1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Football Manager 2009 is already running

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Already running bence ekran kartı ile alakalı değil, direk türkçesine çevirdiğimizde oyun zaten çalışıyor diyor. Oyunu açmak için birden fazla tıkladığımızda karşılaşabiliriz. 9.2.0'ı yüklerkende fm.exe'yi bulunduğu dizinde birden fazla kez basarak seçtiğimiz için böyle bir hata alıyor olabilirsiniz.

Already running hatasının en garanti çözümü bilgisayarı yeniden başlatmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Unhappy

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Already running bence ekran kartı ile alakalı değil, direk türkçesine çevirdiğimizde oyun zaten çalışıyor diyor. Oyunu açmak için birden fazla tıkladığımızda karşılaşabiliriz. 9.2.0'ı yüklerkende fm.exe'yi bulunduğu dizinde birden fazla kez basarak seçtiğimiz için böyle bir hata alıyor olabilirsiniz.

Already running hatasının en garanti çözümü bilgisayarı yeniden başlatmaktır.
    Bu hatayı almamın sebebinin çalışan oyunun üstüne bir oyun daha açılmasından kaynaklandığını biliyorum ama benim sorunum oyunu ilk çalıştırdığımda ekran görüntüsünün gelmemesi . Oyun çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinde, fakat görüntü yok. Bellek kullanımı 200.000 K larda. Alt+Tab yaptıgımda dahi oyun gözükmüyor. Bilgisayarı yeniden başlatmayı bırakın format attım yine aynı.
    9.0.1 de sorunsuz oynuyorum fakat 9.0.2 de sorun alıyorum.

İlginiz için teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri