ya serkan valla bravo bütün duygularıma tercuman olmuşsun yazmak istediğim herşeyi yazmışsın artık şikayetci değilim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten gördügüm kadarıyla benim sikayetimi sallayanda yokmus insan hatır icin hayırdır der
ya serkan valla bravo bütün duygularıma tercuman olmuşsun yazmak istediğim herşeyi yazmışsın artık şikayetci değilim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten gördügüm kadarıyla benim sikayetimi sallayanda yokmus insan hatır icin hayırdır der
Last edited by Bedlamite : 15.Şubat.2009 at 02:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Ben Emre ilgilenir diye şeyetmedim. Hayırdır?
"YÜCE ATATÜRK"
teknolojinin Allah bin türlü .... neyse..
Yok serkan zaten halletmişsin sağolasın su alex hagi mevzuu![]()
Senin de nedir şu pclerden çektiğin yahu?Boşver tek derdin pc olsun, sen keyfini bozma.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam Turgut, ben daha patlama noktasına gelmedim, bakalım...
"YÜCE ATATÜRK"
derdim pc değil canı cehenneme resimlerim giti :s
Ne resimleriydi bunlar![]()
gelme gelme gecen bi mesajını gördüm zatenAllah beterinden saklasın
Emre sat kurtul eskiden pc mi vardı ya commodore lar amiga lar böyle hatamı verirdi nerde eskiler
en güzeli Turgut.
Seni anlayabiliyorum Emre. Bizim kuzenlerin de hard diskleri arızalanmıştı geçen haftalarda ve içerisinde küçük yeğenin 2 yaşına kadar olan videoları ve tüm resimleri vardı. Düzeltmek için gereken miktarın çok olması bile sorun olmadı ama düzeltemiyecek şekilde parçalandığı için disk kurtarılamıyor. Gerçekten kötü bir durum...
"YÜCE ATATÜRK"
Selam, guşluk..
şaka bi tarafa benimde hdd arıza cıkarmıstı bayaa sağlam müzik arşivim resimlerim falan yalan olmustu ama kurtarabiliyolar diye biliyorum emre bi şansını dene istersen
1000 dolardan başlayan bir fiyat listesi var. Sen parayı verdikten sonra hdd de 10 sene önce kaydolmuş şeyi de bulup çıkarıyorlar.
Bize 1000 dolar fazla gelmişti gerçi ama zaten kurtarılma şansı yokmuş. Aslında var ama maliyeti çok çok yüksek.
Bir de Emre yeni miydi yoksa eski mi? Siegate'in bazı modellerinde bu şekilde sorun olduğu ve hdd gönderilirse içindeki tüm veri kurtarılıp yeni hdd ile gönderildiğini duymuştum.
"YÜCE ATATÜRK"
Yetenek Yarışmasına 20 dk kaldı.Fm oynıyım da stres atıyım biraz.(:
Bir gecikmişlik kokusu aldım sanki...
evet bende alıyorum o kokuyu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım
Oo Erdem abi (:
hoşgeldin ben Atıl...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada ReklamlaR...
http://forum.turksportal.net/vb/show...50#post1392150
Last edited by Sirius Black : 15.Şubat.2009 at 11:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Reklam için para ödediniz mi patrona.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Son bi kaç gündür dosya indirirken indirme hızı çok düşük ya.Bunun nedeni nedir sizce.Şimdi dosya indiriyordum %50 ye kadar 100lerdeydi indirme hızı şimdi %5 lere filan düştü..
Ben dershaneye kaçar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
merhaba ..(:
Merhabalar.
Merabayın.
ooooo hayat kalmamış burda yav
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved