1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 9.3.0 Yaması Yayında [İlk mesaja bakın]

Threaded View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kimseyi susturmaya çalışmıyoruz, böyle bir niyetimiz olmaz.
    Yalnız eleştirinin kanıtlara dayanması, bilgiye dayalı olması gereklidir.

Tabi ki bunun için bir forum açmıştık, orada dile getirilmeli, ki araştırmacısı istediği zaman dikkate alabilsin, tekrar gözden geçirebilsin.Tek konu altında yüzlerce mesajı kimse takip edemez.

Kötü oldu demek eleştiri değildir, amacımız teknik açıdan doğru olanı bulmak için bilimsel tartışmak.Aksi taktirde anlamı kalmaz, rabarbadan farklı olmaz.
    Neden takip edilemiyor? Ben sıradan bir üyeyken özel hayatım o kadar yoğunken takip ediyorumda siz araştırmacıyken bu oyunla bu kadar içli dışlıyken milyonların eğlendiği birşeyin bir parçasıyken neden her mesajı takip edemiyorsunuz? Bu bahane değildir,yaptığınız iş profesyonel bir iş ama ben amatör ruhla profesyonel çalışan bir araştırma ekibi göremiyorum.Orada yanlışlıkla yazılmış mesajların bile bir değeri avrdır.Kişisel profil yapmışsınız siz ve araştırma ekibindeki arkadaşlarınızieleştirilen % 10 u belki dikkate alınmış,bunlar aleni gözükenler olmayan birşeyden bahsetmiyorum ben.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yanlış yaptığımızı düşündüğümüz bir durum olsaydı bunu düzeltmek için vaktimiz vardı. Güiza'nın finishing düşmeyeceğini aylar önce Cengiz söyledi. Böyle olacağını herkes biliyordu, data çıkınca niye bunu kıyamet alameti gibi gösterip insanların kışkırtmaya çalışıyorsunuz.
    Cımbızla çekmedim, nedense sizin üslubunuz dikkat çekiyor. Kimseyi susturmaya çalışmıyoruz. Seviyeli bir üslupla yazılması gereken yerde yazarsanız oturur tartışırız.
    Derdim Guiza değil benim genelden konuşuyorum.Bana insanları kışkırtmaya çalışıyor derken,kışkırtmaya iten sizsiniz.Yazılacak mesajları ilerleyen günlerde görürsünüz.
    Last edited by makalele81 : 27.Şubat.2009 at 01:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri