Sayfa 3043 / 4326 İlkİlk ... 204325432943299330333041304230433044304530533093314335434043 ... SonSon
91,261 ile 91,290 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hoş bulduk ve ben kaçar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsmailcim Eh zamanla değişir mi bu fikrim bilemem ama bu sebeple parmaklarımı yüzüksüz daha bir çok seviyorum abisi

Abisi bu arada Lise 2 ise yavaş yavaş takıl konuların genelini kavra sadece lise 3 de de antreman olayına girersin ,işi aşırı sıkmak da iyi değil çok gevşemek de. Sakin sakin arabayı hafif hafif hızlandırır gibi git en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi en iyisi yüzüksüz yaa istediğinle ye iç yat kalk karışan olmck özel günümü niye hatırlamıosn derdi yok evlilik - nişan - düğün - ilk tanışma - ilk sinema * sevgililer günü - Doğum günü vs vs vs derdi yok

Hem ben farkettim yüzüksüz parmaklar daha tok duruyo Yüzüklüler biraz ezik duruyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğru diyosun kaan abi ama şuanki hedefim eşit agırlıga geçmek. Şuan sözel bölümündeyim. Kahrolası edebiyat hocam lise 1de karneme 1 verince Sözel bölümüne attılar beni. Herkez Matematik yüzünden Sözel bölümüne gelir Benim Matematigim Süper ama Edebiyat hocam yaktı beni. Şuan Hocalarla konuşuyorum geçme ihtimalim varmı diye sınavlara girip felan ama olmaz cevapları alıyorum şu işi halledersem benim için süper olucak. Yoksa sözel bölümünde kalırsam Üniversiteye çok zor girerim hiçbirşey anlamıyorum çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Hem ben farkettim yüzüksüz parmaklar daha tok duruyo Yüzüklüler biraz ezik duruyo
    Senin parmaklar her türlü tok durur

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Siz öyle sanın hem yüzüklü erkekler yüzüksüz kadınların da daha çok ilgisini çekiyormuş İngiliz bilim adamları ve Türk sokak kadınları derneği araştırmış

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen sus bakıyım büyüklerinin işine karışma Büyüynce ne demek istediğimi anlarsın aygün şimdi açıklamalı anlattırma bana

Serkan abi yapma allah aşkına öyle şeymi olur yüzüklü erkeğe bakacak kadın nerdee boşunamı hovardalık yaparken çıkıyo yüzükler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sen sus bakıyım büyüklerinin işine karışma Büyüynce ne demek istediğimi anlarsın aygün şimdi açıklamalı anlattırma bana
    Ben yüzük takmak için can atıyorum En geç 2020'de evlenicem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi en iyisi yüzüksüz yaa istediğinle ye iç yat kalk karışan olmck özel günümü niye hatırlamıosn derdi yok evlilik - nişan - düğün - ilk tanışma - ilk sinema * sevgililer günü - Doğum günü vs vs vs derdi yok

2. paragrafı özellikle çok tuttum abisi Tam tarifi olmuş olayın

İlk paragrafın kusurları mevcut ; ilk tanışma:eğer ilk seneyi geçip yine aynı kişiyle devam ediyorsan elin mahkum .Hatırlamazsan ayrılmak bile seni kurtarmaz abisi.Bir yerinde muhakkak bir morluk olur

İlk sinema : Arada sınav sorusu gibi karşına çıkabilir ,hangi kızla ilk hangi sinemaya gittiğini birbirine karıştırmamak için mutlaka bir mendile not al ,hapşırır gibi yapıp kopya çekersin unuttuysan

Sevgililer günü : Eğer ilişkide olduğun zaman arasına geldiyse kaçarın yok. Eğer çok kişiyi idare edip masraftan kaçmak istiyorsan olaydan bir kaç gün önce ortadan kaybol ve olay günü sadece telefon edip acil bir çağrı alıp çok uzaktaki bir akrabana gittiğin kozunu ortaya sür,araya da hep onu düşündüğünü yanında olsaydın nasıl olacağını söyle,bu seni 1-2 ay daha idare eder

