Sayfa 7 / 480 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çift yönlü oyuncu Hayrettin abi.Belkide Yusuf alınmadan önce düşünülmüş olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlısı olsun ne diyelim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İki isim daha çıktı ortaya...

Birisi S.Prag takımında oynayan Slovak Karol Kisel.31 yaşında kendisi...

Diğeri Zilina'da oynayan Zdeno Strba.Oda Slovak,Holosko'nunda olumlu rapor verdiği söyleniyor.32 yaşında...

Anlaşılan Mustafa Hoca,tecrübeli ve çok büyük şeyler beklenmeyen ama tam anlamıyla görev adamı olarak nitelendirilen oyuncu istiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

bize Mathieu Bodmer gibi savunma yönü iyi olan bir orta saha gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın artık kapalı kutu almaması lazım..Kutunun içinden pek iyi şeyler çıkmadı bugüne kadar..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kapalı kutu değil.Bunlar görev adamları,yani zaten çok büyük işler beklenmiyor bunlardan.Tayfur gibi görevlerini yapsınlar yeter...

Ayrıca her mesajında laf sokmak zorunda değilsin.Psikolojik olarak kendini buna sorumlu hissediyorsun sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ayıp ettin Anıl. Galatasaraylı olduğunu göstermesi gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Kapalı kutu değil.Bunlar görev adamları,yani zaten çok büyük işler beklenmiyor bunlardan.Tayfur gibi görevlerini yapsınlar yeter...

Ayrıca her mesajında laf sokmak zorunda değilsin.Psikolojik olarak kendini buna sorumlu hissediyorsun sanırım...
    Laf sokmak mı..?
    Ne alakası var düşüncemi belirtim..Beşiktaşın bugüne kadar tanınmayan hangi kaç tane oyuncusu harika çıktı..?Eminim çıkmayanların yanında bu oran komik kalacaktır..

Ama sen memnunsan beni ilgilendirmez tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tanınmayan ne demek?Sen tanımıyor olabilirsin,ben,o,diğeri tanıyor olabilir.Futbolcular senin tanıdıklarından ibaret değil...

Çok büyük yıldız alırsın ama tutmayabilir,ve ya az duyulmuş birisini alırsın çok iyi oynar.Yani bunun tanınmışlıkla ve ya tanınmamışlıkla bir alakası yok.Ayrıca alınan oyuncunun listeden gözü kapalı seçildiğini falanmı sanıyorsun.Biz tanımayabiliriz ama TD ve ya antrenörler izlemişlerdir,takip etmişlerdir,sonuç itibariyle tanıyorlardır.Alırlar tutmaz ve ya tutar orası ayrı mesele...

Tüm dünyanın tanıdığı Ortega tutmaz,daha az tanınmış Alex tutar.Ben Diatta'yı çok iyi tanıyordum ama olmadı,Tello'yu hiç tanımıyordum ama mükemmel oturdu.M.Topal alındığında bu seviyeye gelebileceği aklının ucundan geçiyormuydu,ilk oynadığı zamanlar kim bilir neler demişsindir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Tanınmayan ne demek?Sen tanımıyor olabilirsin,ben,o,diğeri tanıyor olabilir.Futbolcular senin tanıdıklarından ibaret değil...

Çok büyük yıldız alırsın ama tutmayabilir,ve ya az duyulmuş birisini alırsın çok iyi oynar.Yani bunun tanınmışlıkla ve ya tanınmamışlıkla bir alakası yok.Ayrıca alınan oyuncunun listeden gözü kapalı seçildiğini falanmı sanıyorsun.Biz tanımayabiliriz ama TD ve ya antrenörler izlemişlerdir,takip etmişlerdir,sonuç itibariyle tanıyorlardır.Alırlar tutmaz ve ya tutar orası ayrı mesele...

Tüm dünyanın tanıdığı Ortega tutmaz,daha az tanınmış Alex tutar.Ben Diatta'yı çok iyi tanıyordum ama olmadı,Tello'yu hiç tanımıyordum ama mükemmel oturdu.M.Topal alındığında bu seviyeye gelebileceği aklının ucundan geçiyormuydu,ilk oynadığı zamanlar kim bilir neler demişsindir...
    Söylediğin doğru fakat beşiktaş bu transferleri iyi incelemiyor ve seçemiyor..En azından sinan engin zamanında böyleydi..
    Kendisi modrici beğenmeyip gordonu aldı..

En son yapılan seric transferi var yine bu tür ve hatalı oyuncu.

Şimdi daha iyi eminseler alsınlar tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gordon konusu zaten açıklandı.Mecburiyetten alındı o,iyi olduğundan değil.Modric olayı kendi görüşü,beğenir,beğenmez.Bende Ronaldinho'yu beğenmem,sende başka birisini beğenmezsin.O misal yani...

Ertuğrul Sağlam bu konularda pasif kaldı.Genç olduğu için isteklerini yerine getirtemiyordu.Ona ucuz ve beleş oyunculardan kurulu bir liste veriyorlardı,oda içinden seçmek zorunda kalıyordu.Yoksa oda bilir çok iyi oyuncu istemeyi,bu yüzden fos çıktı Gordon,Diatta,Seric vb...

Ama M.Denizli kurt Hoca.Ben bu futbolcu seçimleri konusunda çok güveniyorum ona.Bir F.Terim iki M.Denizli.Yani yönetimin önerdiklerinden beğenmek zorunda kalmıyor.Aksine kendi bildiği,beğendiği oyuncuları aldırtıyor...

Göreceksiniz aldırdığı oyuncular olumlu yönde bir şeyler katacak takıma...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Şimşek'in dün akşam saatlerinde çekilen MR'ında sağ dizinden sakat olduğu ortaya çıktı.

Antalya'da Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçında sağ dizine darbe alan ve dün çekilen MR'ında dizinde ödem tespit edilen tecrübeli oyuncunun Denizlispor'a karşı forma giymesinin çok zor olduğu ifade edildi.

Yusuf ile konuşan Teknik Direktör Mustafa Denizli "Sakatlığı yaşaman büyük bir şanssızlık. Kendini iyi hissetmezsen bu hafta dinlen. Seni riske atmak istemiyorum" derken; tecrübeli oyuncunun "Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı'nda çıkmak istiyorum. Ağrılarım devam ediyor ama yine de oynamak istiyorum" şeklinde yanıt verdiği belirtildi.

Trabzon yerel gazeteleri " Trabzonun ahi tuttu" yaziyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Racing Santander Başkanı Pernia, Bobo ile ilgilendiklerini resmen açıkladı, Beşiktaş’ın kendilerinden 6 milyon dolar istediğini belirtti. İspanyol yönetici, siyah-beyazlıların pazarlıktaki katı tutumundan yakındı.

İbrahim Kaş’ın transferinden dolayı Getafe’den henüz yetiştiricilik payını tahsil edemeyen Beşiktaş, İspanyollar’a futbolcu vermek istemiyor, ancak Racing Santander de ısrarını sürdürüyor. Marca Cantabria gazetesine konuşan Başkan Francisco Pernia, Bobo ile yakından ilgilendiklerini doğruladı, siyah-beyazlılarla aralarında sadece bir milyon dolar fark kaldığını belirtti.

“Osmanlılar, 6 istiyor” diye ilginç bir ifade kullanan Pernia, kendilerinin ise 5 milyon dolar önerdiklerini açıkladı. Beşiktaş Yönetimi’nin katı tutumundan yakınan Racing Santander Başkanı, siyah-beyazlıların söyledikleri rakamdan bir kuruş aşağı inmediğini söyledi. Francisco Pernia, “Söyledikleri rakamlar üzerinden pazarlığa oturmak istedik, ancak hiçbir şekilde konuşmak istemediklerini belirttiler. ‘Ya bu parayı verirsiniz, ya da bir daha kapımızı çalmazsınız’ diyerek kestirip attılar“ dedi. Beşiktaş’ın 6 milyon dolar dışında bir öneride daha bulunduğunu vurgulayan Racing Santander Başkanı Pernia, bunu da şu şekilde anlattı:

“İsterseniz Bobo’yu sezon sonuna kadar kiralık verelim. ‘Beğenirseniz, sezon sonunda 6 milyon dolara alırsınız’ dediler. Ancak yarım sezon için de 600 bin dolar istediler.”

Brezilyalı oyuncuyu da öven Pernia, “Teknik heyetimizin verdiği bilgiye göre, Bobo’yu hem orta saha, hem de golcü olarak oynatabiliriz. Çok yönlü bir futbolcu. Acil olarak istediğimiz bir tip” diye konuştu.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vaybe boboyu harcayacaklar..
    Bize verseler keşke ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

olamaz,olmamalı ! bir zamanlar 15 MN denen Bobo,6'ya bırakılmamalı ! Yazıklar olsun size yönetim ! bide kiralık verelim diyolar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Akıl var mantık var.Nobre ve Bobo kaldı takımda forvet diyebileceğimiz.Batuhan kiralandı.Böyle bir teklif yapılmaz.Yalan haber...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo yu gönderecekLerini sanmam. Sezon başLıyor. Ne zaman gidip forvet aLacakLar. Ben oLasıLık vermiyorum bu habere.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'tan Nobre kararı!

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı futbolcusu Mert Nobre'nin mukavelesini 3 yıl uzatmak için futbolcunun menajeri Juan Figer ile prensip anlaşmasına vardı.

2006-2007 sezonun başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Mert Nobre'nin siyah beyazlı kulüple olan 3 yıllık sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Beşiktaş Kulübü Brezilyalı oyuncunun takımda kalması için futbolcunun menajeri Juan Figer ile görüşmeye başlamıştı. Ancak bugüne kadar konuyla ilgili net bir sonuç alınamamıştı. Figer ile bugün son kez görüşen siyah beyazlı yöneticiler Nobre'nin sözleşmesini 3 yıl uzatmak için prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş yönetiminin Figer ile önümüzdeki hafta son kez görüşüp anlaşmayla ilgili son detayları görüşecekleri öğrenildi.

22.01.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

'Beşiktaş'ı rezil edeceğim!'

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Erkan Zengin'in menajeri Oliver Cabrera ateş püskürdü. Menajer Oliver Cabrera, Beşiktaş'ı basına rezil edeceğini söyledi...

Erkan Zengin'in İsveçli menajeri Oliver Cabrera, Beşiktaş'ın 50 bin Euro'luk kendi komisyonunu ödememesine çok kızarak "Beşiktaş'ı İsveç basınına rezil edeceğim. Ben hayatımda böyle kulüp görmedim" dedi.
    Beşiktaş'ın geçen hafta renklerine bağladığı Erkan Zengin konusunda fakir bir durum yaşanıyor. İsveç ekibi Hammarby'nin yetkisini elinde bulunduran menajer OIiver Cabrera, siyah-beyazlıların kendisine ödemesi gereken 50 bin Euro'nun ödenmemesinden dertli. Türkiye'deki ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan Zengin'i Beşiktaş'a kazandıran Cabrera, 2 gündür yaptığı görüşmeler sonunda Başkan Yıldırım Demirören'in "Menajerlere ödeme yok" sözü üzerine çıldırdı. Geçen hafta Antalya Gloria Otel'de ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan'ın Beşiktaşlı olmasında etkisi bulunan Kabela, Demirören'in "Ödeme yok" sözü üzerine Hammarby Kulübü Başkanı Michael Andersson'u arayarak "Ben hayatımda böyle kulüp görmedim. 50 bin Euro'yu bile veremediler. Ayın 30'una kadar kiralama bedeli olan 100 bin Euro'yu size ödemeleri gerek. Açıkcası ben bunu ödeyeceklerinden de şüpheliyim. Eğer parayı almazsanız Erkan için kiralama faksını Beşiktaş'a göndermeyin" dedi.
    -KONYA VE KOCAELİ ERKAN'I İSTEMEMİŞ-
    İki Türk menajere de Beşiktaş Kulübü'nün tutumundan dolayı yakınan Cabrera "Benim 50 bin Euro'ya ihtiyacım yok. Onlara bırakıyorum ama İsveç'te onları rezil edeceğim. FIFA'ya gitmek istemiyorum. Gidersem zaten haklı çıkarım. Ama uğraşmak istemiyorum" dedi. İşin garibi Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar aldığı Erkan Zengin'in daha önce Anadolu kulüplerine önerildiği ama istenmediği ortaya çıktı. Konya ve Kocaelispor'a önerilen 23 yaşındaki Erkan için 100 bin Euro kiralama bedeli, kendisi için 85 bin Euro ve sezon sonunda bonservisinin alınması için de 400 bin Euro'luk fiyat biçildiği ama iki kulübün de Erkan'ı almadığı öğrenildi.

