Sayfa 11 / 480 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2.5 yıllık maliyetiyle sürekli zikredilmesi bir kere düşündürücü.Ben ne Lincoln,ne Baros,ne Meira,ne Güiza nede Emre'nin transfer oldukları zaman tüm maliyetiyle gündeme geldiklerini hatırlamıyorum.Bir tane sitede haber yapmış Schalke'li taraftarlar Ernst gittiği için çok mutlular diye.Alakası yok.Adamların nasıl böyle bir oyuncuyu kaybederiz diye 130 sayfayı geçen bir konuları var.Arada gitmesinden tabii ki hoşnut olanlarda olacaktır ama bu yapılan art niyettir.Sonrada Celal Kolot gelsin desin ben Beşiktaşın menfaatleri için konuşuyorum.Kim inanır?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ernst bence yararlı bir transfer olur.ücreti de bence abartıldığı kadar fazla değil

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ya ben Celal Kolot'a olduğum kadar Hakan Ünsal'ada kıl oluyorum.Neden mi ? Çünkü dün akşamda çok saçma yorumlarından birini yaptı...Neymiş,Ernst Beşiktaş'ın Maldonado'suymuş...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ernst, MaLdonado gibi mi . Çok komik yahu. Adamın yarım saatLik oyunu biLe ondan kaç gömLek üst yapıya sahip bir oyuncu oLduğunun gösterdi.

Biz zaten bir adam aLdığımız zaman hep çöpçüdür. Biz iyi oyuncu aLamayız. Hemen karaLamaLar, hemen benzetmeLer başLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunların bence hiçbir önemi yok. Ernst'in ne kalitede bir futbolcu olduğunu zaten Futbol ile alakası olanlar biliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biz zaten bir adam aLdığımız zaman hep çöpçüdür. Biz iyi oyuncu aLamayız. Hemen karaLamaLar, hemen benzetmeLer başLar.
    Burada biraz özeleştiri yapmak lazım. Yapılan transferlerin hangisine büyük transfer diyebiliyoruz abi. Maksimum katkıyı kim yapmıştır bu takıma son yıllardaki transferlere bakarsan? Böyle düşünülmesinin en büyük sebebi transferlerimizin maalesef hemen hepsinin bu kategoriye girmesinden kaynaklanıyor.

Birde Nouma Yusuf ile Beşiktaş'ı sırtlarız gibi bir açıklama yapmış. Gelmesini çok isterim İlhan Mansız'da dönsün çatır çatır oynarlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O kadarda fos değiL yahu. Biz en azından fos oLanLarı gönderdik. Diğer takımLar haLa bünyesinde barındırıyor, gönderemiyorLar.

Biz iyi oLanLarLa değiştiriyoruz bari.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben pek o fikirde değilim abi. Örneğin Kleberson çok şeyler verememiştir gitmiştir vs. şimdi yerinde Cisse oynuyor katkıları elbette olmuştur ama yetersiz bulunduğundan yanına Uğur İnceman takviye edilmiştir baktın olmuyor Ernst'i getirmişsin. Ama bu 3'ü de hala takımda duruyor. Maalesef bence Beşiktaş'ın transferleri berbat ötesi. Tek tek isim olarak bakınca iyi gözüksede totalde maalesef böyle değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bence Ernst transferi çok faydalı ama yeterli değil esas açık olan bölgeye hala transfer yapılmadı Kanımca BJK nin acil bir başkan transferine ihtiyacı var

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ben pek o fikirde değilim abi. Örneğin Kleberson çok şeyler verememiştir gitmiştir vs. şimdi yerinde Cisse oynuyor katkıları elbette olmuştur ama yetersiz bulunduğundan yanına Uğur İnceman takviye edilmiştir baktın olmuyor Ernst'i getirmişsin. Ama bu 3'ü de hala takımda duruyor. Maalesef bence Beşiktaş'ın transferleri berbat ötesi. Tek tek isim olarak bakınca iyi gözüksede totalde maalesef böyle değil.
    oLaya o şekiLde bakarsan, kimsenin transferLeri adam gibi değiL. GaLatasaray yıLLar sonra Hagi, Pope, Taffo zamanından beri iyi yabancıLara sahip oLdu, aradan geçen zamana bak. Fenerbahçe desen aynı. Bir AureLio geLdi yıLLar sonra simdi yıLLarca bir AureLio aramak zorunda. Biz de Guinti den beri bir adam arıyoruz oraya. KimLer geLdi kimLer geçti. En sonunda Ernst geLdi ki o zaten geçmişi ve kaLitesi iLe bunu sırtLayacağını gösteriyor. ALınan bir HoLosko var kötü diyebiLirmisin? Bobo var. TeLLo var. Her ne kadar yetersiz gibi dursada en azından oynadığı maçLarın çoğuda kötü oLmayan bir DeLgado var. Gidip Beckham ı aLacak haLimiz yok herhaLde