Doğumgünü : Doğumgünleri konusu bir felakettir.Kendi doğumgünlerinin kutlanılmasını istedikleri gibi ,bizim de doğumgünlerimizin kutlanılmasını isterler,fakat hem zorla kendi doğumgünümüzü kutlamak zorunda kaldığımız gibi gün sonunda tüm planlar da bize kalır. O yüzden bir ilişkide ciddi değilseniz ikinizin doğumgününden birine denk gelmeden ardınıza bakmadan kaçın

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Özel günlermi allah allah evlerden ırak ben hepsini düzene getirdm abi 15 Eylül 2005 tanışma 23 Eylül 2005 ilişkiye başlama 3 ocak 2006 ilk sinemaya gitme bunlar ezberde yoksaa her ay ızdırap çekerim 23'ünü unutrsam

Diğerleri zaten telefonda kayıtlı ajandaya kayıtladımki günü geldiğinde beni uyarsn

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uyarı mesajını titreşime al abisi eğer yanındaysa ,bir de kim ne yazmış diye bakma huyları yok mu ,yakalanmayasın sonra

Yukarıdaki görüşler ve düşünceler sadece teori bazında yazılmış olup benim hayat boyunca yaşadığım tecrübeler değil desem kesin yanına ayran,kola falan istersiniz bu lafın neyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim alt kattakiler her zaman kavga ediyorlardı yine ediyorlar evin kızı manyadı sinirim bozuluyor yav çok pis kavga ediyorlar ses aynen bizim evde allahım ne insanlar var ya...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse hadi ben kaçar arkadaşın basket maçı var onu izlemeye gidicez
    Ankarakartalları vs Telekom

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kardeşlerim ve Kankacım görüyorum ki bu konularda dersinize iyi çalışmamışsınız bir ara ben bu konuda yazayım iyisi mi Ben bir dünya özel gün unutup her seferinde de karşı tarafa birde özür dilettiririm. Bir aralık anlatırım size Tarih falan hatırlamanıza gerek yok, telefonumuda ortalık yere koyarım allahın kulu çalsa bile bakmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kankacım bu konuyu bir aralık anlatıyor genelde yani daha 11 ay bekleyeceksiniz sonra yorganı üzerinden atıyor bir aralık akşamı üşütüyor ve halusinasyon görmeye başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Selam ihtiyar heyeti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kinayettin tamam dedi sayın Hamdi Alkan

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İyi Akşamüstleri ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ihtiyar heyeti size diyor bana değil

Ben varsam tamam der zaten Pırtıkçım .Gerçi turnuvaya da katılmış Tosunum,fırtına gibi geliyor 6 madalyayı 12 yapacak ama anca böyle karşılaşıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kinayettin tamam dedi sayın Hamdi Alkan
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    ihtiyar heyeti size diyor bana değil

Ben varsam tamam der zaten Pırtıkçım .Gerçi turnuvaya da katılmış Tosunum,fırtına gibi geliyor 6 madalyayı 12 yapacak ama anca böyle karşılaşıyoruz
    Beni hiç katmayın. yada bana Beijing falan yazın takım olarak Acemilerle FM oynamam ben Ömer falan olursa ısınma amaçlı belki katılabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

bu ne kardeşim herkes kendini bir havalarda görüyor alt tarafı bir oyun yahu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen zorunlu katıldın haberin yok Ben bir kişiyi yenemeyeceğim turnuvaya niye katılayım kankacım.Sen de olmasan yan ifasulye ben olacagım

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    bu ne kardeşim herkes kendini bir havalarda görüyor alt tarafı bir oyun yahu
    Gonuşma Leyn dicem ama İvedik kopyası olur bide döversin die demiyorum
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Sen zorunlu katıldın haberin yok Ben bir kişiyi yenemeyeceğim turnuvaya niye katılayım kankacım.Sen de olmasan yan ifasulye ben olacagım
    Sende haklısın kanka Neyse fazla sallamıyayım ben en iyisi
    Bu arda bir şey hatırlatayım en son turnuva yapmaya kalktığımızda veteran club baya hırpalanmıştı bu kez bir şey olmaz umarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dur bakayım onun için bir avatar bulayım kankacım.Geliyorum.Bir şey olmaz

Kankacım oldu mu?
    Last edited by El Barto : 14.Ocak.2009 at 18:22

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

flood yapmayalım lütfen ...