Sayfa 8 / 480 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş Ernst ile anlaştı

Beşiktaş, Almanya'nın Schalke takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaştı. Siyah-beyazlıların Seriç ile yollarını ayırarak Ernst ile sözleşme imzalaması bekleniyor

NTVSPOR
    Güncelleme: 16:33 TSİ 30 Ocak 2009 Cuma

Beşiktaş, transfer döneminin bitimine 3 gün kala Bundesliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı.

Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın Hırvat futbolcu Seriç ile yollarını ayırarak, Ernst ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Ernst, savunmaya yönelik orta saha oyuncusu. 2005 yılından bu yana Schalke 04 kadrosunda bulunan Ernst, Alman Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Bu sezon Schalke'de 17 maçta forma giyen Ernst, 5 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

1996 yılında Hannover takımıyla futbol kariyerine başlayan Ernst, Schalke'ye transfer olmadan önce iki sezon Hamburg ve beş sezon Werder Bremen'de oynadı.

1.83 boyunda ve 80 kilo olan deneyimli orta saha oyuncusu sert fiziğiyle tanınıyor. 24 kez Almanya Milli Takımı formasını da giyen Ernst, 2006 yılından bu yana ise Joachim Löw tarafından kadroya davet edilmiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Muhteşem ötesi, süper transfer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ntvspor'a güvenirim, eğer doğruysa hayırlı olsun..

Ernst sağlam futbolcudur..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mükemmel be! Çok imrendim ha.

Maldonado, Josico, Selçuk, İnamoto hatta oynadığı oyuna göre Kleberson. Bunların hepsinin en iyi özelliklerini bir araya getirsen

Tebrikler Beşiktaş. Sırf bu adam için izlenir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ekstra yetenekleri yok ama görev adamı faydalı olabilir..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Guinti den sonra iLaç oLur.

Oyun bozar, pres yapar, sert oynar rakibi yıpratır, iyi pas atıp oyun kurar, bekLenmedik anLarda sert şutLarı iLe goL arar.

Tam 12 den vurduk bu sefer.

Demirören yönetiminin yıLLar sonra ki en mantıkLı yaptığı iş. Umarım probLem çıkmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ernst haberini ajanslarda gordugumde ben bile heyecanlandim.
    Mukemmel bir ortasaha, eger transfer gerceklestiyse ulkemize gelmis en iyi ortasahalar arasinda kafadan ilk 10'a girer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper Bir Transfer, İnşallah orta sahaya ilaç gibi gelir. Beşiktaş açısından son zamanların en iyi transferi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transfer gerçekleşirse BJK çok sapğlam bir ismi almış olur BJK yönetimi bu kez doğru bir karar yaptı çok iyi bir ortasaha gerçekten

BJK yönetimi hayatının transferini yapıyor desenize!..
    Beşiktaş'a çok faydalı olacaktır Ernst.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Mustafa Denizli tam sistemine uygun bir oyuncu aldırmış Ernst Beşiktaş'ta başarılı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk defa güzel transfer Beşiktaş için , Cisse , Ugur'dan daha iyi en azından ,Yıldırım Demirören mi aldı bu adamı yahu inanamıyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tecrübeli,çalışkan tam ihtiyacımız olan isim Ernst.Basında adı geçtiği zaman pek ihtimal vermiyordum gelebilme ihtimali.İlk öğrendiğim zamanda baya şaşırdım zaten.İhtiyacımız olan bölgeye kaliteli bir transfer.Yönetimi tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Of of of kömür gibi yanıyorum of !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Harika bir transfer bravo BJK yönetimine.(bunu söylediğime inanamıyorum. Bu yönetimin şüphesiz yaptığı en iyi transfer)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ve Seric gönderildi!

Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Anthony Seric ile yollarını ayırdı.

