gelsin Mustafa abi..
Ahh Osman ahh anlarsın elbet değerini Lisenin (: Okuldan kaçmak bile ayrı zevkliydi yahuTelefonla yakalandı disipline gidiyodun şimdii telefon çalıyo derste açıyorm
kaçmak hiç zevkli değil çünkü yakalanmak gibi bir korkn yok
![]()
Neyse kardeşim ben biraz oyun kasıım profilde msn var gelirsin bir ara konuşrz senle artıları eksileri![]()
Selamdır. okul üstüne bir de idmandan yeni geldim eh dinlenmeyi hakettim galiba.
zıbaringen.
Siz evde mi yapıyorsunuz yemekleri. İsmailim sana yakıştıramadım yemek yaptıracak birini bulamadınsa yazık o kaslara![]()
Selam Mehmet.
Ekledim abi Üniversite hayatını anlatta ben o gazla gidip ders çalışıyım![]()
En son bu mesaja yanıt yazıyodum.Önce elektrikler gitti sonrada jeneratör devreye girmedi.Şimdi kaç mesajdan sonraya gelecek acaba,firefox u açınca direkt önüme çıktı
İsmailcim istediğin zaman yaz ben msnde hep dışarıdayım dışarıda olsam da olmasam da dışarıdayım,salonda olurum dışarıda olurum falan,dışarıda olmayıp da dışarıda olduğum zaman yanıt veririm abisi orda olduğumu anlarsın.Gayet açıklayıcı ve az karmaşık oldu galiba
bende dıyorum Kaan abi nere gıttı elektırık kesılmıiş![]()
Hazır gelmişken kafede yazılarıda birbirne karıştırayım
Umutcum sabitlemeninde yönetimi var.Herhangibir harfi kopyala yazı yerine yapıştır ordan devam et o da pratik oluyor.Ama sonra ilk harfi silmeyi unutmuyoruz
Bu arada Hayrocum gelmiş ama beni klonlamış olmamış.Çakma Hayro nerelerde bu arada 2 sayfa yazı geçmiş bakamadım belki aralardan çıkmıştır,vitamin hapı içitim hiperaktiflik ondan mıdır bilemiyorum hoş onuda ecza dolabından el yordamı ile karanlıkta görmeden aldım
Herkese Selamlar![]()
Yat dinlen Mehmetcim şöyle mışıl mışıl uyu gözüme benimde kanape güzel gözüküyor ama uykum kaçtı,yarın curcuna var tüm enerjiyi yarına saklamak lazımSıkıldım buradan yarın değişiklik yapıp iş yerinin Mecidiyeköy ayağına geçecegim ,bir ay sonrada iki firmayı birleştirecek bir orta nokta bulacagız sanırım
![]()
Kaan abi H.İ.S.A.K.İ. =Hayrettin,İsmail,Serkan,Aytaç,Kaan,i.... sondukını cozemedım.
İlhan İlhan![]()
he İlhan vardı dimi unuttum
Evet sevgili Juniorum İlhan
Sınavları falan halletsin yakında buralarda olur.
Okul erken bitti eve geldim selamlar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hoşgeldin Taylan
İstek yokya gaza gelmem lazımHem Sınavlar bitti zaten
yaa abi şimdi teorik olarak böyle birini buldum bulmasına amauygulamada hep bir yanlışlk oluyo
Mutfakta yemek yapılacak sözde ama bir türlü o mutfağa gidilmiyo
![]()
Anladm abi bensözün özü şukii sen dışarıda yapıyosun hep durumunu ama genel olarak PC başında oluosn
dışarıda olmazsan yazarsn
Bidee saat geç olunca abi dedm uyuosndr malum çalışan insan olmak zor
O zaman boşu boşuna gaza gelme abisi biraz keyif yap
Gerçi yaşını tam bilmiyorum olay ÖSS boyutuna yaklaşmış ise kesin gaza gel tabiki
İsmailcim valla biz Serkan abinle çalışan insan olayını bırakıp sıyıran insan moduna geçtik artık gece 2 den önce uykumuz gelmiyor kariyer atıp duruyoruz pc başında olursak
Lise 2 daha ama Ben yinede öss için hazırlıklara başladım