1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: TFF 2. Lig Grup 4

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    trabzonspor la karadenizspor kardeş kulüp olarak gösterilmiş.ama sanırım olay biraz daha karmaşık.karadenizsporun kendi yönetimi war ancak transferleri trabzonspor yapıyor.yani aynı zamanda barcelona ve barcelona B gibi bir b takım ilişkiside war.benim sorum acaba b takım ilişkisi kurulsa daha mı gerçekçi olur bu olay?..yorumlarınızı bekliyorum.
    Bencede tıpki İspanya'da Real Madrid-Castilla, Athletic-Bilbao Athletic ve benzeri takımlarda olduğu gibi ayarlanmalı.Onlarda nasıl sol köşede R.Madrid altında Castilla altında U-19 vs yazıyorsa Trabzonspor'dada Trabzonspor/Karadenizspor/U20/U18 yer almalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bencede tıpki İspanya'da Real Madrid-Castilla, Athletic-Bilbao Athletic ve benzeri takımlarda olduğu gibi ayarlanmalı.Onlarda nasıl sol köşede R.Madrid altında Castilla altında U-19 vs yazıyorsa Trabzonspor'dada Trabzonspor/Karadenizspor/U20/U18 yer almalı.
    Katılıyorum. Bu en büyük eksik. Bir de ülkemizdeki yetenekli gençleri bulmak için uğraşılmıyor aman Avrupa'dakileri kaptırmayalım mantığı var. Aurelio, Kazım Richards hangisi bir Türk genci gibi mücadele edebilirki?

Karadenizspor'un bir maçını izleyebildim. O maçı da Sami Büyüktopaç'ı merak ettiğim için izledim. Şansıma o maçta gol de attı. Bana Serkan Balcı'nın gençliğini hatırlatıyor umarım yanılıyorumdur.

Mesaj Yetkileri