habertürk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Karol Kisel sesleri yükselmeye başladı...

Sparta Prag forması giyen Slovak milli oyuncu.Ama Kisel tam olarak bir önlibero değil.Tam anlamıyla bir Mc.Orta sahanın sağında da forma giyebiliyor hatta.Uzaktan iyi şutlar atabiliyor,frikikleride iyi.Ayhan stilinde desek daha iyi anlatmış oluruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence ihtiyacımız olan orta saha daha defansa yönelik,orta sahada süpürücülük görevi yapabilecek bir isim.Kisel hakkında bir fikrim yok ama senin anlattıklarına göre Anıl onun yaptığını Sivok'ta yapabilir herhalde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivok daha iyisini yapar hatta.Benim istediğim adam top kapabilen,çevik,seri,ikili mücadelelerde ayakta kalan,canla başla mücadele eden ve kazandığı topları en iyi şekilde kullanabilen defansif bir orta saha.M.Topal,Aurelio,Makelele vb...

Ama Denizli'nin ne yapmak istediğini bilemeyeceğimiz için konuşmamak lazım.Belki bu görevi Sivok'a verecek ve yanına Giunti tarzı bir adam arıyordur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet,bekleyip görmekte fayda var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Basın Açıklaması

Bugün bazı basın organlarındaki gerçeği yansıtmayan çeşitli haberlerle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır:

1-) Sabah Gazetesi’nde, “Nobre 3 Yıl Önce de İmza Parası Aldı mı?” başlığı ile yayımlanan haberde, 2006 yılındaki transferde Nobre için Kulübümüz’ün Uruguay takımına 3 milyon dolar bonservis ücreti ödediği, bu paranın içinde Brezilyalı oyuncumuzun imza parası alıp almadığı sorgulanmıştır. Kulübümüz, IMKB’ye 18.05.2006 tarihinde yaptığı duyuruda olduğu gibi, Nobre için kulübü Central Espanyol’a 3 milyon dolar ödemiştir ve ödeme banka aracılığı ile yapılmıştır. Nobre bu transferden 1.1 milyon dolar almıştır ve futbolcuya “imza parası” adı altında bir ödeme yapılmamıştır.

2-) BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın ve Sırp Milli Takımı’nın oyuncusu Milica Daboviç’in FHM Dergisi’nde bu ay yayınlanan fotoğrafları, 1 yıl önce Sırbistan’da çekilmiş olup, bu döneme ait değildir.

3-) Sabah Gazetesi’nde, “Potada da FIBA’lık” başlığı ile yayınlanan haberde,
    BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Shay Doron’un parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini fesh ettiği ve bonservisini almak için FIBA’ya gideceği iddia edilmiştir. Doron’un ödemelerinin tamamı yapıldığı gibi oyuncu özel sebeplerini ileri sürerek ülkesine gitmiştir. Kulübümüz, haklı olduğu konu ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA’ya gerekli müracaatları yapmıştır.

