Sinyore El Barto..
Sinyore El Barto..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
dosunum sen buralarda mısınnasılsın iyi misin?
Boğazında kalsın![]()
Oh oh yarasın dosunuma.
İyiyiz bizde nasıl olsun Aygün ve Aygün benzeri diğer üyelerle uğraşıyoruz.![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ozaman yeri gelmişken başta eray dengiz olmak üzere hepinizi kınıyorum![]()
evet bende farkındayım![]()
Ben kafeden bügünlük çekiliyorum.....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
farkındayım.
Geçtim belemek-dayım![]()
aygün maydanoz olma muhabbete
bozulmak-dayım![]()
trakya çık aradan
iğrençleşmek-dayım (yuha)![]()
hani nerde ben görememek-dayım![]()
![]()
bıktım bundan sonra yazmamak-dayım![]()
katılmak-dayım![]()
susalım ozaman.
ee daha daha nasılsınız.![]()
iğrenç espirilerimizden sonra millet yazıda yazmıyor farkındaysanfarkındayım yazma başa dönmeyelim abi
![]()
katılıyorum![]()
+Sen arkaya geç ben birazdan ordayım.
-Geçtim beklemek-dayım.
+Tırsmak-dayım.
-Bozulmak-dayım.
Söyliycek tek bir lafım yok sizlere.Allah bildiği gibi yapsın.
sen sus bakıyım karışma abilerin işlerine![]()