Siyah beyazlı takımda bu sezon başında Yunanistan'ın Panathinaikos takımından transfer olan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Seric'le yapılan görüşmeler sonucu yollar ayrıldı. Seric ile Beşiktaşlı yöneticiler arasında yapılan son görüşme sonrası Hırvat futbolcunun mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi.

30.01.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Ernst transferini doğrular nitelikte bir haber.Yönetimin fiyasko ile sonuçlanan transferlerinden birisi daha oldu.Acaba ne kadara gönderildi? Birde Ernst ne kadara alındı onu merak ediyorum.Mutlaka iyi bir paraya aldık.Çünkü Schalke'de düzenli forma giyen bir isim yeni transferimiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Demirören'in başına birşeyler düştü sanırım çok iyi transfer .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Demirören'in Carew'den sonra aldığı en iyi adam.Bu transferi Beşiktaş için çok yararlı olur.Bonservis tahminim ise 5 Milyon € doğrultusunda ama sadece tahmin

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

gerçekten doğru mu arkadaşlar ? Gerçekten doğru mu ? Eğer gerçektende doğruysa Demirören geldiğinden beri en iyi transferini yapmış olur Umarım pürüz çıkmaz,Seric'ide yolladık zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

tebrıkler besıktasa ıyı bır adam aldılar inşallah işe yara bır transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cisse'yi de satabiliyorsak satsak.Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor galiba.Para kazanamayacağız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok Kaliteli Bir Transfer Beşiktaşa Yararlı Olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schalke ile 3 milyon Ernst ile yıllık 2 milyon € ya anlaşılmış.Bugün Schalke'nin maçı var ve Ernst kadroda.Büyük ihtimalle yarın açıklanır kesin olarak...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Beşiktaş adına hayırlı, uğurlu olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Çok iyi bir transfer yaptık , orta sahanın toparlanması hücumu da harekete geçirecektir 24 kez Alman Mili Takımı pek kolay değil Hayırlı olsun Demirören 40 yılda bir kafa yordu bu işlere demek

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence ucuz bile yahu. Türkiye'ye adapte olursa yaşı da çok değil, 30 yaşında.En azından 3 sene üst düzey top oynayabilir... Mükemmel bir transfer her girdiğimde tekrar tekrar bakıyorum valla

Hannover
    Hamburg
    Werder Bremen
    Schalke

Takımlarında oynamış; Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Schalke ile 3 milyon Ernst ile yıllık 2 milyon € ya anlaşılmış.Bugün Schalke'nin maçı var ve Ernst kadroda.Büyük ihtimalle yarın açıklanır kesin olarak...
    İnşallah bir aksilik çıkmaz.Bugün internet sayfalarında haber arka sayfalarda geriye düşünce dedim acaba yine basının taklasına mı geldik.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Cisse'yi de satabiliyorsak satsak.Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor galiba.Para kazanamayacağız.
    Cisse sezon sonuna kadar takımda kalacak,sonrada sözleşme uzatmayarak ayrılacak Murat abi.Yani bir kazanç elde edemeden yollayacağız.Yani yine bir transferde zarara uğramış olacağız.Aslında Cisse için bir kaç kulüp teklif yapmış ama bizden aldığı parayı kimse vermeyince o da kabul etmemiş.Adam haklı tabii.Oynasada (adam gibi katkı yaptığı maç sayısı çok az) oynamasada alacak parasını.Neden bırakıp gitsin ki? Bizim yönetim göndermeye kalksa yine alacağı parayı ödeyip bırakacaktık.Yani nereden baksan zarara giriyoruz.Bari 2.yarıda kaldığına değecek bir performans sergilesede... (nerdeee)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Seric tazminat almadan sadece bonservis bedeli karşılığında feshetmiş sözleşmesini.Dinamo Zagreb ile anlaşmış.Valla bu hareketinden dolayı Seric'i tebrik ediyorum.Helal olsun diyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hajduk Split ile Şemsi...

Sayfa 8 / 480 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri