1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beyaz Aslanların Dirilişi "Millwall"

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kardeş süper ilerlyiosun takımına bugün iddaa oynadım bakalım yenecekmi

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Kardeş süper ilerlyiosun takımına bugün iddaa oynadım bakalım yenecekmi
    kardeş inşallah alır macı bizimkiler benim ligteki tek belalım swindon oyunda gerceten cok iyi kapanıyorlar gol attırmıyolar hayırlısı..

25.maç

Bizim ilk okul çocuğu kamil kendini geliştirmeye başladı bu maçtada cok yoruldu kerata ama sonuç kötü (

26.maç

Çok ezik oynadığımız bir maçtı ama çok şanslıydık karşı takımın 20 şutuna karşılık biz yedi şut çektik ama sağlam çektik 5i kaleyi bulmuş 4ü gol oldu bu maçtan sonra soyunma odasında bizim veletlere bu senenin şampiyon takımın hocası olarak konuşuyorum diyerek iyice gazladım kerataları

johnstone's paint trophy south final leg 1

Yeni transferlerimizin sözü gectiği bir maçtı iki golu atan lee hughes ligin ilk sezonun gol kralıfinal maçında çok rahat bir top oynadık rövanş maçını ümitle bekliyoruz
    27.maç

By bilal396

Yahu ne mubarek bir takımdayım ben.Bir forvetin formsuzluğunu diğeri kapatıyor biri sussa diğeri konuşuyor yani Neill Harriss

28.maç

29.maç

Menager of the month

Transfer Dpsyası Ocak

Kamil Tevfik

arkadaşlar bu çocuk için önerdiğiniz bir antraman var mı acaba suanki pozizyonuyla bile ilerde bir wonderkid olacak çocuk birde artık başka bir kişiden ders almıyor
    30.maç

güzel oyundu fakat gol atıp skoru korumayı beceremedik gitti iki puan(
    31.maç

32.maç

Puan Durumu 32.Hafta

johnstone's paint trophy south final leg 2

ilk maçın rahatlığıyla takımın taktiğinde oynamalar yaptım top bizdeydi ama şut eksikliğimizi hala çözemedim gerçeği her maç değişio ama helal olsun bizim şoparlara kupada büyük finaldeyiz kuzey güney maçı olacak...

Mesaj Yetkileri