4-) Fanatik Gazetesi, “Fotoğrafları Gören Var mı?” başlığı ile yayınladığı haberde; futbolcumuz Yusuf Şimşek’in BJK TV’ye yaptığı açıklamalarda Beşiktaş formalı çocukluk fotoğraflarını göstereceğini hatırlatıp, çocukluk resimlerinin halen beklendiğini ifade etmiştir. Yusuf Şimşek’in Beşiktaş formasıyla çekilen çocukluk fotoğrafları, Kulübümüz’ün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısında yayınlanacaktır. Söz konusu fotoğraflar, Beşiktaş Dergisi tarafından yazılı ve görsel basına da servis edilecektir.

5-) Bazı internet sitelerinde ve Takvim gazetesinde, Erkan Zengin’in menajeri olduğunu iddia eden şahsın, 50 bin dolarlık ücretini alamadığı gerekçesiyle yaptığı mesnetsiz ve seviyesiz açıklamalar yayınlanmıştır. Kulübümüz, Erkan Zengin’in transferinde herhangi bir menajer ile çalışmamıştır ve herhangi bir menajerle yapılmış sözleşmemiz bulunmamaktadır.

6-) Divan Kurulu eski Başkanımız Şeref Nasır’ın futbolcumuz Delgado’nun transferi ile ilgili bazı internet sitelerinde yer alan konuşmaları, Nasır’ın dün Kulübümüz’ün konu ile ilgili yaptığı açıklamadan önce gerçekleştirdiği düşüncesindeyiz. Bilindiği gibi Kulübümüz dün bu konuda yaptığı açıklamayla Delgado transferinde mevcut sözleşmenin detaylarını kamuoyuna açıklamıştı.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alman 1.Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04´te forma giyen ve Beşiktaş´ın transfer listesinde bulunan Fabian Ernst (29), Beşiktaş´la ilgili ilk kez ve sadece DHA´ya konuştu.

Beşiktaş´tan kendisine henüz bir teklifin ulaşmadıgını belirten Ernst, "Beşiktaş´ın benimle ilgilendiğini gazete haberinlerinden öğrendim. Bu durumda ne söyleyebilirim" dedi.

Schalke 04'ün dün akşam 1860 Münih´le 2-2 berabere kaldığı özel karşılaşmada 1 de gol atan Fabian Ernst, maçın ardından adının Beşiktaş´la anılmasıyla ilgili soruları yanıtladı.

"Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde yanıtın ne olur?" sorusuna tecrübeli orta saha oyuncusu "Tabiki oturup konuşmak lazım.Beşiktaş iyi bir kulüp. İstanbul ise şahane bir şehir. Beşiktaş ile ilgili çok şey bildigimi söyleyemem.Avusturya´da sezon öncesi oynadığımız hazırlık maçında Beşiktaş'ın iyi bir takım oldugunu gördüm. Şimdi Schalke´de sorumluluklarım var ve bunlar üzerinde çalışıyorum" diye konuştu.

Alman futbolcunun 2010 yılına kadar Schalke 04 alan sözleşmesi devam ediyor.

1979 Hannover Doğumlu ve evli olan Fabian Ernst Erst, 1,83 boyunda ve 80 kilo ağılıgında. 2005 yılından beri Schalke 04´te forma giyen başarılı futbolcu daha önce sırasıyla Hamburg, Hannover ve Werder Bremen´de forma giydi. Werder Bremen´le iki lig şampiyonlugu yaşayan Ernst, 24 kez Alman milli takım formasını giydi ve bir gol kaydetti. 112´si Schalke de olmak üzere Bundesliga´da 312 maçta forma giyen Fabian Ernst 12 gole imza attı.