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bence Ernst transferi çok faydalı ama yeterli değil esas açık olan bölgeye hala transfer yapılmadı Kanımca BJK nin acil bir başkan transferine ihtiyacı var
    Sonuna kadar katıLıyorum kankacım. HakLısın. Noktayı koymuşsun Kim geLirse geLsin. Demirören gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten başka yerde oyanayamadıkları için buradalar ve idare ediyorlar abi.

Türkiye'deki futbol kalitesinide düşünürsek normal transferler yapılıyor tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şimdi şöyle bir durum söz konusu kim ne derse desin Beşiktaşın zaten iyi bir kadrosu var ama başarı sadece büyük adam transfer etmekle, para harcamakla olmuyor. ilk olarak istikrar ve huzur gerekir. Sivas örneği gözümüzün önünde işte bunun tam zıttı da bence BJK şu anda. Yıllardır Fenerbahçenin boğuştuğu iç çatışmalar, menfi çalışması gerekenlerin kulubü sırtından bıçaklaması, gereksiz para harcama gibi durumlar şu an BJK için geçerli. Fenerbahçe Aziz yıldırım ile taraftar guruplarından tutunda en üst düzey yöneticiye kadar mikropları azalttı ve kısmen başarı geldi, şirketleşti para kazanmaya başladı, Beşiktaş ise Yıldırım D. ile tamamen kaosa sürüklendi, Mustafa Denizli'nin T.D. olmasından tutunda Çarşının tavırlarına kadar her şey merkezi otoritenin zayıflığından kaynaklanıyor. Bence bir kulüp başkanı bire bir medya ile muatap olmaz, transfer yapmaz asla monitörün üzerinde gördüğümüz süper kahraman kulüp başkanı olmamalıdır, Başkan O süper kahramanı yönlendiren klavyeyi çalıştıran el olmalıdır. Yıldırım D. bence büyük bir karizma kaybı yaşattı camiaya.

Yıllardır süre gelen Beşiktaşlılık kültürü (Eskiden bir GS li olarak ben bile Beşiktaş camiasına saygı duyar ve taktir ederdim) tamamen varoş kültürüne döndü. Takımın durumu da varoştan farksız şu anda ve Kenar mahallede villada bile otursan statün her zaman bellidir. O bakımdan ilk olarak bulunduğun statüyü değiştirmen lazım buda ancak ve ancak Güçlü , yerine göre diktatör, bağlantıları sağlam ve sempatik bir başkanla olur.
    Çok uzun oldu kusura bakmayın

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    FM'de Roma'yı aldığımda (FM 2007 olması lazım) Ferrari ile Mexes'i oynatıyordum defansta, kupa bırakmamıştım İtalya'da ve Avrupa'da. Ferrari kaliteli futbolcu, çok başarılı olur. Toraman'dan 10 gömlek kadar üstün, aynı şekilde G.Zan'dan da.
    abartmayalım 10 gömlek falan? tamam daha iyi oyuncu olabilir gerçi gösterceği performans bile belli değil.i.toroman g.zan şalvarsporda oynayan oyuncular değil ferraride terry puyol gibi biri değil.ayrıca fm de ardaya yılın oyuncusu ödülü aldırtmıştım ben 2 kere hemde.gerçekteki haline bakmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son dakika gelişmesi arkadaşlar;

Metzelder'de bitti.İki oyuncuda da iş Demirören'in imzasına kaldı...

Son karar Mustafa Denizli'nin.Hangisini isterse o gelecek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Metzelderin bittiğini nerden duydun ? kaynak varmı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İsmail,Rıdvan,Nihat transferlerini basında çıkmadan bildiren,Ferrari'nin alınacağını 10 gün önceden beri söyleyen kaynak.Başkana çok yakın bir site olan HABER1903'ün admini...

Ferrari vs Metzelder

Son karar Denizli'nin...

