Sayfa 226 / 367 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
6,751 ile 6,780 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Güle güle Ronaldo

Milan'ın Livorno'yla 1-1 berabere kaldığı maçın 56. dakikasında oyuna girdikten birkaç dakika sonra rakip ceza sahası içinde kimsenin müdahelesi olmadan yere yığılan Ronaldo, gözyaşları içinde kenara alındı.

Hemen hastaneye kaldırılan Ronaldo'nun sol diz tendonunun tamamen dağıldığı ve oyuncunun cerrahi müdaheleye ihtiyaç duyduğu gelen ilk haberler arasındaydı.

31 yaşındaki futbolcu daha önce de 1998 ve 2000 yıllarında sol dizinden sakatlık geçirmişti.

Ronaldo'nun ameliyattan sonraki rehabilitasyon sürecini çabuk atlatsa bile böylesi ağır bir sakatlığın ardından sahalara dönme ihtimali oldukça düşük görünüyor. Ayrıca, Ronaldo'nun dizinin zayıflığı hesaba katıldığında böyle bir geri dönüş çabasının ciddi riskler taşıyacağı da gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz günlerde sezon sonunda futbolu bırakmayı düşündüğünü açıklayan Ronaldo'nun bu sakatlıktan sonra kararını kesinleştirmesi bekleniyor.

Ancelotti: "Oynayacak durumdaydı"

Öte yandan, Ronaldo'yu tam iyileşmeden sahaya sürdüğü gerekçesiyle eleştirilen Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti ise, ilk açıklamasında, "Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Ama Ronaldo oynadıysa, bu oynayacak durumda olduğu içindir. Biz aptal değiliz ki oyuncuyu riske atalım. Seedorf, Kaka ve Pato'nun yokluğunda oyuna sokacağım başka bir oyuncum yoktu," diye konuştu.

Ronaldo'nun sakatlığının tüm camiayı çok üzdüğünü de belirten İtalyan teknik adam, "Şimdiden kariyerinin sona erdiğini söyleyemem. Bunu zaman gösterecek. Şu anda tek yapmamız gereken soğukkanlılığımıszı koruayarak bekleme," dedi.

Amelia: "Korkunç bir sesti"

Sakatlık anında Ronaldo'nun yakınında olan Livorno kalecisi Amelia ise, Brezilyalı oyuncunun dizinden gelen korkunç sesi duyduğunu söyleyerek, "Ronaldo'nun dizinden gelen sesi duyamazsınız belki ama ben duydum," dedi.

Milan asbaşkanı Adriano Galliani ise Ronaldo'nun sakatlığının çok ciddi olduğunu belirterek, "Sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz belli değil, bütün testler yapıldıktan sonra durum netleşecek ancak sol diz tendonunda ciddi bir sorun olduğu doğru," dedi.

Ronaldo'nun durumuna ilişkin olarak bir açıklama yapan Milanlı yönetici Leonardo, "Sakatlığının ne denli ağır olduğunu anladı. Bana, 'Geçen seferki gibi oldu' dedi. Bana moral olarak ne durumda olduğunu soruyorsunuz. Sizce ne durumdadır..." şeklinde konuştu.

Ancelotti: "Herkes hastaneye gitti"

Ronaldo'nun durumunu değerlendiren ikinci isimse, Teknik Direktörü Carlo Ancelotti oldu. Açıklaması sırasında olayın şokunu henüz atlatamamış gibi görünen İtalyan çalıştırıcı, "Hepimiz, Ronaldo'nun başına gelenden ötürü çok üzgünüz. Onun için endişeleniyoruz. Kariyerinin sonu mu değil mi, bu konuda konuşmak istemiyorum; zira ne olup olmayacağını zaman gösterecek. Biz onun yanında olacağız; onu destekleyeceğiz. Bütün oyuncularım maçtan sonra stadı terkederek hastaneye onu görmeye gittiler. Bu iyi bir şey. Onun yanında olduğumuzu bilecek. Bu da çabuk toparlanması için ona yardımcı olacak" dedi.

Galliani: "Bu çok ağır geldi"

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani de Brezilyalının sakatlığıyla ilgili açıklamada bulunanlar arasındaydı. Tecrübeli yönetici, "Sakatlığı, önceden zedelenen diziyle doğrudan ilgili değilse de çok ağır. Sahada oyuncularımızın konsantrasyonu bozuldu. Soyunma odasında ortam gerçekdışıydı. Ronaldo gibi bir şampiyonun başına büyük kazalar gelmesi, herkes için çok ağır oluyor" diye konuştu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk sakatLığının ardından ikinci kez sakatLandığı anda daha futboLu bırakması gerekiyordu. O ısrar etti, zorLadı ve bu haLLere geLdi. Büyük bir yıLdız daha kaydı...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

En sevdiğim futbolcudur Ronaldo gerçekten çok üzücü bu durum onun gibi bir golcüyü bir daha görememek

Çok üzücü bir durum.Geçmiş olsun Ronaldo ya.Umarım bir ihtimal iyileşir ve sahalara geri döner.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Çok üzüldüm şimdi.

zaten cok zorlamisti sonunda olacagi buydu yazik oldu

Sheriff Misafir

Off off off, Dünya'ya gelmiş sayılı golcülerden biri, futbol oynamak için herşeyi yaptı, zaman zaman acımasızca eleştirildi, kilolarıyla dalga geçildi, yaşanabilecek hertürlü kötülüğü yaşadı, inanılmaz üzüldüm hatta tüylerim diken diken oldu haberi okurken.. Ama bunun yanında futbolda güzel olan herşeyide yaşadı, kişisel alanda kazanabileceği her türlü başarıyı kazandı, bu durumda artık sanırım elveda Ronaldo demekten başka birşey kalmadı.. Çok özleyeceğim onu ve aynı Zidane'de olduğu gibi gözlerim yıllarca yeni Ronaldo'yu arayacak..Evet artık oynayabileceğini sanmıyorum.. 3 sakatlığında aynı yerden aynı şekilde olması buna işaret..
    Elveda Ronaldo, ama keşke vedan bu şekilde olmasaydı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Çok üzücü bir haber. Ronaldo gibi bir ismin vedası böyle olmamalıydı ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok yazık harbiden böyle bir yıldızı doya doya izleyemiyoruz

yazık oldu iyi bir golcü daha bitti...

Cok yazik olmus.Futbol tarihinin gelmis gecmis en büyük golcülerinden biriydi Ronaldo.Böyle bir veda degil de,Krallara yakisir bir veda bekliyordum Ronaldo´dan.

Yine de onu izlemis olmak bile mutluluk verici benim icin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Taraftar kaybetmekten çok safra atmak diyebiliriz.
    işte en iyi yorum budur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Default Nestanin Kotu Kaderi...

Tecrübeli savunma oyuncusunun sakatlığının tekrarlaması Milan teknik heyetinde hayal kırıklığı yarattı. Oyuncunun ağrılarının arttığı ve antrenmanlara katılamadığı belirtildi.

Milan sağlık heyeti iyimserliğini kaydetmek istemese de, tedavi sürecinin uzun süreceği hatta başarılı oyuncunun kariyerini tehlikeye atabileceği belirtiliyor.

Ameliyat olma ihtimali yüksek olan Nesta’nın yeşil sahalara dönmesi noktasında büyük soru işaretleri oluşuyor. Durumun değerlendirmesinin birkaç gün süreceği, sağlık ekibi ve Nesta’nın birlikte bir karar verecekleri ifade edildi.

Tedavi için gittiği Amerika’dan döndükten sonra resmi bir maçta forma giyme fırsatı bulamayan savunma oyuncusunun, Inter maçında da oynama ihtimalinin zor olduğu belirtildi.

Goal

Sheriff Misafir

Doktorların ve yetkililerin açıklamalarına göre 8-10 ay sonra Ronaldo tekrar oynamaya başlayacak.. Ancak Ronaldo henüz kesin kararını açıklamamış..

Tekrar oynamasını tabiki çok isterim ancak sakatlandığında çok kilo almıştı, bu sakatlığın ardından üstüne daha da ekleme ihtimali var.. Eğer kilolarından kurtulursa ancak ozaman futbola eskisi gibi dönüş yapma ihtimali var.. Ne olursa olsun Ronaldo'nun dünya futbolunda çok çok önemli bir yeri var, eskisi gibi dönmesini eminim herkes ister..

Sakatlık anı
    http://www.youtube.com/watch?v=1KXkGn8ukXg

İnanılmaz kariyerinden fizik kurallarını alt üst edecek hareketler..
    http://www.youtube.com/watch?v=ooxesOY-ERw
    Last edited by Sheriff : 14.Şubat.2008 at 21:41

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçektende süper bir defans,hatta en iyilerden Ama Dünya Kupası maçından başlayan sakatlığı onun kariyerini kararttı...İnşAllah sahalara dönebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünyanın en iyi defansının kariyerinin böyle bitmesini istemem..

Çok kötü bir durum. Üzüldüm Ronaldo'ya.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

R9 bir markadır. Gerçekten çok üzüldüm
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Üzücü bir haber.Onun gibi golcü çok zor bulunur.

Del Piero_10 Misafir

Kurallar gereği kulübünde sürekli forma giydiği halde milli takıma sakatlık bahanesiyle katılmayan bir oyuncunun bir sonraki maça çıkmaması gerekiyor.Milli takıma sakat olduğu gerekçesiyle gitmeyen Materazzi Catania karşısında sahadaydı.

Moratti kendisine sorulduğunda ''İtalya'da birçok dostumuz var'' diyerek geçiştirdi.

"We have many friends around Italy - this is one of them"

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 yıl sahalardan uzak kalacağı açıklanmış

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Geçmiş olsun.Üzücü bir durum.Allah şifa versin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

demek ki bundan sonra ''abi yok böyle bir gol'' diyemeyeceğiz.. daha önce hiçbir topçuya bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum pascal nouma bizden gittiğinde bile bu kadar üzülmemiştim umarım bir mucize olur ve tekrar onu o inanılmaz gollerini izleriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla üzülmedim bence çok abartıyosunuz tama ronaldo bir marka, zamannıda neler neler yapmış ama şu an bi olay yok kendisinde bence? Eskiden olan şeyleri de zaten sakat olmasa da yine göremeyeceğiz onun için gençlerin önü açıldı diyorum.. güle güle ronaldo.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Secco: Cassano Değil De Diego`yu Alsak

Kulüple olan kontratını iki sene daha uzatan siyah beyazlıların sportif direktörü Alessio Secco, Cassano ile ilgilenmediklerini fakat Diego’yu kadrolarına katabileceklerini söyledi.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29160

Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Gattuso Arkadaş Hatrına Canlı Salyangoz Yedim

Sakatlığı yüzünden uzun zamandır forma giyemeyen Milan’ın haşarı futbolcusu Gennaro Gattuso, takım arkadaşlarıyla girdiği iddia yüzünden canlı salyangozu yemek zorunda kaldığını anlattı.

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29162

Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ronaldo aldı paraları paçayı kurtardı ama kimsenin sakatlığı gururumuz olmadığı gibi üzüntümüzde olamaz
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dakika 55 2-0 gerideyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

3 geliyordu, Milan ucuz kurtuldu.