Sporx

Schalke'nin bir oyuncusunun İstanbul'u bilmesi, övmesi çok güzel. Zira Avrupa'nın değişik takımlarında top koşturan çoğu oyuncunun Türkiye'ye gelme konusunda birçok tereddütü olduğunu biliyoruz. Takımlarımız ve diğer yetkili kişiler İstanbul'un güzelliklerini reklam olarak iyi kullanırlarsa yıldız oyuncuların ülkemize gelmesi kolaylaşır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ara transfer dönemi çok önemLi değiL.Yönetimimiz saoLsun bu yıLda şampiyonLuk yarışını sokakLarda konvoyLarda değiL,evimizde çekirdek çitLeyerek geçireceğiz.İçinde en ufak bir insanLık kaLır ve istifa ederse o başkan,yapıLması gereken revizyon şudur:
    DeLgado,Bobo,Cisse,TeLLo,İbrahim ÜzüLmez gibi şampiyonLar Ligini kaLdıramayacak oyuncuLar iLe yoLLar ayrıLmaLı, Fbnin yaptığı gibi genç oyuncuLar hazırLanmaLıdır.Bu oyuncuLarın yerLerine ise kesinLikLe şampiyonLuk yaşamış tecrübeLi isimLer getiriLmeLidir.Bu takımın bundan başka çaresi yoktur...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Seric bjkde oyniyamior ama Dynamo Kievle anlasmis Demiroren yine bosuna para verdi futbolcuya. Bilincli transferler gerek, hani tamam yonetim anlamiyor , E.Saglam nasil izin olumlu yanit verdi bu transfere

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Açıkcası çok sorulduğunu sanmıyorum. Ertuğrul Sağlam ben oynatmam demiştir eğer sorulduysa Demirören bugüne kadar Bobo dışında gittiğinde para kazandıracak kimi transfer etti?

Delgado olabilir mi demiyorum şu haliyle bile zor.
    Yine de Beşiktaş her sene bu ligde üst sıralara oynar. Sadece seyircisiyle oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Seric bjkde oyniyamior ama Dynamo Kievle anlasmis Demiroren yine bosuna para verdi futbolcuya. Bilincli transferler gerek, hani tamam yonetim anlamiyor , E.Saglam nasil izin olumlu yanit verdi bu transfere
    D.Kiev ile anlaştığını nereden öğrendin acaba? İnternette şöyle bir göz attım ama haberi göremedim.Eğer doğruysa Mustafa hocanın istediği orta saha alınabilir.Umarım yararlı bir transfer yaparlar..

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Açıkcası çok sorulduğunu sanmıyorum. Ertuğrul Sağlam ben oynatmam demiştir eğer sorulduysa Demirören bugüne kadar Bobo dışında gittiğinde para kazandıracak kimi transfer etti?

Delgado olabilir mi demiyorum şu haliyle bile zor.
    Yine de Beşiktaş her sene bu ligde üst sıralara oynar. Sadece seyircisiyle oynar.
    Ertuğrul Sağlam sol bek için Çek Kadlec'i istiyordu.Eğer alınsaydı çok iyi bir transfer olurdu.Fakat maliyeti fazlaydı.Yönetim Zapo ve Sivok için ödediği ücretten sonra Kadlec'in maliyetini göze alamadı.Maliyetsiz Seric'e yöneldiler.Ertuğrul Sağlam'da kabul etmek zorunda kalmıştır büyük ihtimal..

Demirören döneminde sadece Carew transferinden gelir elde edebildik adam akıllı.Başka yok sanırım.Bu arada Cisse takımda kalacakmış sezon sonuna kadar.Bir kaç teklif almış ama bizden aldığı parayı kimse vermeyince kabul etmemiş.Adam akıllı tabii.Alıyor keş parayı.Neden bu kazançtan vazgeçsin ki? Aldığı paranın karşılığını verse bari.Oda yok..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fabian Ernst geliyor! Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala siyah beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı.

FABİAN ERNST KİMDİR?

30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu.

Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 7 / 480 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri