Originally Posted by CalibreTR YTL yerine Sterlin , Euro ve Dolar gibi para birimleri seçersen yeni olan arkadaşlar bu transferleri yaparlarsa diye iyi olur diye düşünüyorum ... Başarılar Arsenal oldukça iyi bir kadro özellikle Adebayor'dan top kaçmaz anladım....BAŞARILAR DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRŞER.
Originally Posted by sertanbaba anladım....BAŞARILAR DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRŞER. Önemli değil , açıldığında Manchester City kariyerime beklerim Aynı lig nede olsa D:
Originally Posted by CalibreTR Önemli değil , açıldığında Manchester City kariyerime beklerim Aynı lig nede olsa D: BAŞARILAR KARİYER İSMİ NE ?
Originally Posted by sertanbaba BAŞARILAR KARİYER İSMİ NE ? Daha onay bekliyor ... Şeyh'in parasıyla Şampiyonluk Yolunda olucak
Originally Posted by CalibreTR Daha onay bekliyor ... Şeyh'in parasıyla Şampiyonluk Yolunda olucak güzelmiş.. MAREK HAMSİK . . . Birleştirilen Mesaj: VE........ BOMBA TRANSFER YAKUBU'NUN PROFİLİ İŞTE PROFİL
Last edited by sertanbaba : 28.Şubat.2009 at 15:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İŞTE GELENLER & GİDENLER.
Originally Posted by sertanbaba İŞTE GELENLER & GİDENLER. Oldukça fazla para harcamışın ayrıca o oyuncuların 10'da biri fiyatında daha iyi oyuncular bulabilirdin ..
İŞTE SERGİO ASENJO
Forum Rules