1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Online Sorunu

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Exclamation Online Sorunu

Bir arkadaşımla online fm oynamak istiyorum. Onun bilgisayarı benimkinden daha iyi. Bu yüzden onun kurmasını istiyoruz.
    Ben kurunca o, oyuna girebilmesine rağmen o kurunca, ben bağlanamıyorum ve "unable to connect to server" hatası veriyor. Bu hatanın sebebi ve çözümü nedir, yardımcı olabilcek biri var mı...

sakary Ali Misafir

Ayalar--Network dan ekranda Run As Server seçeneği var oyunu kuran ona tik koysun sorun ortadan kalkacaktır..

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Ayalar--Network dan ekranda Run As Server seçeneği var oyunu kuran ona tik koysun sorun ortadan kalkacaktır..
    biliyorum, ark.ma defalarca söyledim, kontrol etti. işaretli "run as server".

Oyun versiyonlarınız aynı olmalıdır herşeyden önce..

Mesela kuran arkadaşında 9.0.2 yüklüyse seninde 9.0.2 yüklü olmalıdır..

Windows'un güvenlik duvarı dahil bütün güvenlik duvarları,antivirüs programları kapalı olmalıdır..

Hamachi adlı programı kurup,aynı ağa bağlandıktan sonra(yada kendi ağınızı kurun) arkadaşınızın durumu YEŞİL YILDIZ olarak belirmelidir.

*Sarı yıldız olarak beliriyor ise Hamachi'yi kapatın yeniden açın(2 tarafta yapsın bunu)

**Yıldız yerine aşağı dönük bir ok var ise;sorun ağda yavaşlama var demektir ki bu bilgisayarı ve modemi kapatıp açmanız gerektiği anlamı taşır..

Hamachidede herşey tamamsa,arkadaşınız Run as server dedikten sonra oyunu kurmalıdır..

Eğer hala sorun devam ediyorsa daha teknik bi yardım almalısınız. benden bukadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gereken herşeyi arkadaşlar söylemişler, tüm denilenlenleri yaptığınızdan tekrar emin olun.

Ek bir not düşeyim: Sitemizdeki üyelerden Emperor'da da tam olarak böyle olmasada, online oyun sorunu vardı hiç bir şekilde online oynayamıyordu. Çözümü Vista olan işletim sistemini XP'ye geçirerek yapmıştı...

Mesaj Yetkileri