Ben olsam ikisini de alırım, kapı gibi savunmam olur. İkisi de çok sağlam stoper. Türkiye'nin en iyi savunması olur, hatta Avrupa'da bile çok iş yapabilecek bir savunma hattı olur.

Metzelder, Ferrari, Tello, Bobo, Holosko, Ernst, Fink, Sivok. Böyle 8 yabancılı bir kadro oluştururdum, Delgado ve Zapo'yu yollar, hatta Bobo'ya da iyi teklif gelirse onu da satardım.

Madem ikisi de imza aşamasında, al ikisini de defansta sorun yaşama.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu anda bir yabancıyı elden çıkarmak için uğraşılıyor.İkisinin birden alınması zor.Sivok'u yedek oturtmaz M.Deniz'li.En güvendiği oyuncuların başında geliyor...

Hangisi daha iyi tartışılır ama nedense benim kalbim Ferrari diyor.O alınsın demiyorum.M.Denizli onu tercih edecek gibi geliyor...

Sivok'u ön liberoda oynatsın Ernst ile, kemik gibi savunma hattı olur. Metzelder-Ferrari, önlerinde Ernst-Sivok. Yenilmez armada olur Beşiktaş.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben olsam ikisini de alırım, kapı gibi savunmam olur. İkisi de çok sağlam stoper. Türkiye'nin en iyi savunması olur, hatta Avrupa'da bile çok iş yapabilecek bir savunma hattı olur.

Metzelder, Ferrari, Tello, Bobo, Holosko, Ernst, Fink, Sivok. Böyle 8 yabancılı bir kadro oluştururdum, Delgado ve Zapo'yu yollar, hatta Bobo'ya da iyi teklif gelirse onu da satardım.

Madem ikisi de imza aşamasında, al ikisini de defansta sorun yaşama.
    katılıyorum tamamına.

Nesil
    2006

Bu paralara biz Türk insanları alışık değiliz ama; şuda var, ManU, Barça, R.Madrid 600-700 milyon €'luk hatta daha fazla parası olan kulüplerdir. Ve 10-15 yıllık maddi gelecekleri garanti altında onların vermesi doğadır. Biz Türk kulüplerin yarın ne olacağı belli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    yaaa 5 milyon avro yok 10 milyon avro yaa 34 yaşında adam alıyorlar adama senelik 3.5 milyon avro veren klüpler var biz almışız 18 yaşındaki genç ve yetenekli bi adama 5.5 milyon avro vermişiz olay oluyor rıdvanı aldık 1.200.000tl olay oluyor avrupada manchester brezilyadan getirdiği andersona ne kadar astronomik teklif verdi neden orda olay değilde burda olay türkiyenin ekonomik faktörleri diyeceksiniz yok canım fenerbahce yapacak türkiyenin 50 milyon avrosunu avrupaya verecek beşiktaşa gelince şşşşşş!!!! diyorlar olmaz bu adamlar genç ve önü açık bu bonservis bedelini hak ediyorlar yıllık ücretleri 500.000$ bu isamilin bu da dipnot
    ManU Anderson'u Portodan almıştı. Sen 5.5 Milyon € eder diyorsan kendi görüşündür. Bana göre 3 Milyondan fazlası verilmez. Bu da benim kendi görüşüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

34 yaşında adam dediğin roberto carlos hertürlü de parasını çıkardı zaten , Anderson dediğin futbolcu brezilyadan değil Portodan geldi Manchester'a , kimse beşiktaşa gelince şşş falan demiyor anadolu kulüpleri çok para istiyor ayrıca oyuncunun oynadığı bölge de türkiyede hatta dünyada çok sıkıntılı bir bölge olduğu için alınan oyuncu da yetenekli olduğu için daha çok para isteniyor umarım parasını hakederek çalışır ve milli takımımızı balta ve üzülmezden kurtarır..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    34 yaşında adam dediğin roberto carlos hertürlü de parasını çıkardı zaten , Anderson dediğin futbolcu brezilyadan değil Portodan geldi Manchester'a , kimse beşiktaşa gelince şşş falan demiyor anadolu kulüpleri çok para istiyor ayrıca oyuncunun oynadığı bölge de türkiyede hatta dünyada çok sıkıntılı bir bölge olduğu için alınan oyuncu da yetenekli olduğu için daha çok para isteniyor umarım parasını hakederek çalışır ve milli takımımızı balta ve üzülmezden kurtarır..
    İsmail'in geleceği çok parlak sol ayaklı olması kredisini artırır ve inşallah beşiktaşı ibrahim üzülmez vakasından kurtarır milli takımımızı da kurtarır ama hakan balta konusunda katılmıyorum ibrahim üzülmezi çok rahat 2ye 3e katlar hakan balta bence bu sözü tartışma konusu olsun diye söylemedim sadece kendi düşüncemi söylüyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Şunu da söylemeden geçemicem Roberto Carlos her ne kadar parasını çıkarsada bence Fenere performans açısından verdiği tartışılmalıdır. Dikkat ederseniz özelliklede bu sene Fenerbahçe gollerini hep Carlos'un kanadından yedi...
    Last edited by E.Cartman : 09.Temmuz.2009 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun muzun doğru mu doğru abicim içimden geçenleri bir bir yamışsın ellerine sağlık .. Y.D. yeteerr!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seneye şampiyonlar liginde oynayacak olmamızı var sayarsak Cisse'nin yerine mutlaka kaliteli bir orta saha almalıyız.(Ernst kalitesinde) Forvetede şöyle klas bir isim alınırsa hayır demem.Devre arasında gurbetçi bir sol bek alacağımız söylenmişti.Onunda gerekli olduğunu düşünüyorum.

Teknik direktör konusunda ise sanırım her halükarda Mustafa hoca ile devam edilecek.Eğer Lucescu'yu alabilme şansımız olsaydı hiç düşünmeden kabul ederdim ama düşük.Yada Hiddink..Lafın özü devam etmek doğru olacak.Mevcut şartlar altında ondan iyi bir alternatif yok..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Beşiktaş için sol bek Timothee Atouba ismi geçiyor medyada. Bonservisi de sezon sonunda elinde olacak. İyi bir transfer olabilir.
    (/s)

Default Bobo: Olimpiyakos'a memnuniyetle giderim

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, Olimpiyakos takımıyla menajeri vasıtasıyla görüştüğünü; Beşiktaş'ın kendisini satmak istemesi durumunda bu takıma seve seve gidebileceğini söyledi.

Michael Paterakis / Atina , Goal.com

Bobo'nun geleceği artık belirsiz. İki sezondur sürekli transferi gündeme gelen; ancak bugüne dek hiç Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünebileceğini söylemeyen Bobo, ilk kez farklı konuştu.

Yunanistan'da yayın yapan Exedras Sports adlı günlük gazeteye demeç veren Beşiktaşlı golcü, Olimpiyakos'un kendisini istemesi konusunda, "Benimle ilgilendiklerini biliyorum. Hattâ bunu, ilgiden öte bir şey kabul etmek lazım. Menajerimle olan görüşmelerinden haberim var" şeklinde konuştu.

"Bu seviyedeki bir takımda oynamak isterim"

Olimpiyakos'un büyük bir kulüp olduğunu ve her zaman Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini bildiğini anlatan Bobo, sözlerini, "Ayrıca kişisel olarak tanımasam da bazı Brezilyalı futbolcuları olduğunu da biliyorum. Leonardo, Dudu ve özellikle de çok yetenekli olduğunu düşündüğüm ve geleceği parlak gibi görünen Diogo... Bu seviyedeki bir takımda oynamak isterim" şeklinde sürdürdü.

Hâlihazırda Beşiktaş gibi büyük bir takımda forma giydiğini ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, "Şimdilik bundan fazlasını söyleyemem. Çünkü Türkiye'de lig bitmeden ne söylesem varsayımdan ibaret olmuş olur. Sezon bittikten sonra oturup sakince geleceğim hakkında karar vermeye çalışacağım" dedi.

Profesyonel bir futbolcu olduğunu vurgulayan Bobo, "Kariyerimde her zaman yol almak isterim. Eğer Olimpiyakos beni almak, Beşiktaş da satmak istiyorsa memnuniyetle Olimpiyakos'a giderim" diye konuştu.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olympiakos BJK'den dahamı büyük ya da Avrupa vitrini daha mı büyük ya da vizyonu dahamı geniş ya da gerçekçi Kendisini kandırır sadece oraya giderse..

kendisi de söylemiş takım sürekli şampiyonlar ligine gidiyor diye, vitrinde olmak için tercih edebilir...

Sayfa 11 / 480 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon

Mesaj Yetkileri