Hoş bulduk ve ben kaçar![]()
Hoş bulduk ve ben kaçar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İsmailcim Eh zamanla değişir mi bu fikrim bilemem ama bu sebeple parmaklarımı yüzüksüz daha bir çok seviyorum abisi
Abisi bu arada Lise 2 ise yavaş yavaş takıl konuların genelini kavra sadece lise 3 de de antreman olayına girersin ,işi aşırı sıkmak da iyi değil çok gevşemek de. Sakin sakin arabayı hafif hafif hızlandırır gibi git en iyisi
Abi en iyisi yüzüksüz yaaistediğinle ye iç yat kalk karışan olmck
özel günümü niye hatırlamıosn derdi yok
evlilik - nişan - düğün - ilk tanışma - ilk sinema * sevgililer günü - Doğum günü vs vs vs derdi yok
Hem ben farkettim yüzüksüz parmaklar daha tok duruyoYüzüklüler biraz ezik duruyo
![]()
Doğru diyosun kaan abi ama şuanki hedefim eşit agırlıga geçmek. Şuan sözel bölümündeyim. Kahrolası edebiyat hocam lise 1de karneme 1 verince Sözel bölümüne attılar beni. Herkez Matematik yüzünden Sözel bölümüne gelir Benim Matematigim Süper ama Edebiyat hocam yaktı beni. Şuan Hocalarla konuşuyorum geçme ihtimalim varmı diye sınavlara girip felan ama olmaz cevapları alıyorum şu işi halledersem benim için süper olucak. Yoksa sözel bölümünde kalırsam Üniversiteye çok zor girerim hiçbirşey anlamıyorum çünkü.
Siz öyle sanın hem yüzüklü erkekler yüzüksüz kadınların da daha çok ilgisini çekiyormuş İngiliz bilim adamları ve Türk sokak kadınları derneği araştırmış![]()
2. paragrafı özellikle çok tuttum abisiTam tarifi olmuş olayın
İlk paragrafın kusurları mevcut ; ilk tanışma:eğer ilk seneyi geçip yine aynı kişiyle devam ediyorsan elin mahkum .Hatırlamazsan ayrılmak bile seni kurtarmaz abisi.Bir yerinde muhakkak bir morluk olur
İlk sinema : Arada sınav sorusu gibi karşına çıkabilir ,hangi kızla ilk hangi sinemaya gittiğini birbirine karıştırmamak için mutlaka bir mendile not al ,hapşırır gibi yapıp kopya çekersin unuttuysan
Sevgililer günü : Eğer ilişkide olduğun zaman arasına geldiyse kaçarın yok. Eğer çok kişiyi idare edip masraftan kaçmak istiyorsan olaydan bir kaç gün önce ortadan kaybol ve olay günü sadece telefon edip acil bir çağrı alıp çok uzaktaki bir akrabana gittiğin kozunu ortaya sür,araya da hep onu düşündüğünü yanında olsaydın nasıl olacağını söyle,bu seni 1-2 ay daha idare eder
Doğumgünü : Doğumgünleri konusu bir felakettir.Kendi doğumgünlerinin kutlanılmasını istedikleri gibi ,bizim de doğumgünlerimizin kutlanılmasını isterler,fakat hem zorla kendi doğumgünümüzü kutlamak zorunda kaldığımız gibi gün sonunda tüm planlar da bize kalır. O yüzden bir ilişkide ciddi değilseniz ikinizin doğumgününden birine denk gelmeden ardınıza bakmadan kaçın
Özel günlermi allah allah evlerden ırakben hepsini düzene getirdm abi
15 Eylül 2005 tanışma 23 Eylül 2005 ilişkiye başlama 3 ocak 2006 ilk sinemaya gitme
bunlar ezberde yoksaa her ay ızdırap çekerim 23'ünü unutrsam
![]()
![]()
Diğerleri zaten telefonda kayıtlıajandaya kayıtladımki günü geldiğinde beni uyarsn
![]()
Uyarı mesajını titreşime al abisi eğer yanındaysa ,bir de kim ne yazmış diye bakma huyları yok mu ,yakalanmayasın sonra
Yukarıdaki görüşler ve düşünceler sadece teori bazında yazılmış olup benim hayat boyunca yaşadığım tecrübeler değil desem kesin yanına ayran,kola falan istersiniz bu lafın neyse![]()
![]()
Bizim alt kattakiler her zaman kavga ediyorlardı yine ediyorlar evin kızı manyadı sinirim bozuluyor yav çok pis kavga ediyorlar ses aynen bizim evde allahım ne insanlar var ya...![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Neyse hadi ben kaçar arkadaşın basket maçı var onu izlemeye gidicez
Ankarakartalları vs Telekom
Kardeşlerim ve Kankacım görüyorum ki bu konularda dersinize iyi çalışmamışsınız bir ara ben bu konuda yazayım iyisi miBen bir dünya özel gün unutup her seferinde de karşı tarafa birde özür dilettiririm. Bir aralık anlatırım size
Tarih falan hatırlamanıza gerek yok, telefonumuda ortalık yere koyarım allahın kulu çalsa bile bakmaz
![]()
Kankacım bu konuyu bir aralık anlatıyor genelde yani daha 11 ay bekleyeceksiniz sonra yorganı üzerinden atıyor bir aralık akşamı üşütüyor ve halusinasyon görmeye başlıyor![]()
Selam ihtiyar heyeti.![]()
Kinayettin tamam dedi sayın Hamdi Alkan![]()
İyi Akşamüstleri ..![]()
ihtiyar heyeti size diyor bana değil
Ben varsam tamam der zaten Pırtıkçım .Gerçi turnuvaya da katılmış Tosunum,fırtına gibi geliyor 6 madalyayı 12 yapacak ama anca böyle karşılaşıyoruz
bu ne kardeşim herkes kendini bir havalarda görüyor alt tarafı bir oyun yahu![]()
Sen zorunlu katıldın haberin yokBen bir kişiyi yenemeyeceğim turnuvaya niye katılayım kankacım.Sen de olmasan yan ifasulye ben olacagım
![]()
Gonuşma Leyn dicem ama İvedik kopyası olur bide döversin die demiyorum
Sende haklısın kankaNeyse fazla sallamıyayım ben en iyisi
Bu arda bir şey hatırlatayım en son turnuva yapmaya kalktığımızda veteran club baya hırpalanmıştı bu kez bir şey olmaz umarım![]()
Dur bakayım onun için bir avatar bulayım kankacım.Geliyorum.Bir şey olmaz
Kankacım oldu mu?![]()
Last edited by El Barto : 14.Ocak.2009 at 18:22
flood yapmayalım lütfen ...
Eskiden birleştiriliyodu ne güzel.Alışkanlık![]()
Floodunu yerim El Barto![]()
Cidden minasıl yiyeceksin
![]()
Mecazi anlamda diyorum arkadaşım![]()
mecazi yersin ozaman![]()